Logo image
Logo image

Kanariansiemen-kanelivesi puhdistaa valtimot

2 minuuttia
Oletko kuullut kanariansiemen-kaneliveden hyödyistä valtimoiden puhdistuksessa? Lue lisää tästä artikkelista!
Kanariansiemen-kanelivesi puhdistaa valtimot
Nelton Abdon Ramos Rojas

Tarkistanut ja hyväksynyt: lääkäri Nelton Abdon Ramos Rojas

Kirjoittanut Toimitus
Viimeisin päivitys: 21 joulukuuta, 2022

Tänään syöty ruoka voi muuttua haitalliseksi terveydelle myöhemmin. Tiettyjen aineiden liiallinen saanti voi vaikuttaa valtimoihin uskomattomilla tavoilla. On erittäin tärkeää, että ihmiset ovat tietoisia näistä haitallisista tottumuksista ja siitä, kuinka välttää valtimoiden tukkeutuminen.

Yksi parhaista hoidoista valtimoiden tukkeutumisen ehkäisemiseksi on kanariansiemen-kanelivesi. Tässä artikkelissa näytämme, miksi siitä on apua valtimoiden puhdistamisessa.

Mitä valtimot ovat?

Valtimot ovat verisuonia, jotka vastaavat veren kuljettamisesta elimistön läpi. Niiden tukkeutumisen yksi vaarallisista seurauksista on se, että verta kulkeutuu liian vähän sydämeen. On erittäin tärkeää estää tätä tapahtumasta, sillä sen seuraukset voivat olla kohtalokkaat.

Valtimoiden tukkeutumisen oireet voivat olla hyvin häiritseviä ja huolestuttavia joissakin tapauksissa. Yleisimpiä oireita ovat:

Mikä saa valtimot tukkeutumaan?

Joitakin ilmiselviä syitä ovat korkea kolesterolitaso, korkea verenpaine, diabetes ja stressi. Liikalihavuus ja tupakointi voivat myös edistää ongelman kehittymistä.

Myös valtimoiden tulehtuminen johtuu tiettyjen aineiden liiallisesta saannista. Näitä ovat alkoholijuomat, rasvaiset ruoat ja sokeri, jotka aiheuttavat kaloreiden liikasaantia.

Some figure

Toisaalta myös jotkut päivittäin syödyt ruoat edesauttavat valtimoiden tulehtumista. Tämä koskee seuraavia ruokia:

On tärkeää mainita myös se, että näiden ruokien nauttiminen tasapainoisella tavalla ei vaikuta suoraan valtimoihin.

Miten valtimoiden tukkeutumista voi estää?

Luonnollisestikin ensimmäinen askel valtimoiden terveyden parantamiseksi on poistaa haitalliset ruoat päivittäisestä ruokavaliosta. Tämä käsittää myös kaikki sellaiset tuotteet, joissa on suuria määriä säilöntäaineita. Niiden sijaan kannattaa nauttia terveellisiä rasvoja sisältäviä ruokia.

Säännöllinen liikunta ja lääkärintarkastukset ovat myös oleellisia asioita valtimoiden tukkeutumisen ehkäisemisessä. Mikä tahansa terveyttä edistävä tapa parantaa myös verisuonten kuntoa ja verenkiertoa.

Jotkut luonnolliset aineet ovat hyväksi valtimoiden terveyden kannalta.

  • Granaattiomenat, kaura ja smoothiet lukuisine ravintoaineineen edistävät valtimoiden toimintakykyä.
  • Myös haudukkeet ovat hyviä vaihtoehtoja ehkäisemään valtimoiden tukkeutumista ja alentamaan tulehduksen riskiä.

Kanariansiemen-kanelivesi puhdistaa valtimot

Kanariansiemenet tunnetaan hoitavista ominaisuuksistaan. Niiden hyötyjen joukossa on verisuonten, valtimoiden, maksan ja munuaisten pitäminen hyvässä kunnossa.

Toisaalta kanelilla on myös muita terveyttä edistäviä ominaisuuksia, eli se on muutakin kuin vain hyvänmakuinen mauste. Se auttaa osaltaan alentamaan kolesterolia ja verensokeria, mistä hyötyvät samalla myös valtimot.

Some figure

Kanariansiementen ja kanelin yhdistäminen haudukkeeksi on hyödyllinen keino edistää valtimoiden terveyttä. On mainittava, että kanariansiemenvesi yksinään maistuu epämiellyttävälle, mutta kaneliripaus parantaa makua niin, että hauduke on helpompi juoda.

Hanki kanariansiemenet terveys- tai luontaistuotekaupasta, tai jos hankit ne muualta, lue seloste tarkkaan varmistaaksesi että siemenet soveltuvat ihmisten käyttöön.

Ainekset

Mitä sinun tulee tehdä?

  • Keitä ensin vesi.
  • Kun se kiehuu, lisää kanariansiemenet ja anna hautua 5 minuuttia.
  • Lisää sitten kaneli ja anna kiehua 10 minuuttia.
  • Tämän ajan jälkeen poista juoma liedeltä ja anna olla.
  • Hauduke tulisi nauttia kun se on vetäytynyt ja huoneenlämpöistä. Sitä tulisi juoda vähintään kolme kertaa viikossa.

Valtimoista huolehtiminen on oleellista yleisterveyden kannalta ja suurimpien ongelmien ehkäisemiseksi. Verenkiertojärjestelmän toiminnasta huolehtimisen tulisi olla ensisijainen terveysasia, sillä se on niin tärkeä järjestelmä ihmiselimistössä.

Tämä kanariansiemen-kanelivesi on paitsi helppo valmistaa, myös tehokas tapa puhdistaa valtimot.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.