Logo image
Logo image

7 seksiasentoa lyhyille naisille

4 minuuttia
Mukavuuden ja nautinnon vuoksi jotkut seksiasennot parantavat lyhyiden naisten seksikokemusta. Opi niistä täällä.
7 seksiasentoa lyhyille naisille
Viimeisin päivitys: 23 helmikuuta, 2023

Mitä tulee seksiin, pituusrajoituksia ei ole, se on selvää. Kuitenkin, mitä tulee siitä nauttimiseen, on olemassa seitsemän seksiasentoa, jotka ovat erityisen nautinnollisia lyhyille naisille. Tiedätkö, mistä me puhumme?

Vaikka on totta, että kaikki riippuu parin mieltymyksistä ja luovuudesta, on hyvä harkita seksiasentoja, jotka antavat enemmän mukavuutta ja täyttymystä, joko siksi, että ne mahdollistavat paremmat liikkeet tai koska penetraatiota voidaan hallita paremmin.

Parasta kaikessa on, että ne herättävät erilaisia tuntemuksia ja voivat auttaa sinua irrottautumaan tavanomaisista seksirutiineistasi.

Tässä artikkelissa haluamme jakaa nämä 7 mielenkiintoista seksiasentoa lyhyille naisille. Älä epäröi kokeilla niitä!

Maut ja mieltymykset sängyssä

Kuten me kaikki tiedämme, maku- ja mieltymyseroja sängyssä on lukemattomia seksuaalisen tyydytyksen saavuttamisen suhteen.

Joskus tämä mieltymys riippuu kuitenkin luonnosta itsestään, ei niinkään mausta. Näin tapahtuu joidenkin lyhyiden naisten kohdalla, jotka saattavat kokea epämukavuutta sängyssä, varsinkin kun kumppani on paljon pidempi.

Tämä tilanne saattaa jopa vähentää intohimoa, koska siihen voi liittyä enemmän fyysistä rasitusta tai yhdyntä voi jopa olla tuskallista. Kun tällainen ongelma ilmenee, on suositeltavaa puhua huolenaiheistasi kumppanin kanssa. Tällä tavalla voitte molemmat etsiä mukavimman ja tyydyttävimmän tavan jakaa ja kokea nautintoa.

7 seksiasentoa lyhyille naisille

Onko todellakin olemassa seksiasentoja, jotka sopivat paremmin lyhyille naisille? Tottakai on! Tässä ovat suosituimmat. Mitä tulee heteroseksuaalisiin suhteisiin, joissakin niistä miehen tulee olla hallinnassa ja joissakin naisen.

Vaikka tästä aiheesta ei vieläkään ole tehty paljon tutkimusta, muutamat tutkimukset osoittavat, että ei ole näyttöä siitä, että miesten dominointi on sängyssä jännittävintä. Joten, hyvät naiset, tekin voitte ottaa hallinnan ja molemmat nauttia siitä tasapuolisesti!

1. Istuminen

Some figure
Vaikka seksistä puhuminen voi olla tabu tai se saattaa tuntua epävarmalta aiheelta, on aina parasta, että kumppanisi tietää mitä tapahtuu, jotta hän voi olla aktiivinen osa ratkaisua.

Olohuoneen sohva on yksi parhaista paikoista, jossa voit harrastaa seksiä olematta sängyssä tai makuuhuoneessa. Siitä voi tulla paras liittolainen kohtaamiselle täynnä nautintoa ja intohimoa.

Kun kumppani istuu sohvalla, nainen voi hallita tilannetta ja hallita tilannetta erilaisilla liikerytmeillä. Lisäksi pituus ei aiheuta haittaa!

Kuinka se tehdään?

 • Mies istuu sohvalla ja ottaa mukavan asennon.
 • Nainen istuu miehen syliin kasvotusten tai selin mieheen.
 • Näin nainen hallitsee liikettä ja penetraation syvyyttä.

Saatat olla kiinnostunut tästäkin artikkelista: Seksin yllättävät seuraukset – mikä on normaalia?

2. Koala-asento

Koala-asento on yksi lyhyiden naisten suosikeista. Se ei ole pelkästään mukava, kun mies on pidempi, vaan se antaa enemmän liikkumisvapautta ja mahdollistaa syvemmän penetraation.

Kuinka se tehdään?

 • Mies kantaa naista ja tunkeutuu naiseen.
 • Nainen kietoo jalkansa miehen vyötärön ympärille.

3. Cowgirl-asento

Some figure
On olemassa loputon valikoima seksiasentoja, joista voit nauttia.

Mikä tahansa kiinteä pinta sopii täydellisesti cowgirl-asentoon: sänky, matto jne. Tämä on pienikokoisten tyttöjen pidetyimmistä seksiasennoista, koska se helpottaa liikkeiden hallintaa ja penetraation syvyyttä.

Kuinka se tehdään?

 • Mies makaa selällään ja nainen istuu hänen päällään kuin ratsastaisi hevosella.
 • Kun penis on naisen sisällä, tämä alkaa liikkua halutulla rytmillä.
 • Tässä asennossa on se etu, että mies voi samanaikaisesti stimuloida kumppaniaan muilla tavoilla.

