Polta vatsarasvaa tällä mehulla
Tarkistanut ja hyväksynyt: ravitsemusterapeutti Anna Vilarrasa
Maha on yksi niistä kehonosista, joka voi aiheuttaa paljon päänvaivaa. Vatsaa on vaikea saada littanaksi, ja usein makkaroita kertyy vyötärölle nopeasti. Monet meistä kaipaavatkin hoitoja, jotka auttavat polttamaan rasvaa juuri vatsan seudulta. Polta vatsarasvaa herkullisella mehulla, josta kerromme seuraavaksi.
Ylimääräiset kilot näkyvät selkeästi vatsan alueella. Nesteturvotus, allergiat ja muut ongelmat voivat lisätä vatsan pullottamista.
Selättääksesi ongelman ja polttaaksesi vatsan alueen rasvaa tehokkaasti, on tärkeää noudattaa terveellisiä elämäntapoja, joihin kuuluu olennaisesti terveellinen ruokavalio ja liikunta.
Tämän lisäksi on olemassa tiettyjä lisätoimenpiteitä, joilla voit vähentää turvotusta ja poistaa kuona-aineita, jotka voivat saada vatsan pullottamaan.
Polta vatsarasvaa tällä herkullisella ja tehokkaalla mehulla, joka sisältää paljon ravintoaineita ja auttaa kehoa kiihdyttämään aineenvaihduntaa.
Polta vatsarasvaa herkullisilla hedelmillä
Ainekset kuten ananas, kurkku ja selleri ovat kuuluisia diureettisesta eli nestettä poistavasta vaikutuksesta, joka poistaa elimistöstä liiallista nestettä ja kuona-aineita, jotka voivat nostaa painoa.
Inkivääri ja sitruuna sisältävät tulehdusta hillitseviä ainesosia, jotka vähentävät suoliston ärtymistä ja taistelevat yleisiä vatsaongelmia, kuten ilmavaivoja ja mahan pullotusta vastaan.
Yhdistämällä kaikki nämä hyvää tekevät ainekset yhteen tehokkaaseen mehujuomaan, puhdistat kehoa, pudotat painoa ja parannat terveyttäsi.
Mehujuoman päähyödyt ovat:
- Se auttaa kehoa polttamaan rasvaa tehokkaammin.
- Mehu sopii ummetuksen lievittämiseen ja ehkäisyyn, ja samalla se polttaa rasvaa vatsan alueelta.
- Mehun diureettinen teho parantaa munuaisten toimintaa ja auttaa pitämään nestetasapainon kehossa ihanteellisella tasolla.
- Auttaa sinua saavuttamaan ihannepainosi, sillä mehu pitää sinut kylläisenä pidempään ja ehkäisee napostelua.
- Mehu kiihdyttää aineenvaihduntaa ja tehostaa rasvan palamista koko päivän ajan.
- Mehun sisältämät antioksidantit ja ravintoaineet ehkäisevät vapaiden radikaalien haittavaikutuksia elimissä, kudoksissa ja soluissa. Vapaat radikaalit ovat molekyylejä, jotka voivat aiheuttaa solumuutoksia ja ennenaikaista vanhenemista.
Suositeltua lukemista: Ananas poistaa nestettä ja puhdistaa
Miten tämä mehu auttaa polttamaan vatsarasvaa?
Suurin osa vatsan alueelle kertyvästä rasvasta johtuu huonosta ravinnosta. Kun annat keholle epäterveellisen ravinnon sijaan antioksidantteja ja puhdistavia ainesosia terveellisen mehujuoman muodossa, tehostat kaloreiden palamista ja ehkäiset rasvakudoksen muodostumista.
Turvotus ja pöhötys voi olla seurausta vatsan ongelmista, ja mehun nauttiminen karkottaa tämän ongelman nopeasti.
On hyvä pitää mielessä, että kun keho ei pysty poistamaan nesteitä kunnolla, ne kertyvät usein vatsalle ja muihin kehonosiin. Tämä voi nostaa riskiä verenkiertoelimistön ongelmiin ja ylipainon kehittymiseen.
Miten mehu valmistetaan?
Mehussa käytetyt ainekset on helppo noutaa lähimmästä marketista, ja usein ne ovat suhteellisen edullisia sesongista riippuen.
Ainekset
- ½ kurkku
- 2 selleritankoa
- 2 dl vettä
- 1 sitruuna
- ½ tl inkivääriä
- 1 dl paloiteltua ananasta
- ¼ vihreästä omenasta
Valmistus
- Pese kurkku, selleri ja omena ja paloittele ne. Laita kaikki muut ainekset tehosekoittimeen paitsi sitruuna, josta puristat mehun.
