Logo image
Logo image

Estä sairauksia valkosipulilla, omenaviinietikalla ja hunajalla

3 minuuttia
Estä sairauksia valkosipulilla, omenaviinietikalla ja hunajalla
Viimeisin päivitys: 19 helmikuuta, 2022

Terveelliseen ruokavalioon siirtyminen on sellainen elämänmuutos, joka kaikkien hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden tulisi tehdä. Estä sairauksia, paranna terveyttäsi ja yleistä elämänlaatuasi. Nykyisin ihmisillä on monenlaisia sairauksia, jotka saattavat (ilman, että henkilö sitä itse epäilisi) olla seurausta huonosta ruokavaliosta ja epäterveellisestä elämäntyylistä.

Jos ajattelet kaikkia niitä sairauksia, joista saatat jossakin elämäsi vaiheessa kärsiä ellet siirry terveellisiin elämäntapoihin, tulee hyvin selväksi, kuinka tärkeää on arvostaa omaa kehoa. Tämä tarkoittaa sitä, että annat elimistöllesi sen tarvitsemia ravinteita, jotta se voisi toimia oikealla tavalla ja jotta sillä olisi suojaa tiettyjä sairauksia vastaan.

Yksi tapa, jolla voit antaa kehollesi tehokkaan lisäsysäyksen hyvää terveyttä kohti on aloittaa valkosipulin, omenaviinietikan ja hunajan nauttiminen. Kyllä – tämä saattaa kuulostaa omituiselta yhdistelmältä, mutta nämä kolme jokapäiväistä tuotetta ovat äärimmäisen hyödyllisiä terveyden parantamiseksi. Niitä löytyy lähes takuuvarmasti jokaisesta hyvin varustellusta keittiöstä, ja ne ovat todella tehokas apu yleisen terveyden kohentamiseksi sekä monien sairauksien torjumiseksi.

Estä sairauksia valkosipulilla

Some figure

Valkosipuli tunnetaan ympäri maailmaa sen äärimmäisen hyvistä terveysvaikutuksista, ja tämä pätee etenkin raakaan valkosipuliin. Tällä tuotteella on ominaisuuksia, jotka auttavat alentamaan verenpainetta ja kolesterolia, ja se parantaa verenkiertoa.

Valkosipulissa on myös seleeniä, joka voi estää tai korjata soluissa tapahtunutta vahinkoa. Lisäksi se taistelee vapaita radikaaleja vastaan. Tutkijat ovat löytäneet voimakkaan yhteyden näiden ominaisuuksien ja syövän torjumisen välillä.

Valkosipulilla on myös antiseptisia ominaisuuksia,  ja se auttaa torjumaan sieniä, viruksia ja bakteereja. Siten se pitää sinut loitolla tartunnoista ja sellaisista ongelmista kuten vilustumiset ja flunssat.

Estä sairauksia omenaviinietikalla

Some figure

Tämä tuote on jo kauan ollut keittiön perustuotteita. Sen lisäksi, että omenaviinietikkaa käytettäisiin ruoanlaitossa, on sitä hyvä käyttää myös sen lääkinnällisten ominaisuuksien vuoksi. Nämä voivat auttaa lievittämään lukuisia terveysongelmia, kuten allergioita, aknea, poskiontelotulehdusta, flunssaa, korkeaa kolesterolia, hiivasientä, kroonista väsymystä, kosketusihottumaa, kurkkukipua, kihtiä, niveltulehdusta ja happorefluksia.

Jotta voisit hyötyä omenaviinietikan loistavista ominaisuuksista, kannattaa sinun ehdottomasti etsiä kaupasta luonnonmukaisesti tuotettua omenaviinietikkaa synteettisten versioiden sijasta.

Estä sairauksia hunajalla

Some figure

Hunajaa pidetään maailman parhaana luonnollisena antibioottina, ja se pystyykin vahvistamaan ihmisen vastustuskykyä, mihin lukeutuvat oleellisena osana veren valkosolut. Ne auttavat sinua taistelemaan tartuntoja, flunssaa ja vilustumista vastaan. Hunajaa käytetään myös haavojen hoidossa, yskän lievittämisessä sekä parantumisprosessin vauhdittamisessa.

Some figure

Kuinka nämä kolme ainesta yhdistetään tehokkaaksi hoidoksi?

Muista, että jokainen näistä kolmesta aineksesta vaikuttaa tehokkaasti terveyteesi, ja niillä on kaikilla hyviä ominaisuuksia, jotka pystyvät torjumaan sairauksia. Paras tapa hyödyntää näitä ominaisuuksia on sekoittaa kaikkia kolmea tuotetta ja yhdistää niiden vaikutukset yhteen hoitoon.

Kun sekoitat valkosipulin, omenaviinietikan ja hunajan, saat supertehokkaan luonnollisen hoidon, joka tehoaa erittäin hyvin verenpaineen alentamisessa, vilustumisten ja tartuntojen estämisessä sekä kroonisten terveysongelmien torjunnassa. Tämä pätee muun muassa syövän, astman, niveltulehduksen, hedelmättömyyden ja impotenssin estämisessä.

Monet tutkimukset ovatkin osoittaneet, että näiden kolmen tuotteen ominaisuuksien yhdistäminen luo loistavan tehokkaan hoidon, joka voi auttaa torjumaan syöpäsoluja. Potilaat, joita on hoidettu tällä seoksella, ovat huomanneet hyvin merkittävän kohenemisen tilassaan.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään erityistä tätä reseptiä hyödyntääksesi – sen lisäksi, että ainekset ovat hyvin edulliset, on hoidon valmistus erittäin helppoa.

Ainekset

  • 1/2 kupillinen omenaviinietikkaa (120 ml)
  • 1/2 kupillinen luonnonmukaisesti tuotettua ja pastöroimatonta hunajaa (120 ml)
  • 10 valkosipulinkynttä

Kuinka tämä hoito toteutetaan?

Sekoita kaikki ainekset toisiinsa lasipullossa ja sekoita niitä noin 90 sekunnin ajan. Voit laittaa valkosipulinkynnet mukaan kokonaisena tai paloiteltuna. Parasta olisi nauttia tämä seos 5 päivän kuluessa, sillä tämän ajan kuluttua se alkaa menettää hoitavia ominaisuuksiaan. Voit pitää sen jääkaapissa, mutta muista pitää purkki aina suljettuna.

Aloita ottamaan kaksi ruokalusikallista seosta heti aamuisin herättyäsi. Jos maku ei kuitenkaan miellytä sinua, voit aina laimentaa nestettä lasilliseen vettä tai johonkin luonnolliseen mehuun. Alat huomaamaan tuloksia tästä hoidosta noin kahden viikon kuluttua aloittamisesta.

Jos siis haluat torjua sairauksia luonnollisesti, tee se valkosipulilla, omenaviinietikalla ja hunajalla – helppoa ja äärimmäisen tehokasta!

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.