9 parasta luonnollista kipulääkettä

Kipulääkkeiden tavoite on helpottaa tai estää kipuja missä tahansa kehon osassa, erityisesti päässä, lihaksissa ja nivelissä. Apteekeissa on saatavilla erilaisia kipulääkkeitä, mutta kotoakin löytyy monia vaihtoehtoja. Opi tästä artikkelista, mitkä ovat parhaat luonnolliset kipulääkkeet.

1. Oliiviöljy

oliiviöljy-3

Tässä öljyssä on luonnollista ainetta, joka toimii samalla lailla kuin ibuprofeiini ja muut ei-steroidiset tulehduslääkkeet. Tutkimukset ovat osoittaneet, että oliiviöljy on vertailukelpoinen näiden lääkkeiden kanssa, koska se pystyy vähentämään kipua.

Hyvät uutiset ovat, että luonnollisissa hoitokeinoissa on myös vähemmän terveysriskejä, kuten se, että ne eivät aiheuta veritulppia, alzheimeria tai syöpää (henkilöille, jotka käyttävät jatkuvasti tämänkaltaisia kemiallisia lääkkeitä).

2. Kurkuma

Tämä mauste sisältää curcuminia, joka on yksi parhaista luonnollisista kipulääkkeistä, ja joka auttaa lopettamaan kivun vartalossasi ja myös taistelee tulehdusta vastaan. Voit käyttää sitä apteekin lääkkeiden sijaan ilman mitään sivuvaikutuksia.

Kuten useat tutkimukset ovat osoittaneet, kurkuma voi auttaa myös lopettamaan nivelreumakipuja ”peruuttamalla” välittäjäaineet, jotka on lähetetty aivoista.

mustikat

Tutkimukset osoittavat, että syömällä kupin mustikoita päivässä voit ehkäistä esimerkiksi lähes 60% virtsatietulehduksista. Ne ovat myös tosi hyviä puhdistamaan veresi, vähentämään tulehdusta ja nesteiden pidättämisessä ja auttavat diabetes-potilaita alentamaan verensä sokeritasoa.

5. Viinirypäleet

Viinirypäleet auttavat selkäkipujen hoidossa, joka on tyypillistä nykyajan yhteiskunnassa tietokoneen käytön sekä television edessä röhnöttämisen vuoksi. Viinirypäleiden tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet lisäävät veren virtausta lantion alueella, mikä parantaa kiputuntemuksia.

kamomillatee

Juo kolme kuppia kamomillateetä päivän aikana tai illalla. Huomaat, kuinka lihaksiasi ja niveliäsi ei satu tuskin ollenkaan.

Kuvakokoelma: delfina basterrica, Smabs Sputzer, Steven Jackson, Alpha, Daniella Segura, Anders Ljungberg, Wiennat Mongkulmann, David Pursehouse, veganbaking.net, Valter Wei.