Poista nesteturvotus kuukaudessa

· helmikuu 19, 2016
Nämä luonnolliset hoitokeinot ovat täysin turvallisia eikä niillä ole haitallisia vaikutuksia, joten niitä kannattaa kokeilla ennen nesteenpoistolääkitykseen turvautumista.

Joskus sinusta saattaa tuntua siltä että olet kerryttänyt muutaman ylimääräisen kilon, mutta todellisuudessa kyse on nesteturvotuksesta. Syöt ehkä liikaa suolaa, munuaisesi ovat rasittuneet, kyse on hormonien epätasapainosta tai yksinkertaisesti elimistösi ei poista nestettä kunnolla.

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle yksinkertaisen ja luonnollisen suunnitelman jolla poistat kehostasi ylimääräisen nesteen, joka saa sinut tuntemaan itsesi raskaaksi ja turvonneeksi. Ota selvää kuinka voit poistaa nesteturvotuksen kuukaudessa seuraamalla näitä helppoja ruokavaliovinkkejä ja käyttämällä luonnollisia ravintolisiä.

Sipuliliemi

Ruoka-aine, joka hyödyttää sinua eniten tämän kuukauden aikana on sipuli, lääkinnällinen ruoka-aine, jota on käytetty muinaisista ajoista lähtien tehokkaana diureettina ja anti-tulehduksellisena aineena, joka parantaa tulehtuneita munuaisia. Sillä on elimistöön erittäin mieto vaikutus, joten sillä ei ole mitään haitallisia sivuvaikutuksia.

Juo sipulilientä joka päivä. Jos valmistat sitä suuremman annoksen kerralla, sinun ei tarvitse tehdä sitä joka päivä.

Tämän keiton toinen mahtava etu on, että voit tehdä siitä maistuvampaa lisäämällä puhdistettua merivettä, jota löydät terveyskaupoista tai joistain supermarketeista. Merivedellä ei ole haitallista natriumpitoisuutta ja se auttaa poistamaan ylimääräistä nestettä kehosta. Se on siis suositeltava vaihtoehto normaalille pöytäsuolalle monissa ruokaohjeissa.

Ainesosat:

 • 1 litra vettä
 • 3 suurta sipulia
 • 1 kupillinen merivettä

Viipaloi sipulit ja keitä niitä vedessä vähintään puolen tunnin ajan. Säilytä liemi. Voit lisätä mauksi hieman sitruunamehua jos haluat.

Kuinka sitä tulisi juoda?

Lientä tulisi juoda pitkin päivää, mutta erillään aterioista. Parasta on juoda sitä puoli tuntia ennen ateriaa.

Keitetyt sipulit voi käyttää vaikka vihanneskeittoon tai kastikkeeseen.

2-sipulikeitto

Greippi päivässä

Greippi on erittäin puhdistava sitrushedelmä josta on hyötyä sekä munuaisille että maksalle, joten suosittelemme syömään yhden greipin joka päivä tämän 30 päivän kuurin aikana.

Parhaat ajat ovat joko aamulla tyhjään vatsaan ennen aamiaista tai ennen nukkumaanmenoa, illallisen jälkeen.

Jos maku on sinulle liian katkera, lisää hieman kanelia tai hunajaa.

3-greippi

Luonnolliset ravintolisät

On olemassa kaksi yrttiä jotka tehostavat diureettista vaikutusta: vihreä tee ja peltokorte.

Vihreä tee: Auttaa elimistöä myös poistamaan liiallista rasvaa. Sillä on kevyesti stimuloivia vaikutuksia ja sen on osoitettu ehkäisevän syöpää.

Peltokorte: Sen lisäksi että se on diureettinen, peltokorte myös auttaa vähentämään munuaisten tulehdusta ja parantaa hiusten, ihon ja kynsien kuntoa piipitoisuutensa ansiosta.

Näitä molempia voidaan nauttia teen muodossa, mutta jos et halua juoda sipuliliemen lisäksi muita ylimääräisiä nesteitä, voit ottaa näitä myös ravintolisinä kapselin tai tabletin muodossa.

Valitse jompi kumpi 30 päivän ajaksi saadaksesi aikaan kestävän diureettisen vaikutuksen.

Ruoka-aineet jotka pahentavat turvotusta

Kun noudatat tätä helppoa hoito-ohjelmaa, on myös tärkeää että vältät ruoka-aineita jotka voivat vahingoittaa munuaisiasi ja aiheuttaa lisää nesteen kertymistä. Pahimpia ovat:

 • Suola: voit käyttää ruoanlaitossa hieman merisuolaa, mutta vältä pöytäsuolaa
 • Esikypsennetyt tai paistetut ruoat
 • Tölkkiruoat
 • Kahvi
 • Virvoitusjuomat4-suola

Lämpöä munuaisille

Kuten mainittu, turvotusta vastaan taistelussa tärkein elin on munuaiset. Koska munuaisten terveys on läheisesti sidottu energiatasoihin, ne usein kärsivät erittäin kylmällä säällä ja yleisin oire on alaselän kipu.

Kärsitpä sitten kivusta tai et, hyvä tapa on lämmittää keskiselän aluetta hieman joka ilta. Voit käyttää kuumavesipulloa tai lämpötyynyä 15-30 minuutin ajan ennen nukkumaanmenoa.

Ole varovainen nesteenpoistolääkityksen kanssa

Suosittelemme kokeilemaan tätä luonnollista hoitoa ennen kuin turvaudut diureettisiin lääkkeisiin, joilla voi olla sivuvaikutuksia kuten liiallinen herkkyys tai hermostuneisuus. Jos sinulla kuitenkin on niihin resepti ja nautit niitä, kannattaa siinä tapauksessa syödä runsaasti ruokia joissa on paljon kaliumia estääksesi sivuvaikutukset. Tällaisia ruokia ovat:

 • Tomaatit
 • Kasvisliemet
 • Banaanit