Logo image
Logo image

Puhdista kehosi kolmessa päivässä tämän ruokavalion avulla

3 minuuttia
Älä käytä tätä ruokavaliota kolmea päivää kauempaa, sillä se on todella rajoittunut ruokavalio, joka on tarkoitettu vain kehosi puhdistamiseen.
Puhdista kehosi kolmessa päivässä tämän ruokavalion avulla
Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Ajan puute on suurin syy siihen, etteivät ihmiset syö hyvin. Roskaruoka on osa liian monen ihmisen ruokavaliota. Sen takia on tärkeää puhdistaa elimistömme säännöllisesti. Puhdista kehosi tehokkaasti tämän 3 päivän ohjelman avulla!

Puhdista kehosi vain kolmessa päivässä

Kalenterisi ei ehkä salli sinun keskittyä haluamaasi elämäntyyliin ja terveyden ajatteleminen ei ehkä vain ole osa normaalia arkea ja rutiinejasi. Terveyden ja kehon hyivnvoinnin laiminlyönnin seurauksena tulevat kuitenkin väsymys, stressi, ja lukuisat muut terveysongelmat.

Kehosi tarvitsee lisää ravintoaineita ja terveellisiä annoksia – kaiken tämän yhteen sovittaminen vaatii suunnittelua. Keho puhuu aina; kuuntele sitä! Puhdista kehosi ja palauta elintesi hyvinvointi tämän kolmen päivän puhdistuskuurin avulla. Tulet huomaamaan eron terveydentilassasi!

Kolmen päivän puhdistusdieetti keholle

Some figure

Ihmiset etsivät internetistä ihmedieettejä, mutta selvää on, että menestys saavutetaan omistautuneisuudella ja määrätietoisuudella. Tuomme tämän idean esiin, koska kolme päivää on riittävä aika kehosi palautukseen ja toipumiseen, mutta sitten sinun täytyy jatkaa tasapainoisella ruokavaliolla.

Kehon puhdistaminen on haitallisten myrkkyjen poistamista, myrkkyjen jotka saavat ihosi näyttämään vahingoittuneelta tai jotka heikentävät elimiäsi. Tärkeintä on muuttua sekä sisä- että ulkopuolelta.

Puhdistusdieetti on ensimmäinen askel. Se kestää vain kolme päivää, minkä takia se on hyvin rajoittava. Siihen sisältyy hedelmien ja vihannesten, keiton tai keitinliemen syöntiä muutamien proteiinien ja hiilihydraattien lisäksi, sekä nesteytyksessä auttavaa teen juontia.

Voit syödä välipaloja aterioiden välissä. Ravitsemusasiantuntija Andrea Miranda, Argentine Society of Aesthetics and Integral Nutrition (SAENI) -järjestön johtaja, sanoo että kaksi annosta päivässä on tarpeeksi. Ne voivat olla vähärasvaista jogurttia, kevyttä hyytelöä, viinirypäleitä tai pähkinöitä.

Puhdista kehosi juomalla lisää vettä

Some figure

Tohtori Miranda kertoo, että vesi on erittäin tärkeää tällaisissa puhdistussuunnitelmissa. Puhdista kehosi juomalla 2-3 l vettä päivittäin nesteyttääksesi kehosi optimaalisesti.

Vesi puhdistaa kehon ja auttaa puhdistamaan elimet kuten munuaiset, jotka ovat hyvin tärkeitä myrkkyjen poistamisessa kehostasi.

Lisäksi näissä kolmen päivän suunnitelmissa on suositeltavaa aloittaa nestepohjaisella paastolla nopeuttaaksesi prosessia. Tulet edistämään uusien solujen tuotantoa ja elintesi aktivointia, jotta ne toimisivat paremmin.

Avaimet hyvään puhdistusdieettiin

Puhdistaaksesi kehosi kolmessa päivässä sinun täytyy varmistaa, että annat kehollesi ravintoaineita ja mineraaleja. Ruokavalion lyhyydestä huolimatta ruokavalion tulee olla tasapainoinen. Terveyden riskeeraaminen ei kannata.

Some figure

Tässä joitakin vinkkejä:

 • Juo 2-3 l vettä päivittäin.
 • Älä unohda hiilihydraatteja, mutta jätä jauhot ja hieno sokeri kokonaan pois.
 • Käytä hiilihydraatin lähteinä hedelmiä, vihannfeksia ja juurimukuloita. Nämä kolme ruokaryhmää tukevat immuunijärjestelmääsi.
 • Hedelmät ovat mainio luonnollisen sokerin lähde ja ne sisältävät monia ravintoaineita. Valitse diureetteja kuten ananasta ja yritä nauttia ne kiinteinä, ei mehuna.
 • Älä unohda pähkinöitä välipalaksi.
 • Mitään hiilihydraatteja ei pitäisi nauttia enää illalla.
 • Käytä proteiinin lähteinä tuoretta lihaa ja kalaa. Valmista ne ilman mausteita ja syö niitä pieninä annoksina.
 • Vähennä suolan kulutusta estääksesi nestettä kerääntymästä ja stimuloimasta virtsan eritystä.
 • Unohda paistetut ruoat. Jos tarvitset öljyä, käytä oliivi- tai kookosöljyä.

Puhdista kehosi näiden ohjeiden avulla

Tässä on esimerkki siitä, mitä voit käyttää puhdistusdieetissä.

Aamiainen

 • Aloita teestä. Tarjoile kokojyväleivän ja vähärasvaisen juuston kanssa. Juo sitrusmehua (sitruuna tai appelsiini).
 • Toinen vaihtoehto: kourallinen pähkinöitä (hasselpähkinöitä, manteleita, saksanpähkinöitä ja maapähkinöitä).

Lounas

 • Kasviskeitto. Salaatti raakojen tai keitettyjen kasvisten kera. Tarjoile lisukkeena kevyttä hyytelöä ja paljon vettä.
 • Toinen vaihtoehto: 10 viinirypälettä ja kupillinen teetä.

Illallinen

 • Kana- tai lihaliemi. Keitetyt kasvikset. Kana, liha tai kala, jota voit syödä tuoreena, paistettuna tai keitettynä. Tarjoile hedelmien ja veden kera.

Uutteet tai tee

Some figure

Teen juomisesta on myös iso apu näiden kolmen päivän ajan. Tulet estämään nesteen kerääntymistä ja nopeuttamaan puhdistusprosessia. Uutteet ovat hyväksi kehollesi ja sopivat mihin aikaan vuodesta vain, oli sitten talvi tai kesä.

Valitse vihreä tee, sillä siinä on runsaasti antioksidantteja. Harkitse myös valkoista teetä, joka on loistava vaihtoehto mikäli kärsit ahdistuksesta tai stressistä. Se sisältää aminohappoja ja sitä suositellaan ihmisille, joilla on korkea verenpaine.

Muista, että puhdistusdieettien ei pitäisi olla rangaistuksia. Niistä kolmesta päivästä tulee rankkoja, mutta tarkoituksena on parantaa fyysistä ja henkistä terveyttäsi.

Rohkaisemme sinua tekemään hyviä päätöksiä näiden kolmen päivän jälkeen. Todelliset lopputulokset näkyvät, mikäli seuraat terveellistä ja tasapainoista ruokailusuunnitelmaa sekä harrastat säännöllistä liikuntaa.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.