Kun unet heijastavat terveydentilaasi

Vaikka uniimme liittyy paljon mysteereitä, niin tiettyjen teorioiden mukaan unet voivat joskus heijastaa emotionaalista eli tunnepohjaista maailmaa, jossa pelot, ahdistus ja stressi kääntyvät unenomaisiksi kuviksi liittyen siihen mitä olemme kokeneet. Esimerkiksi: Oletko koskaan nähnyt unta, että tiput tyhjyyteen? Aiomme selittää miksi.

Nukkumisella on parantava vaikutus ihmisiin. Et ainoastaan tarvitse sitä fyysisesti, mutta aivot on myös uskomattoman aktiiviset levätessäsi, järjestelemällä muistoja ja ajatuksia. Jos kärsit esimerkiksi unettomuudesta, sinulla on ehkä ongelmia keskittyä tai muistaa asioita. Mutta faktat ovat vieläkin mielenkiintoisempia: unesi heijastavat henkistä terveyttäsi, minkä vuoksi on mielenkiintoista tulkita niitä.

Mitkä ovat emotionaalisia unelmia?

seurata

Oletko koskaan nähnyt tällaista unta? Tämä on yksi yleisimmistä unista. Kävelet ympäriinsä ulkona tai tutun maiseman ohi ja tunnet että joku seuraa sinua. Sen ei tarvitse olla henkilö, vaan se voi olla jopa eläin tai joku määrittelemätön hahmo jonka läsnäolon tunnet.

Tämä uni voi tarkoittaa sitä, että pelkäät kohdata jonkin asian elämässäsi, tai ehkä piilottelet jotain asiaa, jota et uskalla mainita. Voi olla että haluat vaatia jotain esimieheltäsi tai sanoa jotain puolisollesi, mutta sinulla ei ole vielä tarpeeksi rohkeutta tehdä niin.

Näet unta, että putoat

Loukussa

Tietämättä miten olet tilanteeseen joutunut, huomaat että olet loukussa pienessä tilassa, tukahtuen. Et pääse ulos etkä pysty hengittämään, sydämesi tykyttää kiivaasti, olet uupunut ja peloissasi.

Jos olet koskaan nähnyt tällaisen unen, pysähdy ja kysy itseltäsi, onko olemassa jokin ongelma, joka huolestuttaa sinua paljon? Tämän tyyppiset huolet saattavat sinut ansaan ja ”tukahduttavat”.

Näet unta, että lähdit kotoa alasti tai että hampaasi putoavat irti

Tämän tyyppisiin uniin liittyy heikko itsetunto tai itseluottamuksen puute jossain tietyssä tilanteessa. Nämä unet joissa yllättäen ja ilman selkeää syytä, lähdet kotoa alasti liittyvät sen tyyppiseen todellisuuteen.

Sama pätee uniin hampaiden putoamisesta. Puhut jonkun kanssa ja yhtäkkiä hampaita alkaa tippumaan irti. Voi olla, että kun näit tämän unen, tunsit itsesi haavoittuvaksi jostain asiasta tai tapahtumasta oikeassa elämässä.

Näet unta luonnonkatastrofeista

Hurrikaani

Myrskyt, tulipalot, voimakas tuuli joka pystyy repimään taloja ja puita sijoiltaan… miksi näin tapahtuu? Tämä on merkki ahdistuksesta. Tämä saattaa olla lisääntyneen ahdistuksen tila, jossa tunnet itsesi hauraaksi kaikkeen mikä sinua ympäröi. Nämä luonnon elementit edustavat todellisuutta ja kaikkea mikä aiheuttaa elämässäsi harmia, esimerkiksi työ ja henkilökohtaiset ​​ongelmat.

Tämä on mahdollisesti kaikkein huolestuttavin unityyppi, koska se edustaa tunteitasi kun olet kaikkein herkimmilläsi ja haavoittuva.