4. Perhosasento

Yksi seksiasento, jolla voit myös rikkoa rutiinia, on perhonen. Onko keittiön pöytä tyhjä? Täydellistä! Tämä paikka on ihanteellinen nauttiaksenne tästä asennosta!

Jotkut lyhyet naiset rakastavat tätä asentoa, koska heidän kumppaninsa pystyy hallitsemaan yhdyntää. Sanotaan, että tällä asennolla voi myös stimuloida naisen G-pistettä.

Kuinka perhonen tehdään?

 • Nainen makaa selällään keittiön pöydällä tai millä tahansa kiinteällä korkealla pinnalla. Hänen pakaroidensa tulee olla pöydän reunalla tai hieman reunan ulkopuolella, jotta mies voi tunkeutua häneen helposti.
 • Sitten nainen syleilee miestä jaloillaan tai nostaa ne miehen harteille.

Pidätkö tästä artikkelista? Saatat haluta lukea tämänkin: Seksuaaliset fantasiat

5. Lusikka-asento

Some figure
Lusikka-asento sopii erinomaisesti lyhyille naisille.

Tämä seksiasento sopii erinomaisesti lyhyille naisille. Ensinnäkin mies voi asettua tarvittavalle korkeudelle tunkeutuakseen naiseen riippumatta siitä, kuinka suuri pituusero heillä on. Toisaalta hän voi nojata eteen- tai taaksepäin niin paljon kuin haluaa vaihdellakseen penetraation syvyyttä.

Kuinka se tehdään?

 • Molemmat makaavat lusikka-asennossa, nainen edellä ja mies hänen takanaan naisen selkää vasten. Mies tunkeutuu naiseen takaapäin stimuloiden samalla hänen muita kehonosiaan.

6. Koira-asento seisten

Klassinen koira-asento voi olla erittäin mukava seksiasento lyhyille naisille, jopa seistessä. Koska he voivat nojata korkeaa pintaa vasten, miehellä ei ole vaikeuksia tunkeutua naiseen.

On kuitenkin tärkeää vauhtia hallitaan, koska liian syvä tai liian kova tunkeutuminen voi olla tuskallista. Ja tietysti ideana on, että molemmat kumppanit saavuttavat orgasmin.

Kuinka se tehdään?

 • Nainen nojaa eteenpäin ja ottaa käsillä tukea pöydästä tai muusta huonekalusta.
 • Mies asettuu naisen taakse ja tunkeutuu häneen samalla tarttuen hänen lantioonsa.
 • On tärkeää huomata, että anaaliseksiä voidaan myös harjoittaa tässä asennossa.

7. Ruuvi

Tässä asennossa mies hallitsee hieman enemmän. Se on jonkin verran samanlainen kuin perhosasento, mutta vaihtelulla.

Kuinka se tehdään?

 • Nainen makaa selällään. Hän ottaa L-kirjaimen muotoisen asennon asettaen jalat jommalle kummalle puolelle.
 • Mies on polvillaan naisen pakaroiden takana ja tunkeutuu naiseen.
 • Tämäkin on oiva asento anaaliseksiin.
 • Eräs muunnelma tästä asennosta on, että nainen makaa niin, että hänen pakaransa ovat melkein sängyn reunalla ja mies seisoo lattialla.

Yhdessä nauttimista

Oletko valmis tuntemaan olosi täyteläisemmäksi ja itsevarmemmaksi parisuhteissasi? Kokeile näitä seksiasentoja lyhyille naisille! Kuten huomaat, ne ovat täydellisiä ja voivat saada sinut ja kumppanisi tuntemaan olonsa mukavammiksi.

Muista myös, että jos jokin asento on sinulle miellyttävämpi tai jos haluat kokeilla jotain, sinun tulee ehdottomasti kertoa siitä kumppanillesi, jotta saat enemmän seksuaalista tyydytystä makusi ja mieltymystesi mukaan. Siten yhdessä tutkitte ja löydätte muita vaihtoehtoja, koska orgasmin saavuttamiseen on monia erilaisia tapoja.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Ahumada, S., Lüttges, C., Molina, T., & Torres, S. (2014). Satisfacción sexual: revisión de los factores individuales y de pareja relacionados. Revista hospital clínico universidad de Chile25(1), 278-284. Disponible en: https://pesquisa.bvsalud.org/portal/resource/pt/lil-786565?lang=es
 • Doniger D. (2016). Redeeming the Kamasutra. Sheridan Books.
 • Harris, E. A., Thai, M., & Barlow, F. K. (2017). Fifty shades flipped: Effects of reading erotica depicting a sexually dominant woman compared to a sexually dominant man. The Journal of Sex Research54(3), 386-397. Disponible en: https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00224499.2015.1131227
 • Navarro, B., Ros, L., Latorre, J. M., Escribano, J. C., López, V. y Romero, M. (2010). Hábitos, preferencias y satisfacción sexual en estudiantes universitarios. Revista Clínica de Medicina de Familia3(3), 150-157. Disponible en: https://pesquisa.bvsalud.org/portal/resource/pt/ibc-84949
 • Suárez J, Álvarez Gayou J,  Río. C, et al. (2000). Sexualidad humana. Manual Moderno.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.