Inkiväärin lääkinnälliset ominaisuudet

· kesäkuu 14, 2015

Inkivääri on Aasiasta lähtöisin oleva mukulakasvi. Se tunnetaan kaikkialla maailmassa ruoanlaitossa, mutta vielä paremmin sen lääkinnällisistä ominaisuuksista. Tässä aromaattisessa kasvissa on tulinen maku, ja se on erittäin hyödyllinen taistelussa monia sairauksia vastaan.

Inkivääriä on käytetty monien vuosien ajan yhtenä perusmausteena aasialaisissa ruoissa. Asiantuntijat ovat osoittaneet, että sillä on parantava vaikutus ruoansulatusongelmiin ja sydämeen.

Inkiväärin lääkinnälliset ominaisuudet

Tässä on laaja kirjo niitä ominaisuuksia, joita tämä lääkinnällinen kasvi sisältää:

Kipua, särkyä ja tulehduksia estävä

Levitä inkivääriä hauteena kylmän tai nivelreuman aiheuttamiin nivelkipuihin. Levitä sitä säännöllisesti saadaksesi nopeita ja tyydyttäviä tuloksia.

Sydämelle

sydänhoito

Inkivääriä voidaan käyttää hoitona sydän- ja verisuonitauteihin. Se vähentää kolesterolia valtimoissasi ja auttaa suojelemaan vertasi.

Verenkierto

Inkivääri on mahtavaa verenkierrollesi. Sitä suositellaan ihmisille, jotka kärsivät kylmistä jaloista ja käsistä.

Päänsäryt

Paansaryt

 

Inkivääri auttaa sinua taistelemaan päänsärkyjä ja kivuliaita migreenejä vastaan. Käytä sitä kolme kertaa päivässä saadaksesi parhaat tulokset.

Pahoinvointi ja oksentaminen

Nestemäisenä nautittuna tämä kasvi poistaa lievittää osaltaan huimausta ja vauhdittaa oksentamista. Sitä suositellaan raskaana oleville naisille, jotka kärsivät pahoinvoinnista raskauden ajan ensimmäisinä viikkoina. Sinun ei tulisi kuitenkaan kuluttaa tätä kasvia liiallisia määriä.

Ruoansulatukseen

mahakatarri

Tämä luonnollinen lääke helpottaa mahakatarria, happoisuutta, turvonnutta vatsaa, kouristuksia, ärtynyttä suolta ja monia muita vaivoja. Se kontrolloi sappea, jota muodostuu ja auttaa ruoansulatuksesi kanssa.

Flunssat ja tulehdukset

Inkivääriä suositellaan parantamaan korvatulehdusta, rakkotulehdusta, allergioita ja flunssia. Se myös helpottaa yskimistä ja auttaa puhdistamaan hengitysteitäsi.

Vinkkejä kasvin käyttöön

Inkivääriä tulisi säilyttää kokonaisena, kuivassa tilassa ja poissa kuumuudesta ja auringonvalon ulottumattomissa. Sitä voi myös sekoittaa seuraavien ainesosien kanssa erilaisten teejuomien valmistamiseksi:

  • Pellavansiemenet
  • Setripuu
  • Vuoristoarnikki tai etelän amikki
  • Cayennepippuri
  • Aloe vera eli lääkeaaloe
  • Kärsimyskukka
  • Rosmariini
  • Kaurat
  • Valkosipuli
  • Sitruuna

Ylläolevien ainesten lisäksi voit käyttää inkivääriä aterioissasi. Inkivääri on yksi tunnetuimpia ja ainutlaatuisimpia mausteita, joita voit syödä.

Muista…

On aina hyvä käyttää niitä voimavaroja, joita luonto meille tarjoaa. Ne ovat välttämätön lähde terveytesi parantamiseen ja ylläpitämiseen. Inkiväärikasvin lääkinnälliset ja parantavat ominaisuudet tarjoavat meille hyödyn taistella monia niitä sairauksia vastaan, jotka tulevat iän mukana, vanhenemisen myötä.

Muista kuitenkin, että minkä tahansa aineksen liiallisella käytöllä on seurauksia ja sivuvaikutuksia. Jos huomaat mitä tahansa odottamattomia reaktioita inkiväärin runsaasta syömisestä, lopeta sen kuluttaminen neljäksi päiväksi, ja aina muista keskustella asiantuntijan kanssa saadaksesi tietoa ja neuvoja tästä lääkinnällisestä kasvista.