"Vauvaiho": uusi ihonhoitotrendi

Uusi ihonhoitorutiini on tullut jäädäkseen, ja sitä kutsutaan "vauvaihoksi". Se on kasvojen ihonhoitomenetelmä, jossa käytetään vain vähän meikkiä, jättäen tilaa luonnollisuudelle.
"Vauvaiho": uusi ihonhoitotrendi

Viimeisin päivitys: 23 marraskuuta, 2022

Mikään iho ei ole pehmeämpää kuin vauvan iho, ja samanlainen koostumus voi olla mahdollista saada tällä uudella trendillä. Tämän kauneustrendin kulmakivi on ihon raikkaus, joka saavutetaan laadukkaan kosmetiikan ja erityisten hoitojen yhteisvaikutuksella. Millainen on “vauvaiho” -kauneustrendi?

Tätä kauneustrendiä noudattavat saavuttavat heleän ihon turvautumatta liialliseen meikkiin. Tämän kauneustrendin keskiössä on iho, jota käsitellään tuotteilla, jotka korostavat sen tiettyjä osia. Tässä artikkelissa kerromme, mitä tämä kauneustrendi pitää sisällään!

Mikä on “vauvaiho” -kauneustrendi?

“Vauvaiho” -kauneustrendi on ihonhoitomenetelmä, jonka tavoitteena on saada virheetön iho, ilman vahvaa huulipunaa, paksua meikkivoidekerrosta tai kirkkaita luomivärejä.

Sen sijaan luonnollisuus on kaikki kaikessa. Luonnollista ilmettä voidaan kuitenkin korostaa muutamilla kosmetiikkatuotteilla, jotka kirkastavat ihon yleistä ilmettä. Kosteusvoiteet, huulirasvat ja aurinkopuuterit kuuluvat tähän kosmetiikkaluokkaan.

Saavuttaaksesi samettisen ihon, sinun on huolehdittava ihon kosteutuksesta ja siitä, että kaikki käyttämäsi kosmetiikkatuotteet sopivat ihotyypillesi. Sinun on myös otettava huomioon, että ihon syväpuhdistus on välttämätöntä, jotta ihohuokoset eivät tukkeudu.

Kasvojen ihon huolellinen puhdistaminen edistää myös kuolleiden ihosolujen poistamista ja näin ollen ihon pintakerrosten uusiutumista niin, että kasvot saavat luonnollisen hehkun. Tutoriaaleja, joissa on hashtag #babyskin, on runsaasti sosiaalisissa verkostoissa, ja niitä seuraavat henkilöt, jotka haluavat terveen, puhtaan ja tasaisen ihon.

Kuinka saavuttaa  persikkainen”vauvaiho”?

Kuulaan ihon saavuttaminen vaatii hieman enemmän kuin vain meikkikerroksista luopumista. Tulosten saaminen vaatii intensiivistä ihonhoitoa, joka heleyttää ihoa sisältäpäin.

1. Puhdista ihosi huolellisesti

Tämä prosessi alkaa meikin poistamisella ja päättyy kuorintaan. Kuorinnan avulla poistat kaikki kuolleet ihosolut, hien ja talin, kuten Offarm-lehti selittää. Tee tämä vähintään kerran viikossa. Sen lisäksi, että poistat epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa, stimuloit myös kasvojen ihon verenkiertoa.

"Vauvaiho" -kauneustrendi sisältää hyvän puhdistuksen.
Kasvojen puhdistus on pakollinen ensimmäinen askel hehkuvan ihon saavuttamiseksi.

2. Kosteutus

Kasvojen luonnollisen hehkun edistämiseen sopivat C-vitamiiniseerumia ja hyaluronihappoa (HA) sisältävät tuotteet. Tällä yhdisteellä, kuten Acta Bioclinican julkaisu huomauttaa, on ratkaiseva rooli solun ulkoisen tilan hydratoitumisessa. Se vetää puoleensa vesimolekyylejä ja luo fysiologiset olosuhteet ihosolujen diffuusiolle, migraatiolle ja lajittelulle.

On suositeltavaa käyttää aurinkosuojaa sisältäviä kosteuttavia voiteita. Tämä on tapa suojata ihoasi UV-säteilyn altistumisen aiheuttamilta tuhoilta.

3. Hehkuva iho jääpalojen avulla

Hehkuvan kasvojen ihon salaisuus on viimeistellä puhdistus jääpalalla lopputuloksen parantamiseksi. Herkkäihoisten tulee kääriä jääpala pieneen liinaan.

