Miten kumppani voi tuottaa naiselle orgasmin?

Naisten seksuaalisuus on ollut aiemmin aihe, josta on vaiettu. Ennakkoluulot ja tiedonpuute ovat pääsyyt siihen, että nainen ei välttämättä saa orgasmia.
Miten kumppani voi tuottaa naiselle orgasmin?
Isbelia Esther Farías López

Kirjoittanut ja tarkastanut filosofi Isbelia Esther Farías López.

Viimeisin päivitys: 09 elokuuta, 2022

Tiesitkö, että kreikan kielen sana kleitoris tarkoittaa pientä vuorta? Sana klitoris tuleekin tästä sanasta, ja toisin sanoen tässä on kyseessä elin, joka voi tuoda äärimmäisen suurta nautintoa naiselle. Naiselle orgasmin tuottaminen vaatii usein työtä, joskus se on haastavampaa.

Lue myytit ja ratkaisut siihen, kuinka on mahdollistaa antaa naiselle orgasmi!

Klitoris koostuu sadoista hermopäätteistä ja verisuonista, jotka eivät liity virtsatiejärjestelmään.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että naiset voivat saada orgasmin vain klitorista stimuloimalla. Koko keholla on rooli tässä prosessissa. Orgasmin saaminen vaatii useimmiten hyväilyä, suudelmia ja hierontaa ennen itse yhdyntää.

Jatka lukemista, jos haluat tietää tarkemmin, mistä naisen orgasmissa on kyse – näin teet asiasta itsellesi paljon helpomman!

Naisen orgasmi: määritelmä

kuinka voin antaa naiselle orgasmin

Lääketieteellisillä termeillä puhuen orgasmissa on kyse seksuaalisesta reaktiosta, ja tämä on räjähtävä hermoston ja lihasten jännitteen vapautuminen.

Vaikka moni vielä luulee, että orgasmi on seurausta ainoastaan sukupuolielinten stimulaatiosta, niitä voi kuitenkin syntyä myös muiden alueiden stimulaation seurauksena.

Kuinka voit saada aikaan naiselle orgasmin?

Ihan ensin tulee tietää se, että jokainen nainen on erilainen. On siis naisia, jotka pitävät uusien asioiden kokeilemisesta, ja sitten on sellaisia, jotka eivät mieluiten lähde omalta mukavuusalueeltaan.

Periaatteessa on niin, että pehmeä ja hellä lähestymistapa on ihan yhtä hyvä kuin intensiivisempi, mikä riippuu tapauksesta. On kahden tyyppistä tyyliä:

 • Suora: paineen kohdistaminen suoraan rauhaseen
 • Epäsuora: leikittely ja hieronta kehon eri alueilla

Se, mitä me suosittelemme, on kuitenkin näiden kahden lähestymistavan yhdistäminen. Sekä naisen että hänen kumppaninsa tulisi tuntea ja tutkia naisen kehoa, sillä tämä on ainoa tapa selvittää, mitkä tekniikat, asennot ja intensiteetin tasot toimivat parhaiten.

Me haluamme tässä kohtaa muistuttaa, että nainen tarvitsee kosteutusta, jotta voitaisiin välttää epämiellyttävät seuraukset. Lisäkosteutusta saadaan syljestä tai liukuvoiteista.

Tässä tulisi välttää öljyä, sillä se voi vahingoittaa lateksikondomeja.

Käytä aivojen voimaa apuna

joku antaa naiselle orgasmin

Moni pelkää leikitellä epäsuoran lähestymistavan puitteissa, mutta itse asiassa aivot ovat kuitenkin seksuaalinen elin, joka tulisi ottaa huomioon.

Eroottinen fantasiointi voi auttaa pääsemään korkealle seksuaalisissa kokemuksissa.

Vertauskuvallisesti tämä tarkoittaa sitä, että mieli muuntaa itsensä erogeeniseksi vyöhykkeeksi, jossa sanat voivat toimia kiihottavina.

