Uudista ja kaunista ihoasi hyytelöllä

· syyskuu 13, 2015

Ajan kuluessa ihmisen iho alkaa menettää sitä joustavuutta, joka saa nuoren ihon näyttämään hehkeältä ja kiinteältä. Kollageeni on vastuussa ihon kudosten tukemisesta, ja se antaa iholle juuri tämän raikkaan ja säteilevän ulkonäön. Tässä artikkelissa perehdymmekin yhteen sellaiseen keinoon, jolla voit saada ihosi hehkeämmän näköiseksi luonnollisella tavalla: hyytelö.

Nykyisin on olemassa paljon vaihtoehtoisia ihon hoitomuotoja, joihin kuuluvat muun muassa elektrodeihin ja radiofrekvensseihin perustuvat hoidot. Näiden hoitojen tarkoituksena on pitää ihosi terveys hyvänä sekä estää ennenaikaista vanhenemista. Tämä ihon liiallinen vanheneminen aiheutuu huonosta ruokavaliosta, haitallisista elämäntavoista kuten tupakoinnista sekä liiallisesta altistumisesta auringon säteille.

Naisilla vartalon eniten esillä oleva alue ovat kasvot, joten ne altistuvat kaikkein eniten näille tekijöille. Muita syitä ihon raikkauden vähenemiseen tai ryppyihin ovat stressi, unenpuute sekä useat muut tekijät.

On tärkeää olla varovainen silloin, kun ostat kauneustuotteita. Sinun tulee tietää oma ihotyyppisi, ja sinun tulisi myös poista kaikki meikkisi aina kun menet nukkumaan. Jos et tee tätä, tukit ihohuokosesi, mikä taas aiheuttaa muutoksia ihossasi sekä saa sen näyttämään väsyneeltä ja kulahtaneelta.

On olemassa erityisiä harjoituksia, joilla voit parantaa kasvojesi ihon ulkonäköä, ja ne auttavat tämän alueen lihasten vahvistamisessa. Tällä kertaa kerromme kuitenkin yksinkertaisesta ja edullisesta keinosta ihon kunnon parantamiseksi, ja tällä konstilla ei ole minkäänlaisia sivuvaikutuksia. Voit syödä sitä vaikka joka päivä, siinä ei ole juurikaan kaloreita, ja se saa ihosi näyttämään terveemmältä, kauniimmalta sekä ajan kulua vastustavammalta.

Hyytelö – miksi?

Hyytelö tehdään eläinperäistä kollageenia prosessoimalla. Sillä on suuri ravintoarvo, ja se on erittäin hyödyllinen kynsiesi, ihosi ja hiustesi terveyden takaamiseksi. Se sopii myös minkä ikäisille tahansa, ja se sisältää 85-90 % kollageenia.

Hyytelö on äärimmäisen tehokas raskaana olevien naisten kohdalla, jos he haluavat estää ei-toivotut raskausarvet ihollansa. Voit syödä hyytelöä niin paljon kuin mahdollista, ja myös ennen raskaaksi tuloa. Tällöin ihosi vahvistuu, eikä se repeä yhtä helposti raskaana olemisen seurauksena tapahtuvasta venymisestä.

raskaus

Sellaiset ihmiset, jotka kärsivät nivelrikosta, hyötyvät myös tämän tuotteen sisällyttämisestä ruokavalioonsa. Hyytelö taistelee nivelten ruston asteittaista kulumista vastaan, joka kuuluu nivelrikkoon. Siinä on myös glysiiniä, ja hyytelö auttaa kudosten korjaamisessa.

Ei ole siis mikään myytti, että useat ihmiset, jotka toipuvat jostakin sairaudesta tai leikkauksesta syövät hyytelöä osana ruokavaliotaan, koska lääkäri on niin suositellut. Hyytelö on myös hyväksi ruoansulatuksen kannalta, ja se estää liikunnasta johtuvia vammoja. Se edesauttaa lihasten, jänteiden, ligamenttien sekä nivelten hyvinvointia – hyytelö tekee niistä vahvempia, ja se on siksi hyödyksi vammojen estämisessä.

Hyytelö on erittäin monikäyttöinen ruokatuote. Sitä voidaan käyttää paksuntajana tai tasapainottajana useissa ruokalajeissa, ja sitä on hyödynnetty myös lääkekapseleiden valmistuksessa. Jos siis haluat ihosi näyttävän nuorelta ja raikkaalta, on hyvä pitää mielessä, että on monia tapoja päästä tähän tavoitteeseen.  Hyytelön sisältämä kollageenimäärä on äärimmäisen hyödyllinen tässä tarkoituksessa. Lisäksi veden juonti, korkealaatuisten kauneudenhoitotuotteiden käyttö sekä oikeanlainen suojautuminen auringon säteiltä ovat kaikki perustavanlaatuisia asioita, jos haluat kasvojesi ja vartalosi ihon olevan parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Tupakointi – haitallinen tapa

tupakoinnin_lopettaminen

Jos olet tupakoitsija, tulisi sinun olla tietoinen niistä suurista vaikutuksista, joita savukkeet aiheuttavat ihollesi. Tupakointi saa ihosi näyttämään paljon vanhemmalta, ja rypyt ovat tällöin huomattavampia. Iho näyttää yleisesti ottaen väsyneemmältä ja kulahtaneemmalta. Voit siis laittaa paljonkin rahaa erilaisiin voiteisiin ja kauneudenhoitotuotteisiin, mutte ne eivät koskaan tule toimimaan, jos kehosi sisäpuoli on tupakoinnin haitallisten vaikutusten vallassa.

Lopuksi vielä sananen kauneustuotteista ja vanhenemisesta: ajan kuluminen on tosiasia, jota emme voi pysäyttää. Samoin on geneettisten asioiden laita. On kuitenkin paljon sellaisia keinoja, joita voi hyödyntää pyrkimyksissäsi näyttää raikkaalta ja nuorekkaalta pidempään. Pidä siis huolta itsestäsi niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. Huomaat kyllä tulokset nopeasti, jos panostat hyvinvointiisi yleisesti ottaen.