Hunaja ja inkivääri syövän ehkäisyssä

Hunaja ja inkivääri ovat tehokkaita antioksidanttien lähteitä, ja ne voivat parantaa ihmisen terveyttä useilla tavoilla. Ne kykenevät jopa torjumaan syöpäsolujen kasvua.

Inkivääri on kasvattanut suosiotaan viime aikoina, pitkälti siksi, että se on loistava syöpää ehkäisevä luonnollinen tuote. Siitä saattaa olla myös apua kyseisen sairauden hoidossa.

Tämän aineksen hyödyt ruoanlaitossa tunnetaan ympäri maailmaa, ja inkivääri onkin mahtava tuote, josta saa aivan erityistä makua moniin ruokalajeihin. Sitä voidaan käyttää myös lukuisissa terveyttä edistävissä hoidoissa. Moni ihminen on kuitenkin tietämätön siitä, että tämä herkullinen juuri toimii myös kyvykkäänä syöpää torjuvana hoitona, ja se voi olla hyvin oleellinen tekijä kyseisen sairauden voittamisessa, mikäli ongelma ei vielä ole edennyt kovin pitkälle.

Miksi inkivääri toimii tehokkaammin kuin jotkut syöpälääkkeet?

Yhdysvaltalaisen Georgia State University -yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan inkivääriuute vähentää eturauhassyöpäkasvainten kokoa hiirillä jopa 56 % verran. Tämän tutkimuksen aikana tutkijat pystyivät tarkastelemaan inkiväärin syöpää torjuvia hyötyjä sekä sen roolia kasvaimen koon pienentämisessä. Lisäksi inkivääri on todettu hyväksi antioksidanttien lähteeksi, ja se voi parantaa ihmisen terveyttä monella tavalla. Mikä sitten on se ominaisuus, joka tekee inkivääristä jopa tehokkaamman kuin kaupalliset lääkkeet syövän torjunnassa?

Syövän ehkäisy inkiväärin avulla

Vaikka lääkärit yleensä määräävät lääkkeitä ainoana ”oikeana” ratkaisuna kyseisen sairauden hoidossa, joskus mahdolliset sivuvaikutukset voivat itse asiassa aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä – joissakin tapauksissa tuloksena on jopa potilaan eliniänodotteen huononeminen.

Tässä tulisi kuitenkin olla selkeä sen suhteen, että me emme ehdota, että potilaat jättäisivät taakseen lääketieteelliset hoidot syövän torjunnassa. Haluamme vain esitellä yhden vaihtoehtoisen lisähoidon, jota voi miettiä keinona kyseisen sairauden etenemisen torjunnassa, mikäli se omalla kohdallasi joskus toteutuu. Inkivääri on edullinen tuote, jota on hyvin helppo käyttää, ja tulokset voivat olla ällistyttäviä, mikäli sitä vain nautitaan säännöllisesti.

Inkiväärillä ei ole ollenkaan haittavaikutuksia elimistössä. Sen sijaan että se lisäisi haitallisten kasvainten kasvua kehossa, inkiväärin on todistettu estävän eturauhassyöpäsolujen kasvua. Toiset tutkimukset ovat todistaneet, että inkivääri voi itse asiassa estää syövän kasvua, ja samoilla tutkimuksilla on lisäksi paljastettu, että inkivääri saattaa olla hyödyksi jopa yli sadan muun sairauden hoidossa.

Inkivääri ja hunaja syövän torjunnassa

Syövän ehkäisy hunajan avulla
Tämä resepti käsittää inkiväärin ja hunajan hyödyntämisen syövän torjumiseksi, ja se on saanut paljon suosiota – monet ihmiset ovat todenneet tämän hoidon auttaneen heitä taistelussaan kyseistä sairautta vastaan. Jotkut syöpäpotilaat, jotka ovat käyttäneet tätä reseptiä, ovat kertoneet kyenneensä toipumaan syövästä ilman kirurgiaa tai kemoterapiaa.

Tarvittavat ainekset

  • 2 suurta palaa inkivääriä
  • 450 grammaa luonnonmukaisesti tuotettua hunajaa

Näin se valmistetaan

  • Kuori ja pese inkivääri, raasta se, ja sekoita hunajan kanssa. Säilytä tämä seos purkissa, ja ota sitä 2-3 ruokalusikallista päivittäin.
  • On tärkeää, että käytät tässä puista tai muovista lusikkaa, ei metallista.

Valkosipuli ja inkivääri syövän torjunnassa

Syövän ehkäisy valkosipulin avulla
Tämä kyvykäs resepti, jossa yhdistetään valkosipuli ja inkivääri, tarjoaa syöpää torjuvia ominaisuuksia näistä kahdesta loistotuotteesta. Ensinnäkin monet tutkimukset ovat osoittaneet, että valkosipulilla on sellaisia ominaisuuksia, jotka auttavat estämään ja torjumaan vatsasyöpää ja peräsuolen syöpää. Sillä on myös tärkeitä hyötyjä muun tyyppisten syöpien hoidossa, kuten esimerkiksi rinta-, eturauhas-, keuhko- ja virtsarakon syöpien. Inkivääri puolestaan on todettu erittäin hyväksi avuksi, mikäli sitä käytetään paksusuolen ja eturauhassyövän hoidossa.

Tämä inkivääriä ja valkosipulia sisältävä tahna on hyvin terveellistä, ja saat siitä erittäin tehokkaan avun syövän hoitoon.

Tarvittavat ainekset

  • 120 grammaa valkosipulia
  • 120 grammaa inkivääriä
  • 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä (15 ml)

Näin tämä hoito valmistetaan

  • Kuorittuasi kaikki ainekset, heitä ne tehosekoittimeen ja hurauta tasaiseksi tahnaksi.
  • Voit käyttää tätä seosta kastikkeena aterioidesi ohessa, mutta voit myös nauttia sitä suoraan yhden tai kahden ruokalusikallisen verran päivässä.