4 tapaa pudottaa painoa aloe veran avulla

21 helmikuun, 2019
Aloe auttaa kehoa karkoittamaan myrkyt ja muut kuona-aineet. Yhdistä aloe mansikkaan, ananakseen tai inkivääriin ja saat herkullisen ja terveellisen juoman. Tätä aloekuuria tulisi noudattaa korkeintaan 10 päivää.

Onko tosiaan mahdollista pudottaa painoa aloe veran avulla?

Olet varmasti törmännyt aloe veraan aikaisemminkin joko kauneudenhoidossa tai vaikkapa virkistävän juoman muodossa. Aloe vera kasvattaa suosiotaan myös laihduttajien ja terveysintoilijoiden joukossa, sillä sen puhdistava vaikutus auttaa myös karkoittamaan ylimääräistä rasvakudosta. Tässä artikkelissa tarkastelemme lähemmin aloe veran positiivisia vaikutuksia etenkin laihduttajien kannalta.

Kyllä vain, voit pudottaa painoa aloe veran avulla

 

onko mahdollista pudottaa painoa aloe veran avulla

Aloen laihduttamista vauhdittavat ominaisuudet ovat yleisessä tiedossa. Aloe veran erilaisia käyttömahdollisuuksia on tutkittu jo vuosikausia, ja se tuntuu sopivan moneen eri asiaan. Aloekasvista käytetään sen pitkien, paksujen lehtien sisältämä kirkas geeli, joka on täysin luonnollinen ja turvallinen käyttää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Miksi aloe sopii laihduttajan ruokavalioon niin hyvin?

Aloe veralla on tehokas puhdistava vaikutus, joka sisäisesti nautittuna auttaa kehoa poistamaan myrkkyjä ja kuona-aineita. Tämä johtuu etenkin kasvin geelin sisältämästä aloin-aineesta, joka oikealla tavalla käytettynä voi vauhdittaa kehon puhdistumista ja ylimääräisen rasvan polttamista.

Aloe auttaa polttamaan rasvaa tehostamalla aineenvaihdunnan toimintaa ja rasvahappojen tuottamista. Tämä auttaa kehoa pääsemään eroon ylimääräisestä rasvakudoksesta.

Lisäksi aloe toimii luonnollisena laksatiivina, joka tuo helpotuksen ummetukseen ja pitää huolta ruuansulatuksen toiminnasta. Kun suolisto toimii hyvin, poistuvat haitalliset aineet kehosta nopeasti ja tehokkaasti. Aloe siis auttaa pitämään kehon toiminnot tasapainossa.

Näin se onnistuu

Helpoin tapa pudottaa painoa aloe veran avulla on nauttia sitä erilaisten juomien muodossa, esimerkiksi smoothieissa ja mehuissa. Juomalla aloen maksimoit sen positiiviset vaikutukset (puhdistamisen ja rasvan polttamisen). Kokeile seuraavia reseptejä:

1. Aloemehu ja sitruuna

virkistävä aloejuoma

Tämä mehu tulisi nauttia joka aamu ennen aamiaista. Juomisen jälkeen sinun tulee antaa sen imeytyä rauhassa tunnin ajan ennen syömistä. Tämä auttaa kehoa puhdistamaan myrkyt ja lisäksi auttaa sinua aloittamaan päiväsi parhaalla mahdollisella tavalla. Aloemehun maku on mukavan mieto ja yhdessä sitruunan kanssa se virkistää aamu-unisimmankin mielen.

Valmistaaksesi tämän juoman purista yhden sitruunan mehu lasiin, kaada päälle vettä ja sekoita joukkoon ruokalusikallinen aloegeeliä. Lämmitä juoman kaikki ainekset kattilassa jatkuvasti sekoittaen, kunnes geeli sulaa kunnolla. Lisää ruokalusikallinen hunajaa ja juo lämpimänä. Helppoa!

Jos mahdollista, käytä tuoretta aloegeeliä itse kasvattamastasi kasvista. Voit myös käyttää kaupasta saatavaa 100-prosenttista aloegeeliä. Jos omistat aloekasvin, leikkaa yksi lehti irti ja halkaise se pituussuunnassa. Kaavi geeli ulos ja säilytä ilmatiiviissä astiassa.

2. Aloe vera -smoothie appelsiinin ja mansikan kera

appelsiini-mansikkasmoothie

Tiestitkö, että mansikat ovat loistava lisä laihduttajan ruokavalioon? Mansikat sisältävät vain vähän kaloreita ja ne sopivat myös diabeetikoille. Mansikoissa on paljon kuitua, ne ovat luonnollinen diureetti ja tehokas puhdistaja, sillä ne nopeuttavat nesteiden poistumista kehosta ja vievät kuona-aineet samalla mennessään. Yhdistämällä mansikat appelsiiniin ja aloe veraan saat loistavan juoman täynnä antioksidantteja, joka puhdistaa kehoa ja verta.

