Kokeile tätä tehokasta rohtoa vyötärörasvan poistamiseen

Inkivääri auttaa kehoa polttamaan rasvaa, sillä se tehostaa aineenvaihdunnan toimintaa ja pitää mahan kylläisenä. Kaneli puolestaan nostaa kehon lämpötilaa, millä on sama vaikutus rasvanpolttoon.
Kokeile tätä tehokasta rohtoa vyötärörasvan poistamiseen
Valeria Sabater

Kirjoittanut ja tarkastanut psykologi Valeria Sabater.

Viimeisin päivitys: 22 joulukuuta, 2022

Suurimmalla osalla meistä on pieni kerros rasvaa vatsan seudulla. Etenkin naisille kertyy rasvaa alavatsan alueelle, mikä on täysin luonnollinen ilmiö, sillä aineenvaihdunnalla on tapana kerryttää rasvaa tietyille alueille. Myös suuri osa kehoon kertyvistä nesteistä päätyy vatsan seudulle, mikä johtaa turvotukseen ja pöhöttyneeseen oloon. Jos haluat litteämmän vatsan, eroon vyötärorasvasta sekä turvotuksesta, jatka lukemista!

Eroon vyötärorasvasta rohtojuoman avulla

eroon vyötärörasvasta

 

Tällä hoidolla pääset eroon vyötärorasvasta sekä ärsyttävästä turvotuksesta. Tämä ei kuitenkaan ole mikään ihmehoito, joka polttaa makkarat vyötäröltä silmänräpäyksessä. Nauttimalla juomaa päivittäin huomaat pieniä muutoksia olossasi ja ulkomuodossasi, mutta muista myös terveellisen ruokavalion ja liikunnan tärkeys. Juomaan tarvitaan seuraavia lääkinnällisiä kasveja:

  • Voikukka  on tunnetusti yksi parhaimmista rasvaa polttavista kasveista. Asiantuntijoiden mukaan voikukkaa kannattaa käyttää juuri tähän tarkoitukseen. Voikukan juurta voi yleensä ostaa luontaistuotekaupoista tai nettikaupoista. Voikukka puhdistaa munuaisia ja maksaa kuona-aineista, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja virtsaamistarvetta, sekä karkottaa vatsan alueelle kertyneet nesteet, jotka saavat olon turvonneeksi. Kaiken tämän lisäksi voikukka kontrolloi verensokeria ja vahvistaa puolustusjärjestelmää flunssaa ja muita tauteja vastaan.
  • Tuore inkivääri on yksi suosituimmista aineista luonnollisessa lääkinnässä, sillä se sopii monen eri asian hoitoon. Inkivääri puhdistaa elimistöä, polttaa rasvaa ja laskee turvotusta. Maastrichtin yliopiston tutkijatiimin mukaan inkivääri kiihdyttää aineenvaihduntaa ja polttaa samalla rasvaa. Lisäksi inkivääri saa olon tuntumaan kylläiseltä ja sopii etenkin aamulla nautittavaksi.
  • Kaneli. Tiesitkö, että kaneli on loistava apu rasvanpolttoon ja painonpudotukseen? Tämä herkullinen mauste on monelle tuttu leipomisesta ja ruuanlaitosta, mutta sitä voi käyttää aktiivisesti myös luonnollisena hoitokeinona. Kaneli sopii monen eri juoman ja ruokalajin kaveriksi. Kaneli alentaa verensokeria ja pitää verensokerin tasapainossa, näin sokeriarvot eivät hyppää taivaisiin tai romahda liian alhaisiksi. Lisäksi kaneli kontrolloi kehon lämpötilaa ja aiheuttaa elimistössä kemiallisen reaktion, joka polttaa rasvaa. Kun kehon lämpötila nousee, polttaa se samalla kaloreita.
  • Minttu. Raikkaalla mintulla on monta terveydelle hyödyllistä vaikutusta, sillä se auttaa kehoa pääsemään eroon ylimääräisestä rasvasta, kohentaa suoliston ja ruuansulatuksen toimintaa, kiihdyttää rasvanpolttoa ja tukee sappirakon toimintaa.

Rohtojuoma rasvanpolttoon

minttua turvotukseen

 

Ainekset:

  • Ruokalusikallinen voikukan juurta
  • Ruokalusikallinen tuoretta, raastettua inkivääriä
  • Pala kanelitankoa
  • 5 mintunlehteä
  • Pari desilitraa vettä
  • Kaksi ruokalusikallista hunajaa

Näin valmistat ja nautit sen

vatsan alueen rasva

 

Rohtojuoman valmistaminen on helppoa. Sinun tulisi nauttia juoma kolme kertaa päivässä, kolmena päivänä viikossa. Kun nautit juoman ensimmäistä kertaa päivän aikana, tulisi sinun tehdä se tyhjään mahaan heti aamulla herättyäsi, ennen aamupalan nauttimista. Juoman tulee olla huoneenlämpöistä ja on erittäin tärkeää käyttää tähän tuoreita aineksia, ei siis esimerkiksi korvata tuoretta inkivääriä kuivatulla inkiväärillä. Kaikki tämän rohtojuoman ainekset ovat helposti saatavilla ja ne ovat lisäksi edullisia, älä siis sorru pihistelemään vaan käytä tuoreita, laadukkaita aineita.

Kun nautit juomaa toisen kerran päivän aikana, tee se heti lounaan jälkeen ja se auttaa sinua pääsemään eroon vyötärörasvasta, sillä juoma helpottaa ruuan sulamista ja puhdistaa elimistöä tehokkaammin. Juo lasi rohtoa myös ennen nukkumaanmenoa. Muista, että juoman tulee olla aina huoneenlämpöistä, ei jääkaappikylmää tai kuumaa. Kun nautit juoman ennen nukkumaanmenoa, auttavat hunaja, minttu ja inkivääri sinua nukkumaan paremmin.

Sekoita kaikki ainekset veteen, kiehauta liedellä ja anna uuttua 10 minuuttia. Kaada lasipulloon ja anna sen viilentyä huoneenlämpöiseksi. Nauti juomaa lasillinen pullosta kolme kertaa päivässä, mutta vain kolmena päivänä viikossa.

Muista myös terveelliset elämäntavat, monipuolinen ruokavalio ja riittävä liikunta, sillä yksinään ei tämä rohto voi sinua hoikistaa. Kävele ainakin puoli tuntia päivässä tai harrasta muuta liikuntaa, ja muista myös karsia ruokavaliostasi epäterveelliset aineet, kuten kovat rasvat, liiallinen suola ja sokeri, sekä valkoiset jauhot. Näillä monipuolisilla vinkeillä pääset helposti eroon vyötärörasvasta ja vatsan alueen turvotuksesta.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.