Nuorentava kuorinta-aine viinirypäleistä ja C-vitamiinista

16 huhtikuun, 2019
Haluatko pitää ihosi nuorekkaana, terveenä ja pehmeänä? Hyödynnä tässä erinomaisessa kuorinta-aineessa käytettyjen viinirypäleiden ja C-vitamiinin sisältämiä nuorentavia antioksidantteja.

Vapaiden radikaalien aiheuttamaa ihon vanhenemista on mahdollista hidastaa noudattamalla tasapainoista ruokavaliota ja käyttämällä antioksidantteja sisältäviä kauneudenhoitotuotteita. Tämä nuorentava kuorinta-aine on yksi tällaisista tuotteista.

Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit helposti valmistaa tätä mahtavaa kuorinta-ainetta itse. Siinä on C-vitamiinia ja viinirypäleitä, jotka saavat kasvojesi ihosta kiinteämmän, säteilevämmän ja sileämmän.

Nuorentava kuorinta-aine?

Usko tai älä, ikääntymisen merkkejä vastaan on mahdollista taistella. Sen tekemiseksi sinun olisi kuorittava iho kerran viikossa. Näin pääset eroon kuolleista ihosoluista ja edistät ihosi uudistumista. Tämä elvyttää ihosi ja pitää sen heleänä.

Suosittelemme ehdottomasti käyttämään tätä viinirypäleistä ja C-vitamiinista valmistettua kuorinta-ainetta, etenkin jos haluat saada maksimaalisen hyödyn irti nuorentavasta ihokuorinnasta.

Jos ihosi on rasvainen, voit hyödyntää tätä kuorintaa jopa kaksi kertaa viikossa. Jos ihosi sen sijaan on herkkä tai kuiva, sitä tulisi käyttää kymmenen päivän välein.

Nuorentava kuorinta-aine taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan.

C-vitamiini

C-vitamiini on ravintoaine, jolla on suuri antioksidanttivaikutus ja joka stimuloi kollageenin tuotantoa. Tämä on tärkeää, sillä kollageeni antaa iholle sen tarvitsemaa kimmoisuutta, mikä puolestaan ehkäisee ryppyjä ja pitää ihon kiinteänä.

Tämä estää naururyppyjen syntymisen ja vähentää jo kasvoilla olevia juonteita. Se voi jopa estää ryppyjä syvenemästä.

C-vitamiini tekee ihosta myös säteilevän ja voi lisäksi ehkäistä ja poistaa iholäiskiä. Siksi se sopii loistavasti ihmisille, jotka ovat ottaneet liikaa aurinkoa.

Yleensä C-vitamiinia käytetään ravintolisänä, kapseleina tai tabletteina. Tässä artikkelissa puhumme kuitenkin sen paikallisen käytön antamista hyödyistä iholle. Hyödynnämme sen jauhemaista koostumusta pehmeän, mutta tehokkaan kuorinta-aineen valmistuksessa.

Viinirypäleet

Olet luultavasti kuullut viinin nuorentavista ominaisuuksista. Ne johtuvat viinirypäleiden lukuisista terveyshyödyistä. Tässä niistä muutamia:

 • Viinirypäleet sisältävät runsaasti polyfenoleja. Ne ovat antioksidanttiyhdisteitä, joita esiintyy erityisesti kuoressa ja siemenissä. Tästä syystä viinirypäle tulisi aina syödä tai hyödyntää kokonaisena. Parhaat viinirypälelajikkeet ovat punaiset tai mustat.
 • Toinen tärkeä viinirypäleiden sisältämä yhdiste on resveratroli. Tämä on aktiivinen ainesosa, joka edistää solujen ikääntymistä hidastavan entsyymin tuotantoa.
 • Viinirypäleiden ravintopitoisista siemenistä saa myös viinirypälesiemenöljyä. Tämä öljy on erittäin suosittu kauneus- ja terveyshyötyjensä takia.
 • Viinirypäleissä on myös C-, D- ja E-vitamiineja, betakaroteenia ja tärkeitä rasvahappoja, joilla on ihoa uudistavia ominaisuuksia.

Aina kun mahdollista, pyri käyttämään luomurypäleitä. Rypäleet ovat nimittäin yksi niistä hedelmistä, jotka sisältävät eniten torjunta-aineita. Nämä aineet aiheuttavat elimistölle vähitellen haittaa, joten sinun tulisi pyrkiä parhaasi mukaan välttämään niitä.

Nuorentava kuorinta-aine syntyy viinirypäleistä ja C- vitamiinijauheesta.

Luonnollinen, kotitekoinen nuorentava kuorinta-aine

Tämä C-vitamiinipitoinen kuorinta-aine on helppo valmistaa. Sen voi tehdä juuri ennen käyttöä.

Se on paljon huomattavasti edullisempi kuin kaupan tuotteet, 100 % luonnollinen ja erittäin tehokas.

Ainekset

 • 1 kapseli (100 mg) jauhemaista C-vitamiinia
 • 2 orgaanista punaista viinirypälettä, kuorineen ja siemenineen

Tämän verran aineksia tarvitset yhteen kuorintakertaan. Yhden kuorinnan valmistaminen kerrallaan auttaa säilyttämään aineen antioksidanttiominaisuudet. Suosittelemme valmistamaan sen juuri ennen käyttöä.

Ohjeet

Tämän nuorentavan kuorinta-aineen valmistus on hyvin helppoa:

 1. Tyhjennä C-vitamiinikapseli mortteliin.
 2. Pese viinirypäleet ja lisää ne mortteliin. Murskaa rypäleitä kunnes saat tahnan.
 3. Älä poista siemeniä tai kuorta. Kuten kerroimme, ne ovat täynnä antioksidantteja.

Käytä viinirypäleistä myös siemenet ja kuoret.

Kuinka tätä kuorinta-ainetta käytetään?

Aina kun haluat hyödyntää tätä nuorentavaa kuorinta-ainetta, noudata seuraavia vaiheita:

 • Huuhtelet kasvot lämpimällä vedellä, jotta ihohuokoset aukeavat.
 • Ota kuorinta-ainetta suunnilleen hasselpähkinän kokoinen määrä ja levitä se kasvoillesi.
 • Hiero ihoa tasaisesti keskittyen otsaan, nenään ja leukaan.
 • Odota muutama minuutti ennen kuin peset kasvosi; näin antioksidantit imeytyvät ihoon.
 • Ihon kuivaamisen jälkeen kosteuta se käyttämällä tavanomaista kosteusvoidettasi.
 • Suosittelemme tekemään kuorinnan illalla, sillä se voi saada ihon punoittamaan.