Hunajaa ja valkosipulia tyhjään vatsaan

· helmikuu 23, 2017
Valkosipulin nauttiminen hunajan kanssa tyhjään vatsaan on varma tapa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ei ole toista yksittäistä hoitoa joka tekee yhtä monta asiaa samalla ja ilman sivuvaikutuksia.

Muistatko elokuvan Kinkkua, Kinkkua (alkuperäinen nimi Jamón, Jamón)? Siinä näyttelijä Javier Bardem söi jatkuvasti raakaa valkosipulia, koska hän sanoi että se teki hänestä vahvan kuin tammi. Jotkut ihmiset katsoivat häntä ivallisesti, toiset inhoten, mutta totuus oli että hänen näyttelemänsä hahmo teki oikein nauttiessaan tätä voimakasta kasvista niin usein.

Jos lisäät hunajaa valkosipuliin, sen ominaisuudet moninkertaistuvat. Kumpikin niistä on voimakas antibiootti jotka myös suojaavat immuunijärjestelmääsi.

Syy miksi suosittelemme nauttimaan tätä yhdistelmään tyhjään vatsaan on hyvin yksinkertainen. Vatsasi on tuolloin täysin tyhjä ja valmis alkamaan työskentelemään. Siksi on hyvä aloittaa päiväsi jollain, joka valmistaa vatsasi sulattamaan ruokasi kaikista optimaalisimmalla tavalla.

Tämä tarkoittaa kahta asiaa: 1) et kerrytä niin paljoa painoa ja 2) pystyt saamaan eniten hyötyä imeyttämistäsi ravinteista ja kehosi puhdistuu myrkyistä.

Tämän päivän artikkelissa haluamme kuvailla yksityiskohtaisesti valkosipulin ja hunajan tyhjään vatsaan syömisen hyödyt, ja jos yhdistät ne, siinä on lisäbonus. Älä menetä tätä mahdollisuutta.

Miksi valkosipuli?

Yleensä tämä on vain jotain, jota lisätään ruokiin tuomaan lisää makua. Näin tekemällä kuitenkin tuhlataan useat sen ominaisuudet.

Parantaa verenkiertosi laatua

Kun valkosipuli pääsee vatsaasi se edistää ruoansulatusnesteiden tuottamista. Nämä ovat välttämättömiä raudan oikealle imeytymiselle.

Sen lisäksi valkosipuli on erittäin vitamiini-, ja mineraalipitoista, joten sitä nauttimalla rikastutat verenkiertoasi.

Ja mikäli se ei olisi tarpeeksi, se vähentää kolesteroli-, ja triglyseriditasoja, joten se estää vertasi paksuuntumista, sallien sen virtaavan normaalisti. Tämä voi auttaa ehkäisemään sydänongelmia.

Hoitaa ihoasi

iho

Valkosipuli on tehokas antioksidantti joka myös uudistaa solujasi. Tämä auttaa saamaan sileän, pehmeän, ja nyppylättömän ihon.

Saat kaikki hyödyt ilman että sinun täytyy tukeutua kaupallisiin tuotteisiin. Useat niistä sisältävät tulehdusta aiheuttavia kemikaaleja jotka voivat vahingoittaa orvaskesiä pitkällä aikavälillä.

Lue myös: Kotihoito aknearpiin

Suojaa vastustuskykyäsi

Valkosipulin ansiosta vastustuskykysi on vahvempi, auttaen sinua puolustautumaan mikrobeja ja bakteereja vastaan.

On myös tärkeää pitää immuunikykysi terveenä välttääksesi kriittisiä tiloja kuten syöpää. Siksi on tärkeää tehdä kaikki mitä voit suojellaksesi itseäsi, tai voit päätyä minkä tahansa bakteerien tai virusten armoille. 

Miksi hunaja?

Se auttaa painonpudotuksessa

Vaaka

Tämä voi vaikuttaa valheelta, mutta se ei ole. Makeudestaan huolimatta hunaja on hyvin tyydyttävää. Kun nautit valkosipulia hunajan kanssa tyhjään vatsaan, se ravitsee sinua samalla kun vähentää mielitekoja ruoalle.

Tämä puolestaan vähentää stressiä ja kortisolin tuotantoa. Kortisoli on hormoni, joka ilmaantuu kun olet stressaantunut, joten tarkoituksena on itse asiassa rentouttaa sinua.

Vähentää tulehdusta

päänsärky

Jos sinulla on migreenejä tai kroonista kipua, lisää hunajaa ruokavalioosi. Sen mahtava maku rentouttaa sinut. Saatat huomata että tarvitset nyt vähemmän kipulääkkeitä.

Tämä voi parantaa elämänlaatuasi ja laittaa sinut asemaan, jossa voit omistaa enemmän aikaasi vapaa-ajan toimintoihin, ilman kipua.

Energianlähde

Päivät voivat olla hyvin pitkiä. Tehtäväsi töissä alkavat kerääntyä ja on vaikeaa päästä päivän loppuun ilman väsymyksen tunnetta. Siksi useat ihmiset valitsevat energiajuomia tai sokeripitoisia juomia.

Ajan kanssa näiden juomien seuraukset ovat kuitenkin vahingollisia enemmän kuin hyödyllisiä. Toisaalta, hunaja antaa sinulle ekstra-annoksen energiaa ilman mitään sivuvaikutuksia.

Katso tämä artikkeli: Mitkä asiat vähentävät energiaasi

Kuinka nauttia valkosipulia ja hunajaa tyhjään vatsaan

Ainekset

  • 12 valkosipulinkynttä
  • 2,4 dl hunajaa
  • 1 kannellinen lasipurkki

Valmistus

  • Pilko valkosipulinkynnet tai murskaa ne.
  • Lisää hunaja ja valkosipuli purkkiin, sekoita.
  • Sulje purkki ja säilytä sitä pimeässä viikon ajan.
  • Tämän jälkeen voit ottaa ruokalusikallisen seosta päivässä hyödyttääksesi kehoa paremmin kuin koskaan aikaisemmin.

Pidä mielessä, että tämän hoidon hyödyt ovat todella mahtavat. Ei ole yhtään pilleriä maailmassa joka olisi yhtä monipuolinen. Kokeilethan tätä?