Viikon ajan hunajaa ja valkosipulia tyhjään vatsaan

Jotta voisit saada tästä hoidosta merkittäviä hyötyjä terveydellesi, molempien ainesten tulisi olla mahdollisimman hyvälaatuisia. Lisäksi on tärkeää pitää kiinni terveellisestä elämäntyylistä.

Valkosipuli on yksi kaikkein suosituimmista luonnollisista aineksista ruoanlaitossa ympäri maailmaa. Tämän kasvin erityinen maku on helppo yhdistää muiden mausteiden makuun, jotta lukemattomien ruokalajien maistuvuutta voisi lisätä.

Sen lisäksi, että valkosipuli on mahtava tuote keittiössä, sitä on käytetty jo vuosisatojen ajan monen tyyppisten terveysongelmien hoidossa. Valkosipulin hoitavat ominaisuudet ovatkin hyväksi tulehtuneisuuden, kroonisten tautien sekä tartuntojen hoidossa.

Moni valkosipulin hyödyistä tulee sen sisältämästä allisiinista, joka on aktiiviyhdiste. Se auttaa hallitsemaan kohonneita kolesterolitasoja ja verenpainetta sekä lievittää muita sydämeen ja verisuoniin liittyviä ongelmia.

Lisäksi valkosipulia käytetään hoitona ruoansulatuksen ja hengitysteiden pulmiin. Se on tehokas apu myös sienten torjunnassa. Itse asiassa valkosipulilla on tulehtuneisuutta torjuvia ominaisuuksia, ja se sisältää runsaasti antioksidantteja. Se onkin mahtava lisä niveltulehduksen, syövän tai diabeteksen hoidossa.

Ravitsemukseen erikoistuneet asiantuntijat suosittelevat, että valkosipulia syötäisiin raakana, jotta sen aktiiviyhdisteiden teho säilyisi. Voit käyttää valkosipulia hunajan kanssa, jotta sen nauttiminen olisi miellyttävämpää, ja samalla säilytät kaikki sen hyödyt entisellään.

Jotta voisit näin parantaa terveyttäsi sekä lisätä hyvinvointiasi yleisesti ottaen, aiomme tällä kertaa kertoa hoidosta, johon kuuluu valkosipulia ja hunajaa sisältävän seoksen nauttiminen viikon verran tyhjään vatsaan. Kokeile itse ja totea tämän lääkinnällisen kasvin mahtava tehokkuus!

1. Valkosipuli parantaa verenkiertoa

Veren virtaus sydämeen

Valkosipulin sisältämät rikkiyhdisteet yhdistettyinä hunajan ainesosiin ovat erittäin hyväksi ihmisen verenkierron kannalta.

Molemmat näistä tuotteista estävät hyytymistä, ja ne vahvistavat suoniasi, jotta voisit torjua esimerkiksi suonikohjujen syntyä ja verisuonitukoksia.

2. Se alentaa verenpainetta

Korkea verenpaine on sairaus, joka voi uhata sydämen ja verisuonten terveyttä vakavalla tavalla. Tätä ongelmaa torjuaksesi syö hunajaa ja valkosipulia tyhjään vatsaan joka päivä.

3. Se hillitsee huonoa kolesterolia

Tukkeutunut verisuoni

Kun valkosipulia murskataan, vapautuu allisiinia, ja se auttaa puhdistamaan verenkiertoa sekä poistaa kehosta liiallista kolesterolia. Valkosipuli on myös mahtava tapa pitää elimistön triglyseriditasot alhaisina.

4. Se vähentää tulehtuneisuutta

Tutkimukset ovat osoittaneet, että moni kroonisista terveysongelmista on yhteydessä kehon epätasapainotiloihin, jotka saavat aikaiseksi tulehtuneisuutta.

Sekä valkosipuli että hunaja torjuvat tulehtuneisuutta sekä toimivat luonnollisina kipulääkkeinä esimerkiksi niveltulehduksen, nesteen kertymisen ja lihasten ongelmien osalta.

5. Se vahvistaa vastustuskykyä

Hunajan ja valkosipulin mikrobeja ja sieniä torjuvat ominaisuudet ovat loistava apu, jotta voisit kohentaa vastustuskykyäsi.

Molemmat näistä tuotteista lisäävät kehosi kykyä torjua viruksia, bakteereja ja kaiken tyyppisiä taudinaiheuttajia.

6. Se torjuu yskää

Yskä

Aiheutuipa yskäsi bakteeritulehduksesta tai viruksesta, ei ole mitään parempaa hoitoa kuin helposti valmistettavissa oleva siirappi, jossa on hunajaa ja murskattua valkosipulia.

Tämä seos rauhoittaa ärtynyttä kurkkua, ja se toimii myös yskänlääkkeenä, joka stimuloi liman poistumista.

7. Se nopeuttaa toipumista flunssasta ja vilustumisista

Kaikki flunssien ja vilustumisten oireet voidaan saada lievemmiksi, jos otat avuksesi tämän luonnollisen hoidon.

Se auttaa torjumaan viruksia sekä stimuloi kehon vasta-aineiden tuotantoa – nämä ovat vastuussa hengitysteiden suojelemisesta.

Kuinka tätä luonnollista hunaja-valkosipulihoitoa valmistetaan?

Valkosipuli, hunaja ja sitruuna

Jotta voisit hyötyä kaikista valkosipulin ja hunajan ominaisuuksista yllä kuvaamamme mukaisesti, varmista, että ostat vain luonnonmukaisesti tuotettuja aineksia.

On tietysti helppoa löytää halpoja vastineita kaupoista, mutta niiden ravinnepitoisuus on usein huono, sillä ne eivät ole 100-prosenttisesti ”sitä itseään” ja sisältävät joskus paljon sokeria.

Tarvittavat ainekset

  • 2,4 dl hunajaa
  • 10 valkosipulinkynttä
  • 1 kannellinen lasipurkki

Näin tämä hoito valmistetaan

  • Paloittele valkosipuli pieniksi osiksi tai käytä esimerkiksi valkosipulipuristinta.
  • Kaada hunaja lasipurkkiin, ja sekoita se valkosipulin kanssa.
  • Sulje kansi ja laita purkki pimeään paikkaan viikon ajaksi.
  • Tämän ajan kuluttua sinulla on käsissäsi terveellinen ja täyteläinen siirappi.

Kuinka sitä nautitaan?

  • Kokeile ottaa ruokalusikallinen ennen aamiaista joko sellaisenaan tai laimennettuna lämpimään (ei kuumaan) veteen.
  • Ota seosta joka päivä seitsemän päivän ajan, ja odota muutama viikko. Toista sitten sama.
  • Säilytä hunaja ja valkosipuli huoneenlämmössä, jotta tuloksena ei olisi seoksen kiteytyminen.

Huomioi, että tämän hoidon vaikutukset vaihtelevat ihmisestä toiseen, sillä ne riippuvat henkilön päivittäisistä elintavoista. Siksi mikään terveydentilassasi tai hyvinvoinnissasi ei tule muuttumaan, jos jatkat sellaisen ruokavalion noudattamista, jossa on paljon tyydyttynyttä rasvaa, sokereita ja muita epäterveellisiä tekijöitä.

UUTISIA VERKOSSA