4. Kevyt meikki

Muotoile nenäsi ja korosta poskipäitä valokynällä. Meikki voidaan laittaa suoraan iholle tai  sekoittaa kosteusvoiteen kanssa.

Piirrä kulmakarvasi kulmakynällä, joka on hieman tummempi kuin hiustesi väri. Valitse huulille hoitava balsami, kuten kaakaovoi tai hunaja. Nämä ainesosat estävät huulten halkeilua.

Muut hoidot, jotka edistävät “vauvaihon” saavuttamista

Kotona suoritettavan ihonhoitorutiinin lisäksi on olemassa minimaalisesti invasiivisia esteettisiä hoitoja, jotka auttavat saavuttamaan hehkuvan ihon.

HA:n uudelleentiivistäminen

Tämä koostuu vähävaikutteisesta toimenpiteestä kasvojen ihon nuorentamiseksi. Sen lisäksi, että se parantaa ihon rakennetta, se estää ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä ja edistää dermiksen joustavuutta.

Sitä levitetään mikroinjektiolla, joka koskettaa vain ihon uloimpia pintakerroksia. Suositeltu kasvojen täyteaine on korkean molekyylipainon omaava hyaluronihappo, koska se pystyy kosteuttamaan ihoa tehokkaasti ja torjumaan ikääntymisen merkkejä.

HA-projektio

Kanyylillä annosteltava elastinen hyaluronihappo vaikuttaa ihon syvempiin kerroksiin. Yksi hoitokerta vuodessa lisää ihon volyymia, joka katoaa helposti erityisesti poskipäiden alueelta. Hoito myös pyöristää ja projisoi poskia.

Räätälöidyt kuorinnat

Happosekoitukset ovat ihanteellinen tapa parantaa ihon ulkonäköä. Nämä kuorinnat valmistetaan kunkin ihotyypin tarpeiden mukaan ja sisältävät yleensä seuraavan tyyppisiä happoja:

 • Fytiinihappo
 • Kojihappo
 • Maitohappo
 • Pyruviinihappo
 • Salisyylihappo
 • Glykolihappo
 • Mantelihappo

Sinun ei tulisi suorittaa enempää kuin 6 hoitokertaa 21 päivän sisällä. Nämä kuorinnat auttavat saavuttamaan tasaisen ja heleän ihon. Kuorintakertojen määrä määräytyy ihon kunnon mukaan.

Toimenpiteen suorittaa ihotautilääkäri tai kosmetologi, koska heillä on riittävä asiantuntemusta happojen sekoittamiseen.

Voimakas pulssivalo (IPL)

Intense Pulsed Light (IPL) on sopiva menetelmä ihon sävyn vaalentamiseen. Tällä tekniikalla on huomattavia etuja:

 • Se tasoittaa ihonsävyä
 • Se selkeyttää suonet
 • IPL menettää laajentuneet huokoset
 • Se häivyttää punoitusta
 • Se edistää uuden kollageenin muodostumista
 • IPL poistaa UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita
IPL:llä suoritetaan valopohjainen kuorinta. Se on menetelmä, joka on suoritettava koulutetun henkilöstön valvonnassa.

Endermologia

Tämä on voimakas mekaaninen kasvojen hieronta Ergolift LPG ® -laitteella. Tavoitteena on aktivoida ihon fibroblasteja ja lisätä hyaluronihapon, elastiinin ja kollageenin tuotantoa.

Hieronnan jälkeen on hyvä laittaa päälle bioselluloosanaamio, joka kosteuttaa ihoa, tasoittaa juonteita ja vaalentaa sävyä. Kuudella käyttökerralla stimuloidaan mikroverenkiertoa, jolloin ihon väri kirkastuu huomattavasti.

“Vauvaiho” -kauneustrendi: hyvä tietää!

Osa yllä mainituista hapoista erottuvat edukseen välittömillä vaikutuksillaan. Näitä ovat alfa-hydroksihappo tai glykolihappo ja retinoli tai beeta-hydroksihappo.

Yhdessä ne minimoivat ihon epätäydellisyyksiä, häivyttävät ihohuokosten näkyvyyttä, tasoittavat ryppyjä ja juonteita sekä kiinteyttävät ihoa. Ihotautilääkärin tulee määrätä näiden yhdisteiden annokset potilaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.