Hunaja ja inkivääri syövän torjunnassa

Hunaja ja inkivääri ovat tehokkaita antioksidanttien lähteitä, ja ne voivat parantaa ihmisen terveyttä useilla tavoilla. Ne kykenevät jopa torjumaan syöpäsolujen kasvua.
Hunaja ja inkivääri syövän torjunnassa

Viimeisin päivitys: 29 marraskuuta, 2018

Inkiväärin hyödyt ruoanlaitossa tunnetaan ympäri maailmaa, ja se onkin mahtava tuote, josta saa aivan erityistä makua moniin ruokalajeihin. Sitä voidaan käyttää myös lukuisissa terveyttä edistävissä hoidoissa. Moni on kuitenkin tietämätön siitä, että tämä herkullinen juuri voi toimia syövän torjunnassa.

Inkivääri ja sen teho

Emme missään nimessä ehdota, että kukaan jättäisi lääketieteelliset hoidot taakseen syövän torjunnassa tai hoidossa. Haluamme vain esitellä yhden lisähoidon, jota voi miettiä keinona kyseisen sairauden etenemisen torjunnassa, mikäli se omalla kohdallasi joskus toteutuu – toivottavasti ei.

syöpäkasvain
Yhdysvaltalaisen Georgia State University -yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan inkivääriuute vähentää eturauhassyöpäkasvainten kokoa hiirillä jopa 56 % verran. Tämän tutkimuksen aikana tutkijat pystyivät tarkastelemaan inkiväärin syöpää torjuvia hyötyjä sekä sen roolia kasvaimen koon pienentämisessä. Lisäksi inkivääri on todettu hyväksi antioksidanttien lähteeksi.

Inkivääri ja hunaja syövän torjunnassa

inkiväärijuoma syövän torjunnassa

Tämä resepti hyödyntää inkivääriä ja hunajaa. Tarvittavat ainekset:

  • 2 suurta palaa inkivääriä
  • 450 grammaa luonnonmukaisesti tuotettua hunajaa

Näin se valmistetaan

  • Kuori ja pese inkivääri, raasta se, ja sekoita hunajan kanssa. Säilytä tämä seos purkissa, ja ota sitä 2-3 ruokalusikallista päivittäin.
  • On tärkeää, että käytät tässä puista tai muovista lusikkaa, ei metallista.

Valkosipuli ja inkivääri syövän torjunnassa

Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että valkosipulilla on sellaisia ominaisuuksia, jotka auttavat estämään ja torjumaan vatsasyöpää ja peräsuolen syöpää. Sillä on myös tärkeitä hyötyjä muun tyyppisten syöpien hoidossa, kuten esimerkiksi rinta-, eturauhas-, keuhko- ja virtsarakon syöpien.

Inkivääri puolestaan on todettu erittäin hyväksi avuksi, mikäli sitä käytetään paksusuolen ja eturauhassyövän hoidossa. Kysy lisätietoja lääkäriltäsi.

Tämä inkivääriä ja valkosipulia sisältävä tahna on hyvin terveellistä. Tarvittavat ainekset:

valkosipulitahna
Näin tämä hoito valmistetaan

  • Kuorittuasi kaikki ainekset, heitä ne tehosekoittimeen ja hurauta sitten tasaiseksi tahnaksi.
  • Voit käyttää tätä seosta kastikkeena aterioidesi ohessa, mutta voit myös nauttia sitä suoraan yhden tai kahden ruokalusikallisen verran päivässä.

Muistathan, ettei millään tässä artikkelissa mainitulla keinolla saa missään nimessä korvata lääkärin ehdottamia hoitoja. 


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.