Loistava hoito mahakatarrin ja refluksin torjumiseksi

Jos tunnet yhtään närästystä, juo lasillinen tätä hoitonestettä. Sitä voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevänä juomana silloin, kun olet syönyt tuhdin aterian.
Hoito mahakatarrin torjumiseksi

Jossakin kohtaa elämääsi saatat kokea epämukavaa polttavaa tunnetta siinä kehosi kohdassa, jossa ruokatorvi kohtaa vatsasi. Useimmille ihmisille tässä on kyse vain reagoinnista tiettyihin ruokiin, kun taas toisille kyseinen oire on krooninen ja vaikea hoitaa, jolloin se on elämää paljonkin haittaava häiriö.

Tässä pitkittyneessä pulmassa on kyse niin kutsutusta mahakatarrista, ja sen oireet johtuvat vatsapeitteen tulehtuneisuudesta. Tämä peite suojaa kehoa erittäin hapokkaita vatsan nesteitä vastaan.

Vatsan peitteiden heikentyminen nostaa riskiä saada vatsahaava ja sellaisia ruoansulatukseen liittyviä ongelmia kuten kipu, tulehtuneisuus ja närästys. Ne, joilla tämä häiriö on jo havaittu, joutuvat muuttamaan elämäntyyliään ja parantamaan ruokaan liittyviä tottumuksiaan.

Vaikka onkin olemassa paljon lääkkeitä, jotka auttavat helpottamaan monia näistä oireista, on aina parasta valita luonnollisia tuotteita, jotta voisit välttää hoitojen negatiiviset sivuvaikutukset.

Onneksi on olemassa monia luonnonmukaisia aineksia, joissa on runsaasti sellaisia tehokkaita ominaisuuksia, jotka edistävät tämän ongelman häviämistä. Yksi tällainen hoito käsittää aloe veran rauhoittavat vaikutukset sekä hunajan parantavat ominaisuudet, ja sen avulla voitkin jo nopeasti vähentää epämukavaa oloasi.

Aloe vera ja hunaja hoitona mahakatarriin

Jos yhdistät aloe veran ja hunajan, saat luonnollisen hoidon, joka on tehokas apu mahakatarrin oireiden torjumiseksi. Annamme tässä artikkelissa tietoa näiden kahden aineksen loistavista parantavista vaikutuksista.

Aloe veran hyödyt

Aloe vera

Aloe vera -kasvi (tarkemmin ottaen sen varsista löytyvä geeli) on ollut arvostettu lääkitsevä tuote jo vuosisatoja, sillä se vähentää tulehtuneisuutta sekä parantaa ruoansulatusta.

Se sisältää aloeiini-ainetta, joka on tehokas laksatiivisten vaikutusten tuottaja. Näin voit helpommin päästä eroon suolistoosi kerääntyneistä jätteistä. Tämän kasvin ”liima”, joka on aktiiviyhdiste, peittää ja suojaa vatsan limakalvoa. Näin voit paremmin edistää vatsahaavan rauhoittumista sekä lievittää tulehtuneisuutta ja happoisuutta.

Aloe veran parantava vaikutus ei siis toimi ainoastaan iholla, vaan tämä kasvi stimuloi myös vahingoittuneen limakalvon parantumista.

Sillä on emäksisyyttä lisäävä vaikutus, ja se parantaakin siten vatsan pH-arvoa. Aloe vera rauhoittaa närästystä ja siihen liittyvää polttavaa tunnetta.

Hunajan hyödyt vatsan kannalta

Hunaja

Hunaja on luonnollinen lääketuote, jota arvostetaan monella tavalla elimistön hyvinvoinnin lisääjänä.

Se sisältää runsaasti fruktoosia ja glukoosia – nämä ovat monosakkarideja, jotka imeytyvät helposti suoliston limakalvoon, jotta keho voisi näin saada energiaa.

Hunaja on luonnollinen kuidun lähde, ja siitä saa vitamiineja ja mineraaleja, jotka tukevat ruoansulatusta sekä vähentävät turvonneisuutta.

Tällä hetkellä ei kuitenkaan tiedetä, mikä hunajan aktiiviyhdisteistä parantaa mahakatarria. Jotkut asiantuntijat ovat sitä mieltä, että tämä voisi johtua kyseisen tuotteen kyvystä tuhota sellaisia taudinaiheuttajia, jotka ovat syynä kyseiseen häiriöön.

Kuinka tämä luonnollinen hoito närästyksen ja mahakatarrin torjumiseksi valmistetaan?

Aloe vera -juoma

Aloe veran ja hunajan yhdistelmä on luonnollinen vaihtoehto tavallisille lääkkeille, ja tämä hoito rauhoittaa mahakatarria ja tulehtuneisuutta ilman vaaraa haitallisista sivuvaikutuksista.

Kuvaamamme hoito ei ainoastaan vähennä polttavaa epämukavuuden tunnetta, vaan se myös tasapainottaa vatsan pH-arvoa sekä estää sitä vahinkoa, jota liiallisista mahan nesteistä voi aiheutua.

Tarvittavat ainekset

  • 3,5 dl vettä
  • 3 ruokalusikallista aloe veran geeliä
  • 1 ruokalusikallinen hunajaa

Näin tämä hoito valmistetaan

  • Pese kaikki varret vedellä ja leikkaa ne auki, saat geelin talteen.
  • Käytä tähän lusikkaa, jotta geeli olisi helpompi kerätä.
  • Sekoita sitten aloe veran geeli hunaja kanssa, ja lisää tehosekoittimeen myös vesi.
  • Seos voidaan jakaa kahteen tai kolmeen annokseen.

Näin hoito kannattaa toteuttaa

  • Heti kun huomaat kehossasi mahakatarrin oireita, juo yksi annos nestettä maksimissaan kahdesti päivässä.
  • Jos haluat ennaltaehkäisevän hoidon, juo puoli lasillista sen jälkeen, kun olet syönyt tuhdin aterian.
  • Muista se, että tätä nestettä ei tulisi ottaa enemmän kuin suositeltu määrä, sillä tuloksena voi muuten olla liika laksatiivinen vaikutus elimistössä.

Jos juot tätä nestettä ja pidättäydyt terveellisessä ruokavaliossa, tulet aivan varmasti huomaamaan parannuksen olossasi jo viikkojen päästä.

Yritä pitää kiinni terveellisistä elämäntavoista, jotta voisit estää ongelmaa muuttumasta toistuvaksi.