Tämä smoothie sopii etenkin niille, jotka haluavat päästä eroon ylimääräisestä rasvasta. Lisäksi juoma tekee hyvää suolistolle. Valmistaaksesi juoman tarvitset kolme mansikkaa, tilkan tuoretta appelsiinimehua ja ruokalusikallisen aloegeeliä. Sekoita ainekset tehosekoittimessa ja lisää pari desiä vettä sekaan. Nauti aamiaisella.

3. Ananas, kurkku ja aloe

aloe ja ananas -smoothie

Mihin aikaan päivästä tämä juoma kannattaa nauttia? Valmista se vasta lounaan jälkeen, sillä silloin ananaksen ruuansulatusta tehostava ja puhdistava vaikutus toimii parhaiten. Kurkku nesteyttää kehoa, mikä puolestaan vauhdittaa suoliston toimintaa ja pitää mahan kylläisenä.

Valmistaaksesi tämän juoman tarvitset puolikkaan kurkun, yhden viipaleen tuoretta ananasta ja ruokalusikallisen aloegeeliä. Laita ainekset tehosekoittimeen ja kaada sekaan pari desiä vettä. Sekoita tasaiseksi ja nauti lounaan jälkeen.

4. Aloe ja inkivääri

Tämä aloesta ja inkivääristä valmistettu tee sopii parhaiten nautittavaksi puolenpäivän jälkeen.

Olet varmasti tietoinen inkiväärin terveysvaikutuksista: inkiväärillä on tulehdusta rauhoittava vaikutus, se auttaa kehoa puhdistumaan ja poistaa ylimääräisiä nesteitä, tehostaa ruuansulatuksen toimintaa ja yhdessä aloen kanssa auttaa karkoittamaan ylimääräisen rasvan kehosta.

Valmistaaksesi tämän herkullisen ja virkistävän teen, raasta ruokalusikallinen tuoretta inkivääriä pieneen kattilaan ja lisää joukkoon teelusikallinen aloegeeliä. Lisää kaksi desiä vettä ja kiehauta. Poista lämmöltä ja anna jäähtyä 10 minuuttia ennen nauttimista.

Voit pudottaa painoa aloe veran avulla, jos yhdistät sen oikeanlaiseen ruokavalioon

laihduttaminen

Muistathan, että aloe yksinään ei voi pudottaa painoa ja karkoittaa makkaroita vyötäröltä. Aloe toimii osana terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota ja sitä tulee käyttää osana yleistä ruokasuunnitelmaa, joka keskittyy vähäkaloriseen mutta paljon ravintoaineita sisältävään ravintoon. Panosta etenkin ruokaisiin salaatteihin, kasviksiin ja hedelmiin, ja vältä prosessoituja ruokia, vehnätuotteita, sokerisia herkkuja ja juomia sekä kovia rasvoja.

Helpoimmat reseptit toteuttaa tässä artikkelissa ovat sitruunaa ja appelsiinia sisältävät aloejuomat, sillä ne sisältävät vain muutamia aineksia ja sopivat etenkin aamiaisella tai ennen aamiaista nautittaviksi. Tyhjään mahaan nautittuna ne myös puhdistavat elimistöä tehokkaasti. Suosittelemme aloittamaan aamut näillä juomilla ja nauttimaan toisen annoksen jotakin tässä artikkelissa mainittua aloeta sisältävää juomaa, sillä näin tehostat aloen vaikutusta. Älä kuitenkaan nauti näitä juomia enempää kuin 10 päivää peräkkäin.

  • Choi, S., & Chung, M. H. (2003). A review on the relationship between aloe vera components and their biologic effects. Seminars in Integrative Medicine. https://doi.org/10.1016/S1543-1150(03)00005-X

  • Choi, H. C., Kim, S. J., Son, K. Y., Oh, B. J., & Cho, B. L. (2013). Metabolic effects of aloe vera gel complex in obese prediabetes and early non-treated diabetic patients: Randomized controlled trial. Nutrition. https://doi.org/10.1016/j.nut.2013.02.015

  • Rajeswari, R., Umadevi, M., Rahale, C. S., Selvavenkadesh, S., Kumar, K. P. S., & Bhowmik, D. (2012). Aloe vera: The Miracle Plant Its Medicinal and Traditional Uses in India. Journal of Pharmacognosy and Phytochemistry.