Hunajaveden mahtavat hyödyt

joulukuu 21, 2015

Olemme esitelleet hunajan hyviä ominaisuuksia blogissamme jo useampaan otteeseen, ja tätä tuotetta voi käyttää niin terveyden kuin kauneudenkin hoidossa. Hunaja on hyvin tehokas apu hyvinvoinnin edistämisessä, sillä se tarjoaa runsaasti ominaisuuksia, jotka voivat olennaisesti parantaa terveyttä sekä estää sairauksien syntyä. Sen vaikutukset ovat vieläkin tehokkaammat silloin, kun yhdistät hunajan veteen ja juot tätä nestettä säännöllisesti.

Useat tutkimukset ovat todistaneet, että hunaja veteen sekoitettuna antaa elimistölle monia terveyttä edistäviä hyötyjä, ja hunajavesi onkin erinomainen juoma nautittavaksi säännöllisenä osana ruokavaliota. Tässä artikkelissa selitämme siis tarkemmin, miksi vesi ja hunaja yhdessä edistävät terveyttä niin tehokkaasti, ja miksi tätä juomaa kannatta nauttia etenkin tyhjään vatsaan.

Tehosta painonpudotusta

Hunaja on luonnontuote, josta saa kylläisen olon, ja se auttaa hillitsemään hermostuneisuuteen liittyvää napostelua. Jos sekoitat teelusikallisen hunajaa veteen, pystyt tehostamaan painonpudotusta, sillä tunnet itsesi kylläisemmäksi sekä kontrolloit aivoissasi tapahtuvaa toimintaa, josta sokerinhimo on lähtöisin.

Taistele niveltulehdusta vastaan

Nivelet

Kööpenhaminan yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan ne koehenkilöt, jotka nauttivat hunajavettä, kokivat nivelkipujensa vähentyvän jo hyvin lyhyessä ajassa – vain minuuteissa. Tämän vuoksi hunajavettä suositellaankin etenkin sellaisille, jotka kamppailevat nivelkipujen kanssa tai haluavat estää niitä.

Vähennä kolesterolitasojasi

Toinen tutkimus osoitti, että ne koehenkilöt, joilla oli korkea kolesterolitaso elimistössään, saattoivat alentaa tätä jopa 10 % kahden tunnin sisällä. Vesi ja hunaja voivat siten estää sydämeen ja verenkiertoon liittyviä ongelmia. Tämän vaikutuksen saamiseksi koehenkilöt nauttivat kaksi ruokalusikallista hunajaa veteen sekoitettuna.

Paranna vastustuskykyäsi

Hunajalla on antibioottisia ja bakteereja vastaan taistelevia ominaisuuksia. Se siis tehoaa bakteereihin ja viruksiin, jotka aiheuttavat tulehduksia, kuten muun muassa vilustumista ja flunssaa. Hunajavesi tyhjään vatsaan nautittuna on erinomainen hoito vastustuskyvyn parantamiseksi sekä kaiken tyyppisten sairauksien estämiseksi.

Torju uupumusta

Hunaja

Jos juot hunajavettä, pystyt torjumaan väsymystä ja sen oireita jo muutamassa päivässä. Hunaja veteen sekoitettuna antaa elimistöllesi elinvoimaa, sillä se lisää aivojen aktiivisuutta sekä pitää ihmisen yleisestikin aktiivisena.

Saat siitä lisää energiaa

Hunajavedestä saa myös voimakkaan energiaa lisäävän vaikutuksen, joka voi auttaa sellaisia ihmisiä, jotka haluavat lisätä fyysistä suorituskykyään. Vaikka kaupoissa onkin nykyisin kaikenlaisia energiaa lisääviä juomia, on kylmä tosiasia näitä koskien se, että ne sisältävät kehollesi vahingollisia yhdisteitä, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti terveyteesi. Hunajavesi on paljon parempi ratkaisu energian lisäämiseksi, sillä se on luonnollinen energianlähde, ja saat siitä myös muunlaisia tärkeitä ravinteita.

Hunajaveden lisähyötyjä

Juokseva hunaja

  • Se on tehokas ratkaisu suoliston hitaaseen toimintaan.
  • Se on mahtava keino taistella sellaisia ongelmia vastaan kuten keuhkoputkentulehdus, astma tai muut hengitysteihin liittyvät ongelmat.
  • Se auttaa poistamaan myrkkyjä, jotka kertyvät elimistöön.
  • Se puhdistaa ruoansulatusta sekä taistelee loiseliöitä vastaan.
  • Se on erinomainen puhdistusaine, sillä hunajavedellä on antibioottisia ja bakteereja torjuvia ominaisuuksia.
  • Se parantaa suoliston toimintaa ja tuhoaa mikro-organismeja.

Kuinka tämä hoito valmistetaan?

Ainoa, mitä sinun tarvitsee tämän hoidon valmistaaksesi tehdä, on sekoittaa ruokalusikallinen luonnonmukaisesti tuotettua hunajaa lasilliseen lämmintä vettä, ja juoda tätä nestettä tyhjään vatsaan. Tällä juomalla on miellyttävä maku, joka on hyväksi myös silloin, kun olet stressaantunut tai kun sinulla on jotain muita tunteisiin liittyviä pulmia.

Muista myös tämä!

Sinun tulisi juoda hunajavettä joka aamu tyhjään vatsaan, jotta voisit tehokkaasti estää sairauksia sekä saada juomasta maksimaaliset hyödyt terveydellesi. Hunajavesi on todella hyödyksi vatsalle, ja siitä saa lisäravinteita, jotka auttavat ihoasi voimaan hyvin.

Jotta voisit parantaa munuaistesi toimintaa, juo tätä nestettä ennen kuin menet nukkumaan iltaisin. Näin hunajavesi pystyy vaikuttamaan kehoosi yön aikana.

Jos juot hunajavettä tyhjään vatsaan aamuisin, pystyt estämään ennenaikaista elimistön ikääntymistä sekä solujen vahingoittumista, mikä on hyväksi sekä ihollesi että elimillesi.

Kokeile siis heti kun pystyt tätä yksinkertaista terveysjuomaa – hunajavedellä on mahtavat vaikutukset hyvinvointiisi!

UUTISIA VERKOSSA