Mikä tähän on syynä? Se, että voidaan stimuloida mantelitumaketta. Se on osa aivoja, jossa pelot, tunteet ja nautinto ovat varastoituina. Siksipä ihanat kuiskaukset ovat aivan ehdoton osa seksiä naiselle.

Mitä tapahtuu, kun nainen on kiihottunut?

Heti kun nainen tulee kiihottuneeksi, verta tulee pumpatuksi paisuvaiskudoksen lävitse.

Tämän seurauksena sitten rauhanen ja pullistumat suurenevat, ja isot ja pienet häpyhuulet kovenevat sekä laajenevat, kunnes emätin ja sen ulkopuoli kosteuttavat alueen.

Tämän prosessin aikana veri kuljettaa kemikaaliaineita aivoihin, ja ne välittävät tunteen nautinnosta.

Mistä sitten tietää sen, että nainen on saamassa orgasmin? Siitä, että lantionpohjan lihakset supistuvat, ja tämä saa aikaan tahdottomia supistuksia. Lisäksi sydämen lyöntinopeus, hengitys ja verenpaine nopeutuvat.

Tänä hetkenä tuhannet hormonit ja kemikaaliaineet vapautuvat verenkiertoon. Toisin kuin miehet, naiset voivat vielä tulla stimuloiduiksi tämän jälkeenkin, lopputuloksena olevan naiselle orgasmin tuottaminen.

Muutamia perusvinkkejä naiselle orgasmin tuottamiseen

naiselle orgasmin tuottaminen
 • Älä koskaan unohda esileikkiä. Et voi koskaan hyväillä liikaa, ja tulisi yrittää nähdä, kuinka alue reagoi eri tyyppiseen stimulaatioon.
 • Riko rutiinit. Jopa sen tahdin muuttaminen, jolla seksiä harrastetaan, voi riittää intohimon palauttamiseksi elämään.
 • Eroottiset lelut ovat hyvä idea, jotta kehoa voitaisiin tutkia seksin aikana.
 • Liukasteiden käyttö on avuksi yhdynnässä.
 • Mikä on kumppanisi fantasia? Luuletko, että voisit toteuttaa sen? On tärkeää puhua asiasta.

Lopuksi voidaan todeta, että naisen orgasmin toteutumisen edistämisessä on kyseessä ennen kaikkea se, että tutkitaan, eikä mennä vain suoraan sukupuolielimiin. Käy siis naisen koko keho lävitse, jaloista päähän, jotta voisit saada hänen verensä virtaamaan paremmin sekä lisätä herkkyyttä.

Avainasia tässä on se, että aloitetaan hitaasti ja sitten vähitellen lisätään vauhtia.

Oletko miettinyt, mikä on salaisuus siihen, että saa tuotettua naiselle orgasmin? Jos asia tuottaa sinulle päänvaivaa tai haluat parantaa kumppanisi kokemusta, ota nämä peruseuvot avuksesi ja kokeile – niiden avulla saatat huomata, että asia helpottuu huomattavasti!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Uribe Arcila, J. F., Quintero Tobón, M. T., & Gómez Gómez, M. (2015). Orgasmo femenino: Definición y fingimiento. Urologia Colombiana. https://doi.org/10.1016/j.uroco.2015.03.001
 • Valdés, M., Sapién, J., & Córdoba, D. (2004). Significados de satisfacción sexual en hombres y mujeres de la zona metropolitana. Psicología y Ciencia Social.
 • Guillem Salazar, F., & Pons Salvador, G. (2000). El orgasmo femenino, ¿adaptación o subproducto de la evolución? Gazeta de Antropología. https://doi.org/10.1111/j.1442-2042.2009.02405.x
 • Navarro Abal, Y., & Torrico Linares, E. (2005). Trastorno orgásmico femenino. FUENTE: PSIQUIATRÍA NOTICIAS.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.