Nuorekkaat kädet luonnollisesti

Käsien ihon nuorekkaana pitäminen ja sen kosteutuksesta huolehtiminen vaativat johdonmukaisuutta, ja tässä artikkelissa esittelemäämme käsihoitoa tulisikin toistaa joka päivä sekä aamuin että illoin.
Nuorekkaat kädet luonnollisesti
Karla Henríquez

Kirjoittanut ja tarkastanut lääkäri Karla Henríquez.

Viimeisin päivitys: 26 elokuuta, 2022

Käsien iho on hyvin herkkää, ja se on myös ikävä kyllä alttiina useille sellaisille tekijöille, jotka helposti heikentävät ihoa ja saavat nuorekkaat kädet ryppyyntymään.

Esimerkiksi jatkuva käsillä työskentely, kemikaalien käsittely sekä auringolle altistuminen voivat aiheuttaa näkyvää heikentymistä käsien ihon kunnossa, ja tämä muutos voi helposti vähentää käsien nuorekkuutta ja viehättävyyttä.

Jatkuva käsillä työskentely, kemikaalien käsittely sekä auringolle altistuminen voivat aiheuttaa näkyvää heikentymistä käsien ihon kunnossa, ja tämä muutos voi helposti vähentää käsien nuorekkuutta ja viehättävyyttä.

Ihon altistumisen seurauksena siihen alkaa ilmaantua näppylöitä, ryppyjä ja muita pulmia, jotka kertovat ennenaikaisesta vanhenemisesta.

Kuinka säilyttää nuorekkaat kädet

Tämän tyyppinen iho-ongelma alkaa nostaa päätään yleensä 30 ikävuoden jälkeen. Silloin ihmisen iho yleisestikin ottaen alkaa menettää kiinteyttään, kun keho vähentää kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Onneksi on kuitenkin olemassa useita kosmeettisia ja tehokkaita hoitoja, jotka pystyvät vähentämään tätä vahinkoa, jotta voisit pitää kätesi kauniimpina ja terveempinä.

Vaikka moni käsien ihonhoitoon tarkoitettu tuote löytyykin helposti kauppojen hyllyiltä, on myös olemassa eräitä 100-prosenttisen luonnollisia voiteita, joista saa samat tulokset ilman vaaraa allergioista tai ei-toivotuista sivuvaikutuksista.

Tällä kertaa kerromme hyvin suositeltavasta nuorentavasta luonnollisesta hoidosta, joka kosteuttaa ja pehmentää käsien ihoa tehokkaasti.

Oletko valmis kokeilemaan? Jatka lukemista ja saa itsellesi jälleen nuorekkaat kädet – täysin luonnollisesti!

Nuorekkaat kädet luonnollisin keinoin

Tämä ihoa hehkeyttävä hoito valmistetaan täysin luonnollisista aineksista, kuten mehiläisvahasta, mangovoista, kookosöljystä ja porkkanamehustaHoidon ominaisuuksiin kuuluvat suuri rasvahappojen määrä sekä antioksidantit, jotka luovat suojaavan muurin sitä vahinkoa vastaan, jota vapaat radikaalit aiheuttavat ihon soluissa.

Kyseessä on luonnollinen kosteuttava hoito, joka edistää kuolleiden ihosolujen poistumista. Se siloittaa ihoasi sekä palauttaa sen luontaista joustavuutta.

Hoidon aktiiviset yhdisteet antavat suojaa auringon ultraviolettisäteitä vastaan sekä vähentävät tummien pisteiden ja pienten ryppyjen näkyvyyttä.

Mehiläisvahan hyödyt ihonhoidossa

mehiläisvahan avulla saat nuorekkaat kädet

Mehiläisvaha on orgaaninen tuote, joka ravitsee, kosteuttaa ja pehmentää käsien herkkää ihoa. Sillä on pehmentävä ja tulehtuneisuutta torjuva vaikutus, ja se myös vähentää kuolleita ihosoluja sekä pieniä kovettumia.

Tämä kaiken lisäksi mehiläisvahalla on bakteereja ja sieniä torjuvia ominaisuuksia, joten se vähentää mikro-organismien ja sienten määrää iholla – nämä voivat aiheuttaa tulehduksia.

Mangovoin hyödyt ihonhoidossa

Mangosta saatava voi on trooppinen tuote, joka muistuttaa koostumukseltaan koookosvoita, mutta sisältää erilaisia rasvahappoja.

