10 tapaa käyttää aloe veraa

Aloe veraa käytetään monissa luonnollisissa hoitomenetelmissä niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Aloe veraa voi levittää iholle ja sitä voi syödä. Voit käyttää aloe vera -geeliä suoraan kasvista tai erilaisina voiteina, joita löytyy hyvinvointimyymälöistä. Lue lisää aloe veran monista käyttömahdollisuuksista.

1. Ihonhoito

Aloe veraa voi käyttää auringonpolttamalle iholle, pieniin palovammoihin ja arpien häivyttämiseen, sillä aloe vera -geeli kiihdyttää paranemisprosessia. Lisäksi aloe vera kiihdyttää verenkiertoa vammautuneella alueella ja nopeuttaa solujen uusiutumista ja korjausta.

Aloe vera suojaa UV-säteiltä ja sopii herkkäihoisille. Levitä aloe vera -voidetta kasvoille ja muille verhoamattomille kehon alueille muutamaa minuuttia ennen auringonvalolle altistumista.

2. Helpottaa ummetusta

 

suolisto

Jos suolistosi ei toimi kunnolla, kokeile seuraavaa reseptiä epämukavan olon ja vatsan polttelun helpottamiseen: sekoita hunajaa, appelsiinimehua ja ruokalusikallinen aloe veraa lasilliseen vettä. Juo päivittäin ennen aamiaista parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

5. Ehkäisee aknea

Aloe vera taistelee tulehdusta vastaan ja helpottaa myös ihon tulehdustilaa, kuten painonpudotus

Aloe veralla on puhdistava vaikutus elimistöön, joten se sopii hyvin painonpudotuksen avuksi. Sekoita aloe vera sitruunan mehuun, ja saat tehokkaan puhdistavan ja myrkkyjä poistavan vaikutuksen. Kokeile aloe vera -smoothieta, johon tarvitset:

  • keskikokoinen aloen lehti, leikattuna paloiksi ja kova selkämys poistettuna
  • ruokalusikallinen hunajaa
  • puolikkaan sitruunan mehu

Soseuta kaikki ainekset keskenään sauva- tai tehosekoittimella, siivilöi ja nauti. Juo heti heräämisen jälkeen, niin että elimöstö on jo sulatellut osan mehusta siihen mennessä, kun nautit aamupalan. Saavuttaaksesi parhaimmat tulokset muista syödä terveellisesti ja harrastaa säännöllistä liikuntaa vähintään kolmena päivänä viikossa.