9 parasta luonnollista kipulääkettä

toukokuu 29, 2015

Kipulääkkeiden tavoite on helpottaa tai estää kipuja missä tahansa kehon osassa, erityisesti päässä, lihaksissa ja nivelissä. Apteekeissa on saatavilla erilaisia kipulääkkeitä, mutta kotoakin löytyy monia vaihtoehtoja. Opi tästä artikkelista, mitkä ovat parhaat luonnolliset kipulääkkeet.

1. Oliiviöljy

Oliiviöljy on yksi niistä parannuskeinoista, joita luonto antaa meille monia kipuja ja sairauksia varten, ja lisäksi se on herkullista. Sinun pitäisi käyttää extra virgin -laatua, joka on terveellisempää kuin ”tavallinen” vaihtoehto, etsi sitä luontaistuotekaupasta tai orgaanisesta puodista.

oliiviöljy-3

Tässä öljyssä on luonnollista ainetta, joka toimii samalla lailla kuin ibuprofeiini ja muut ei-steroidiset tulehduslääkkeet. Tutkimukset ovat osoittaneet, että oliiviöljy on vertailukelpoinen näiden lääkkeiden kanssa, koska se pystyy vähentämään kipua.

Hyvät uutiset ovat, että luonnollisissa hoitokeinoissa on myös vähemmän terveysriskejä, kuten se, että ne eivät aiheuta veritulppia, alzheimeria tai syöpää (henkilöille, jotka käyttävät jatkuvasti tämänkaltaisia kemiallisia lääkkeitä).

2. Kurkuma

Tämä mauste sisältää curcuminia, joka on yksi parhaista luonnollisista kipulääkkeistä, ja joka auttaa lopettamaan kivun vartalossasi ja myös taistelee tulehdusta vastaan. Voit käyttää sitä apteekin lääkkeiden sijaan ilman mitään sivuvaikutuksia.

Kuten useat tutkimukset ovat osoittaneet, kurkuma voi auttaa myös lopettamaan nivelreumakipuja ”peruuttamalla” välittäjäaineet, jotka on lähetetty aivoista.

Kurkuma

Ehdotettu annos kurkumaa on noin 600 mg, joka sinun tulisi nauttia kolme kertaa päivässä saadaksesi parhaan vaikutuksen.

3. Kalaöljy

Koska se sisältää omega-3 -rasvahappoja, se voi estää tulehduksellisten kemiallisten aineiden tuotantoa, kuten leukotrieeneja ja sytokiineja, jotka aiheuttavat paljon voimakasta kipua ja ovat myös yksi niveltulehduksen aiheuttajista.

kalaöljy

Kalaöljyn käyttäminen voi vähentää huomattavasti Crohnin taudin vakavuutta. Se voi myös auttaa henkilöitä lopettamaan riippuvuutensa steroideista ja lääketuotteista, joista tulee riippuvuutta aiheuttavia ja jotka vaativat aina vain suurempia ja suurempia annoksia kuhunkin kipuun.

4. Mustikat

Tässä sinertävässä, pienessä, herkullisessa marjassa on monia ominaisuuksia. Ne ovat tosi hyviä tulehduksen estäjiä, koska niissä on paljon antioksidantteja, jotka eliminoivat vapaita radikaaleja, jotka ovat vastuussa tulehduksesta tai limasta ruuansulatuksessa. Tämä aiheuttaa vatsahaavoja, virtsateiden infektioita tai huonoa ruuansulatusta, muiden sairauksien lisäksi.

mustikat

Tutkimukset osoittavat, että syömällä kupin mustikoita päivässä voit ehkäistä esimerkiksi lähes 60% virtsatietulehduksista. Ne ovat myös tosi hyviä puhdistamaan veresi, vähentämään tulehdusta ja nesteiden pidättämisessä ja auttavat diabetes-potilaita alentamaan verensä sokeritasoa.

5. Viinirypäleet

Viinirypäleet auttavat selkäkipujen hoidossa, joka on tyypillistä nykyajan yhteiskunnassa tietokoneen käytön sekä television edessä röhnöttämisen vuoksi. Viinirypäleiden tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet lisäävät veren virtausta lantion alueella, mikä parantaa kiputuntemuksia.

viinirypäleet

Tutkimukset osoittavat, että päivittäinen annos, jonka avulla voidaan hyötyä viinirypäleiden eduista, on 1 kupillinen. Tämä helpottaa selän, niskan, olkapäiden tai vyötärön kipua.

6. Kaura

Kauralla on monia ominaisuuksia, minkä vuoksi ehdotamme, että käytät sitä aamupalalla maidon, appelsiinimehun ja jogurtin kanssa. Se on todella hyvä tulehduksia vastustava tuote naisille, koska se vähentää tulehduksia lantion alueella kuukautisten aikana.

kaurapuuro-2

Se on myös täydellinen ja kokonainen ruoka, joka kerää suuren määrän sinkkiä kehoon, mikä tuo paljon helpotusta niille, jotka kärsivät endometrioosista. Voit käyttää sitä myös lihan, kanan, kasvisten salaattien tai keittojen kanssa.

7. Valkosipuli

Valkosipulilla on tuhat ja yksi ominaisuutta, joista kipujen lievittäminen on yksi. Se auttaa parantamaan kiputasoja, joista nivelesi kärsivät niveltulehduksen vuoksi.

Jotta saisit hyödyn irti sen eduista, kuori valkosipulinkynsi ja kuumenna se ruokalusikallisessa öljyä. Laita se alueelle, jota koskee ja anna sen vaikuttaa. Huomaat samantien, että epämukavuus ja kipu häviävät ja olosi helpottuu.

valkosipuli-9

Voit käyttää valkosipulia myös poskihampaan kivun hoitamiseen. Tässä tapauksessa murskaa kolme valkosipulinkynttä ja sekoita pieneen määrään suolaa. Laita se hampaaseen, joka häiritsee sinua ja anna olla muutamia minuutteja. Sylki, jota se muodostaa ja mehu, jota valkosipuli vapauttaa, antaa sinun sanoa hyvästit hammaskivulle (mikä on yksi pahimmista olemassa olevista kivuista).

8. Omenaviinietikka

Tämä on yksi salaattien höyste tai voit käyttää sitä säilöntään, ja se on myös loistava kipulääke. Sillä on emäksisiä vaikutuksia, jotka kulkevat läpi koko vartalosi. Joka tapauksessa se on uskomaton apu kiireisessä elämässäsi, jota elät. Omenaviinietikka helpottaa happoisuutta ja tulehdusta vatsan yläosassa.

omenaviinietikka

Jotta hyötyisit sen eduista, sekoita ruokalusikallinen etikkaa kupilliseen vettä. Juo se, kun sinulla on happorefluksi, ja saat loistavia tuloksia.

9. Kamomilla

Kamomillatee on hyvä keino vähentää tulehdusta lihaksissa ja myös rauhoittaa hermoja. Sillä on suuri määrä ominaisuuksia kehoasi varten. Se auttaa sinua helpottamaan selkä-, niska- ja vyötärökipua.

kamomillatee

Juo kolme kuppia kamomillateetä päivän aikana tai illalla. Huomaat, kuinka lihaksiasi ja niveliäsi ei satu tuskin ollenkaan.

Kuvakokoelma: delfina basterrica, Smabs Sputzer, Steven Jackson, Alpha, Daniella Segura, Anders Ljungberg, Wiennat Mongkulmann, David Pursehouse, veganbaking.net, Valter Wei.

 

UUTISIA VERKOSSA