Logo image
Logo image

Lievitä turvotusta ja ilmavaivoja aloe veralla ja papaijalla

3 minuuttia
Aloe veran laksatiiviset ominaisuudet yhdistettynä papaijan ilmavaivoja lievittäviin vaikutuksiin muodostavat hoidon, joka on ihanteellinen kaadunmuodostuksen ja muiden ruoansulatusongelmien hoidossa.
Lievitä turvotusta ja ilmavaivoja aloe veralla ja papaijalla
Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Liian raskaiden aterioiden syöminen voi johtaa ruoansulatusvaikeuksiin. Yleensä tämä aiheuttaa oireita kuten turvotus, kipu ja ilmavaivat.

Nämä ongelmat voivat häiritä päivittäisiä toimintojasi. Vaikka ne eivät olekaan kovin vakavia, yleensä ne aiheuttavat enemmän haittaa jos niitä ei huomioida.

Oireiden ilmaantuminen on merkki siitä, että suolistobakteerit ovat epätasapainossa. Tämän lisäksi myöskään ruoansulatusjärjestelmän pH-arvo ei luultavasti ole oikealla tasolla.

Hyvä uutinen on se, että ongelmaa voidaan hallita luonnollisesti. Lievitä turvotusta vaihtoehtoisilla hoidoilla, jotka auttavat ruoansulatusprosessissa ja suoliston bakteerien säätelyssä.

Tänään haluamme jakaa sinulle hoidon, joka on valmistettu aloe verasta ja papaijasta. Sen nauttiminen vähentää huomattavasti näitä ongelmia.

Hoito aloe verasta ja papaijasta turvotusta ja ilmavaivoja vastaan

Sekä aloe vera -geeli että papaija sisältävät lukuisia ominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan vatsan toimintaa.

Tämä runsaasti luonnollista kuitua ja ruoansulatusentsyymeitä sisältävä hoito on hyvä apu turvotuksen ja ilmavaivojen lievittämiseen.

Aloe veran hyödyt

Some figure

Aloe veran lehtien sisältämää geeliä on käytetty jo satojen vuosien ajan lievittämään ja parantamaan vatsan terveyteen vaikuttavia ongelmia. Geeli sisältää suuria määriä B-vitamiinia, muiden ravintoaineiden imeytymistä ja ruoansulatusta stimuloivaa ravintoainetta. Lisäksi siinä on A-vitamiinia, välttämättömiä aminohappoja ja entsyymejä, jotka kaikki edistävät ruoansulatusta.

Siinä on myös sellaisia aineita, kuten aloe-emodiinia, jotka auttavat hoitamaan kudoksia mahakatarrissa, mahahaavassa ja närästyksessä. Niillä on laksatiivisia ominaisuuksia, jotka ovat ihanteellisia suoliston liikkeiden parantamisessa ummetuksessa. Niillä on myös viruksia ja bakteereita tuhoavia ominaisuuksia, jotka auttavat vähentämään suolistotulehdusten riskiä.

Geelin tulehdusta lievittävä vaikutus taistelee ruoansulatushäiriöitä ja raskasta oloa vastaan.

Lopuksi, se edistää myös suoliston bakteerikantaa. Ajan myötä se vähentää kaasunmuodostusta.

Papaijan hyödyt

Some figure

Papaija on trooppinen hedelmä, jolla on pehmeä koostumus. Herkullisen makunsa vuoksi se on osa miljoonien ihmisten ruokavaliota.

 • Se tunnetaan merkittävästä tärkeiden ravintoaineiden pitoisuudestaan, joiden joukossa ovat mm. A-, B- ja C-vitamiinit sekä kalium ja ravintokuitu.
 • Se sisältää entsyymiä nimeltä papaiini, joka toimii tulehdusta lievittävänä, antioksidanttisena ja myrkkyjä poistavana aineena. Tämä ainesosa auttaa lievittämään ruoansulatusongelmia, sillä se nopeuttaa ruoansulatusta ja proteiinien sulamista.
 • Papaija on tehokas hoito raskaan tuntuiseen vatsaan, sillä se pysäyttää jätteen kerääntymisen suolistoon.
 • Sen ainesosat edistävät vatsavaivojen paranemista, erityisesti mahahaavassa ja -katarrissa.
 • Se ehkäisee ja lievittää närästystä.
 • Lisäksi se vähentää vatsan turvotusta.
 • Lopuksi, se taistelee suolistoloisten aiheuttamia tulehduksia vastaan ja auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää.

Kuinka tämä hoito aloe verasta ja papaijasta valmistetaan?

Some figure

Tämä kotitekoinen aloe verasta ja papaijasta valmistettu hoito on terveellinen juoma. Sen lisäksi että se edistää ruoansulatusta, se myös parantaa ihon ja hiusten terveyttä.

Sen ravintoaineet imeytyvät helposti. Lisäksi veren pH-arvoa säätelemällä se auttaa poistamaan myrkkyjä.

Ainekset

 • 5 ruokalusikallista tuoretta aloe veraa
 • 3 viipaletta papaijaa
 • 2 ruokalusikallista hunajaa
 • 1 kupillinen vettä (200 ml)

Valmistus

 • Halkaise aloe vera -lehti ja kaavi sieltä 5 ruokalusikallisen verran geeliä.
 • Leikkaa papaijaviipaleet pienemmiksi palasiksi ja laita ne tehosekoittimeen aloe veran, hunajan ja vesikupillisen kanssa.
 • Sekoita kaikkia aineksia muutaman minuutin ajan tai kunnes neste on tasaista.
 • Tarjoile siivilöimättä ja juo välittömästi.

Milloin se juodaan

 • Myrkkyjen poistamiseksi juo tyhjään vatsaan 7-10 päivän ajan.
 • Jos kärsit turvotuksesta tai ilmavaivoista, juo enintään kaksi kertaa päivässä.
 • Juo tyhjään vatsaan vähintään 3 kertaa viikossa, jos sinulla on mahahaava tai –katarri.

Oletko valmis kokeilemaan tätä juomaa kotona? Jos kärsit hitaasta ruoansulatuksesta tai vain tunnet olosi raskaaksi runsaan aterian jälkeen, yhdistä keskenään nämä uskomattomat ainesosat ja hyödynnä niiden ominaisuudet.

Lievitä turvotusta ja ilmavaivoja helposti ja luonnollisesti!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Parle, Milind & , Gurditta. (2011). Basketful benefits of papaya. International Research Journal of Pharmacy. 2. 6-12.
 • Sharma, Priyanka & Kharkwal, Amit & Kharkwal, Harsha & Abdin, M & Varma, Ajit. (2014). A Review on Pharmacological Properties of Aloe vera. International Journal of Pharmaceutical Sciences Review and Research. 29. 31-37.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.