- Sekoita tasaiseksi ja lisää sitruunamehu lopuksi.
Suosittelemme mehun nauttimista tyhjään mahaan, sillä näin se toimii tehokkaimmin. Nauti lasillinen juomaa heti herättyäsi, ja saat kunnollisen aloituksen päivääsi: ehkäiset ummetusta, nesteytät kehoa ja saat aineenvaihdunnan toimimaan tehokkaasti.
Nauti mehua joka aamu viikon ajan ja pidä kolme päivää väliä. Kun olet saavuttanut laihdutustavoitteesi, voit jatkaa mehun nauttimista 2-3 kertaa viikossa.
Suositeltua lukemista: 5 tärkeää vesimelonin hyötyä
Huomio!
Tämä mehujuoma voi auttaa sinua laihtumaan, mutta se ei ole mikään ihmemenetelmä, joka voi polttaa rasvaa itsekseen. Mehu toimii vain osana terveellistä ja monipuolista ruokavaliota ja liikuntasuunnitelmaa.
Älä koskaan käytä mehujuomaa ateriankorvikkeena, sillä siitä ei saa tarpeeksi kehon kaipaamia ravintoaineita. Älä näännytä kehoasi, sillä se johtaa vain haitallisiin vaikutuksiin.
Juoman liiallinen nauttiminen voi aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia, joten nauti korkeintaan 2 lasillista päivässä.
Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.
- Hedayati, N., Bemani Naeini, M., Mohammadinejad, A., & Mohajeri, S. A. (2019). Beneficial effects of celery (Apium graveolens) on metabolic syndrome: A review of the existing evidences. Phytotherapy research : PTR, 33(12), 3040–3053. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31464016
- Mohd Ali, M., Hashim, N., Abd Aziz, S., & Lasekan, O. (2020). Pineapple (Ananas comosus): A comprehensive review of nutritional values, volatile compounds, health benefits, and potential food products. Food research international (Ottawa, Ont.), 137, 109675. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33233252/
- Mount Sinai. Ginger. Mount Sinai New York. Revisado en Feb 02, 2023: Disponible en: https://www.mountsinai.org/health-library/herb/ginger
- Mottelson, M. N., Lundsgaard, C. C., & Møller, S. (2020). Mechanisms in fluid retention – towards a mutual concept. Clinical physiology and functional imaging, 40(2), 67–75. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31823451/
- Rathnavelu, V., Alitheen, N., Sohila, S., Kanagesan, S., & Ramesh, R. (2016). Potential role of bromelain in clinical and therapeutic applications (Review). Biomedical Reports. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27602208.
- Salaramoli, S., Mehri, S., Yarmohammadi, F., Hashemy, S. I., & Hosseinzadeh, H. (2022). The effects of ginger and its constituents in the prevention of metabolic syndrome: A review. Iranian journal of basic medical sciences, 25(6), 664–674. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9320212.
- Singh, N., Yarla, N. S., Siddiqi, N. J., de Lourdes Pereira, M., & Sharma, B. (2021). Features, Pharmacological Chemistry, Molecular Mechanism and Health Benefits of Lemon. Medicinal chemistry (Shariqah (United Arab Emirates)), 17(3), 187–202. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32901586/.
- Singletary, K. W. (2010). Ginger: An Overview of Health Benefits. Nutrition Today, 45(4),171-183. https://www.researchgate.net/publication/232129720_Ginger_An_Overview_of_Health_Benefits
- Uthpala, T., G. Marapana, R., A., Lakmini, K. P., Wettimuny, D. C. (2020). Nutritional Bioactive Compounds and Health Benefits of Fresh and Processed Cucumber (Cucumis Sativus L.). Sumerianz Journal of Biotechnology, 3(9), 75-82. https://www.researchgate.net/publication/344270982_Nutritional_Bioactive_Compounds_and_Health_Benefits_of_Fresh_and_Processed_Cucumber_Cucumis_Sativus_L.
- National Center for Complementary and Integrative Health. Ginger. Disponible en: https://www.nccih.nih.gov/health/ginger.
- NIH. ¿Qué es la enfermedad de los riñones? Disponible en: https://www.niddk.nih.gov/health-information/informacion-de-la-salud/enfermedades-rinones/informacion-general/que-es.
- Tholey D. Manual MSD. Ascitis. Disponible en: https://www.msdmanuals.com/es-es/hogar/trastornos-del-h%C3%ADgado-y-de-la-ves%C3%ADcula-biliar/manifestaciones-cl%C3%ADnicas-de-las-enfermedades-hep%C3%A1ticas/ascitis.
Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.