Siinä on runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja, jotka vähentävät solujen hapettumista sekä parantavat ihon luonnollista kykyä parantua.

Jos käytät mangovoita käsissäsi, voit pitää ihosi pehmeämpänä sekä suojata sitä, ja näin voit säilyttää ihosi nuorekkuuden pidempään.

Kookosöljyn hyödyt ihonhoidossa

kookosöljyn avulla saat jälleen nuorekkaat kädet

Keskipitkän ketjun rasvahappojen ja E-vitamiinin suuri määrä tekevät kookoksesta todella mahtavan avun ihonhoidossa. Sillä on pehmittävä ja bakteereja torjuva vaikutus, ja kookos puhdistaa käsiesi ihoa syvältä, jotta kovettumat, turvonneisuus ja tulehtuneisuus vähenisivät.

Säännöllinen kookoksen käyttö ravitsee ihon soluja, edistää niiden uusiutumista sekä mitätöi auringon vahingollisia vaikutuksia.

Porkkanamehun hyödyt ihonhoidossa

Porkkanassa on suuri määrä beetakaroteenia, joka on antioksidantti, ja se parantaa ihosi luonnollista sävyä sekä hidastaa soluissa tapahtuvaa vahinkoa. Porkkanaa pidetäänkin yhtenä kaikkein parhaimmista tuotteista ihon joustavuuden edistämiseksi sekä kuivuuden vähentämiseksi.

Tätä kasvista on hyvä käyttää ennen aurinkoon menemistä, sillä se antaa suojaa voimakasta UV-säteilyä vastaan. Lisäksi se torjuu ympäristöstä tulevia epäpuhtauksia.

Kuinka tämä käsien nuorekkuutta edistävä hoito valmistetaan?

nuorekkaat kädet luonnonontuotteilla

Tällä kertaa esittelemämme luonnollinen hoito on erittäin helppo valmistaa, ja sillä on paljon tehokkaampia vaikutuksia kuin kaikilla niillä tavallisilla käsirasvoilla, joita kaupoista saa.

Tärkein asia hyvien tulosten kannalta on kuitenkin luonnonmukaisesti tuotettujen ainesten käyttö, joten ostamiesi tuotteiden ei tulisi olla minkäänlaisten teollisten jalostusprosessien läpikäyneitä.

Tarvittavat ainekset

 • 4 ruokalusikallista mehiläisvahaa (60 gr)
 • 2 ruokalusikallista mangovoita (24 gr)
 • 8 ruokalusikallista kookosöljyä
 • 10 pisaraa porkkanamehua
 • 1 ilmatiivis lasipurkki

Toimi näin

 • Laita mehiläisvaha kattilaan ja sulata se juoksevaksi.
 • Lisää sitten mangovoi ja hämmennä silikoni- tai puulastalla, kunnes ainekset ovat tasaisesti sekoittuneita.
 • Sekoita joukkoon kookosöljy ja porkkanamehu.
 • Jatka sekoittamista, ja ota sitten kattila pois liedeltä, kun kaikki ainekset ovat tasaisesti sekoittuneet toisiinsa.
 • Anna seoksen olla muutaman minuutin ajan, ja ennen kuin se alkaa tiivistyä, laita neste lasipurkkiin, jonka voi sulkea tiiviisti.
 • Kun neste alkaa olla koostumukseltaan oikeanlainen, voit alkaa käyttää käsivoidetta.
 • Laita voidetta ihollesi kahdesti päivässä: kerran aamuisin ja uudelleen ennen kuin menet nukkumaan.

Ovatko kätesi huonossa kunnossa – etkö ole jaksanut pitää niistä huolta? Nyt voit suojata ja kosteuttaa käsiesi herkkää ihoa helposti ja luonnollisesti, ja saada takaisin nuorekkaat kädet. Joten älä epäröi kokeilla tätä loistavaa nuorekkuutta edistävää kotihoitoa, ja tee siitä osa päivittäisiä kauneudenhoidon rutiinejasi.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Muñoz, D. H. D. V. (2006). Guia para lavado de manos. Ministerio de Salud CUSCO. https://doi.org/10.1145/1138450.1138456
 • Guerra, D. (2005). Uso de antisépticos y desinfectantes. Revista Del Hospital Materno Infantil Ramón Sardá.
 • Limón Cáceres, E. (2008). La importancia del lavado de manos y de utilizar guantes para evitar las infecciones cruzadas. Enfermeria Clinica. https://doi.org/10.1016/S1130-8621(08)72201-0

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.