Hyytelökuutiot hunajasta ja kurkumasta – oiva tulehduksen lievittäjä

26 maaliskuun, 2019
Nämä kuutiot ovat hauska ja herkullinen vaihtoehto, ja niiden ainekset ovat lisäksi äärimmäisen terveellisiä. Kokeile siis hunajasta ja kurkumasta valmistettuja hyytelökuutioita!

Hyytelökuutiot hunajasta ja kurkumasta eivät ole ainoastaan herkullisen näköisiä, vaan ne tarjoavat lukuisia hyötyjä – kuutioiden terveysvaikutukset ovatkin paljon merkittävämpi asia kuin niiden loistava maku ja koostumus.

Hyytelökuutiot hunajasta ja kurkumasta ovat loistava hoito, joka voi olla hyödyllinen apu monen ongelman hoitamiseksi:

Tämä on resepti, joka perustuu luonnolliseen lääketieteeseen.

Me suosittelemmekin luonnollisten aineiden ottamista avuksi, mikäli haluat hoitaa arjen hyvinvointia paremmin – nämä ovat luonnon meille tarjoamia aarteita, joita ei kannata jättää käyttämättä!

Kuinka hyytelökuutiot hunajasta ja kurkumasta ovat avuksi terveydenhoidossa?

Hyytelökuutiot hunajasta ja kurkumasta on hyväksi terveydelle monella tapaa.

Tällä kertaa haluamme siis kertoa kyseisestä reseptistä, joka on hyödyksi koko perheesi terveydelle.

Makeinen, joka hoitaa sydäntäsi

Kurkumiini on se kurkuman osa, josta kyseinen tuote saa erityisen värinsä. Samalla se tarjoaa lukuisia hyötyjä terveyttä ajatellen.

Yksi kaikkein tärkeimmistä vaikutuksista on sydäntautien hallinta.

Lisäksi se tehostaa endoteelin toimintaa – tämä on kudos, joka peittää verisuonten sisäpuolta. Se on myös hyvin tehokas tulehduksia torjuva tekijä, joka toimii antioksidanttina.

Hyytelökuutiot hunajasta ja kurkumasta sisältävät lisäksi erityisen loistavia flavonoideja, mutta tarvitset tämän taataksesi luonnonmukaisesti tuotettua hunajaa. Flavonoidit ovat eräänlaisia antioksidantteja, ja ne auttavat vähentämään riskiä saada erilaisia sydäntauteja.

Loistava luonnollinen tulehtuneisuuden torjuja

Tulehtuneisuus lisääntyy siksi, että kehossa on taudinaiheuttajia, ja tämä tarkoittaa sitä, että bakteerien tyyppiset tekijät saavat vastustuskykysi puolustamaan itseään. Tulehdukset on kehon puolustusmekanismi, ja se onkin luonnollinen ja hyödyllinen asia, sillä se kuuluu parantumisen prosessiin.

Ongelmana on kuitenkin se, että tulehtuneisuudesta voi tulla kroonista. Tämä tarkoittaa sitä, että nivelet ovat aina tulehtuneet tai jalat ovat aina turvonneet nesteen kertymisen vuoksi.

Kurkumiini on molekyyli, joka pääsee soluihin sekä auttaa vähentämään tulehtuneisuuden vaikutuksia.

Luonnollinen hunaja toimii yhtenä kaikkein parhaimmista antibiooteista.

Hyytelökuutiot hunajasta ja kurkumasta ovat mahtava apu vastustuskyvyn parantamiseksi, ja niitä kannattaakin ottaa muutama joka aamu. Näin voit tehokkaasti auttaa estämään viruksia, bakteereja ja tulehduksia.

Se auttaa vähentämään selkäkipuasi

Hyytelökuutiot hunajasta ja kurkumasta auttavat lievittämään selkäkipuja.

Jokaisella on joskus ärsyttäviä ja halvaannuttavia selkäkipuja. Sen lisäksi, että lepäät muutaman päivän, on luonnollista mennä suoraan klassisten tulehduslääkkeiden luokse, joita ovat esimerkiksi ibuprofeeni. On kuitenkin hyvä muistaa, että sekä kurkuma että hunaja pystyvät toimimaan hyvinä apuina kivun vähentämiseksi.

Kurkumiini on polyfenoli, joka on käytössä luonnollisessa lääketieteessä. Se lisää elämänlaatua niillä, joilla on nivelrikkoa.

Hyytelökuutiot hunajasta ja kurkumasta auttavat vähentämään selkäkipua, mikäli niitä nautitaan pidemmän aikaa.

Tämä on erittäin hyvä ravinnelisä, ja se on ehdottomasti suositeltava apu siinä tarkoituksessa, että lääkkeiden käyttöä voitaisiin vähentää. Siten tämä resepti on avuksi sen kannalta, että voisit välttää liiallista maksasi myrkyttymistä, jonka synteettiset kipulääkkeet voivat ajan kuluessa aiheuttaa.

Lisäksi huomaa, että nämä kuutiot ovat lapsille todella hauskoja herkkuja, ja jos niitä valmistetaan muotin avulla, on varmaa, että lapsetkin ovat halukkaita syömään niitä!

Kuinka hyytelökuutiot hunajasta ja kurkumasta valmistetaan?

Tarvittavat ainekset

 • 240 ml vasta puristettua appelsiinimehua
 • 2 teelusikallista kurkumaa
 • 120 ml vettä
 • 2 ruokalusikallista hunajaa
 • 1 pussi (7 g) maustamatonta gelatiinia eli liivatetta jauheena

Toimi näin

 • Sekoita appelsiinimehu ja kurkuma kattilassa.
 • Laita lämpö keskitasolle. Lisää vesi ja hunaja. Sekoita aineksia puisella lusikalla, ja anna seoksen kuumentua.
 • Lisää sitten liivate. Alenna lämpötilaa hiukan.
 • Pikkuhiljaa voit nähdä, kuinka seos alkaa paksuuntua. Tämä on oikea hetki kaataa seos erilaisiin silikonimuotteihin.
 • Sitten laita muotit jääkaappiin (ei pakastimeen).

Sinun tarvitsee ainoastaan odottaa tunnin verran, jotta herkulliset hunaja- ja kurkumakuutiosi tulevat valmiiksi.

Muista kuitenkin, että nämä kuutiot tulisi nauttia viikon kuluessa.

Jos epäilet, ettet saa niitä kulutettua viikossa, voit pakastaa ne ilman, että tästä koituisi mitään ongelmia – ainesten hyödyt säilyvät kyllä ennallaan.

Kokeile tätä reseptiä, ja saat herkullisen ja hauskan herkun, joka toimii samalla tehokkaana terveyden parantajana – hyödynnä kurkuman ja hunajan loistavat ominaisuudet vaihteeksi tällä tavoin!

 • Labropoulos, A., & Anestis, S. (2012). Honey. In Sweeteners: Nutritional Aspects, Applications, and Production Technology. https://doi.org/10.1201/b12065
 • PRIYA, S. D. (2010). Tumeric : A Herbal and Traditional Medicine. Pharmacia.