Logo image
Logo image

Sano joka päivä nämä 7 positiivista lausetta

4 minuuttia
Omalla mielelläsi on paljon enemmän vaikutusta elämääsi kuin luulet. Näiden lauseiden toistaminen joka päivä tulee tekemään olostasi täydemmän ja onnellisemman.
Sano joka päivä nämä 7 positiivista lausetta
Viimeisin päivitys: 01 marraskuuta, 2018

Jos todella haluat, sinä itse voit olla oman elämäsi tärkein ihminen ja samalla oma paras ystäväsi.

Mikäli tämä on asia jota oikeasti haluat, on tärkeää, että kiinnität huomiota siihen, kuinka viestit oman itsesi kanssa, ja että nautit jokaisesta päivästä.

Omallakin kohdallasi pätee varmasti se yleinen totuus, että ihminen on usein oman itsensä pahin kriitikko. Ehkäpä siis teet olostasi syyllisen silloin kun teet jotakin väärin sekä päädyt jatkuvasti lannistamaan itseäsi.

Kuvittelepa nyt, minkä muutoksen se saisi aikaan, mikäli alkaisit sanoa itsellesi positiivisia lauseita, olisit kiltimpi itseäsi kohtaan sekä pysyisit tietoisena siitä, kuinka itseäsi kohtelet?

Itse asiassa jo toistamalla tietynlaisia positiivisia lauseita voit saada aikaiseksi hyvinkin merkittäviä parannuksia päivittäisessä elämässäsi. Nämä lauseet tulevat tekemään olosi paremmaksi oman itsesi suhteen, joten jatka lukemista, mikäli haluat lisätä hyvinvointiasi.

Positiivisia lauseita

1. Minä uskon omiin unelmiini

Some figure

Sinun täytyy uskoa itseesi ja kaikkeen siihen, mitä olet. Muista, että mielesi on hyvin voimakas, ja se voi auttaa sinua saavuttamaan kaiken, mikä vain on mahdollista. Sinun täytyy kuitenkin itse uskoa tähän.

Jos sanot itsellesi, että uskot omiin unelmiisi, pystyt tulemaan varmemmaksi siitä, että voit saavuttaa haluamasi asiat.

Kukaan ei koskaan voi viedä pois sitä varmuutta, joka sinulla on omasta itsestäsi koskien tavoitteidesi ja haluamasi elämän saavuttamista.

Jos toistat tämän kaltaisia positiivisia lauseita, treenaat aivojasi luomaan sellaista, mitä olet saattanut pitää mahdottomana.

Lue lisää aiheesta: Menestyvän ihmisen 5 jokailtaista tottumusta

2. Teen parhaani elämäni jokaisena päivänä

Sillä ei ole väliä, pystytkö saavuttamaan pieniä vai suuria asioita. Jokainen päivä sinun täytyy antaa parhaasi, jotta voisit saada sellaisen elämän jonka haluat.

Menestys ei ole asia joka tulee yhdellä kertaa, vaan se on pikemminkin useita pieniä askeleita.

Sinun täytyy jatkuvasti muistuttaa itseäsi siitä, että omasta itsestäsi parhaan antaminen päivä toisensa jälkeen tulee saamaan sinut lähemmäksi tavoitteitasi.

Vaikka sinulla olisikin huono päivä, tämän positiivisen lauseen sanominen saa sinut keskittymään kaikkien niiden asioiden arvostamiseen, jotka olet tehnyt saavuttaaksesi tavoitteesi.

3. Rakastan itseäni sellaisena kuin olen

Seuraavan kerran kun katsot peiliin, pysähdy hetkeksi, katso itseäsi suoraan silmin ja sano: “rakastan minua”. Muistuta itseäsi oman itsesi rakastamisesta sellaisena kuin olet – niiden hyveiden ja epätäydellisyyksien kanssa, jotka tekevät sinusta sen, mikä on “sinä”.

Et voi odottaa, että voit antaa rakkautta toisille ihmisille ilman, että ensin rakastat itseäsi.

Kun alat hyväksyä ja rakastaa sitä ihmistä jonka näet peilissäsi, avaat sydämesi paljon suuremman rakkauden vastaanottamiselle ja ympärilläsi olevien ihmisten arvostamiselle.

Kaikki alkaa tässä omasta itsestäsi, ja siksi sinun täytyykin rakastaa itseäsi sellaisena kuin olet, elämäsi joka ikinen päivä.

4. Minä itse olen vastuussa omasta onnellisuudestani

Some figure

Surun aikojen tulisi olla hyödyksi oppimisen kannalta, jotta voisit ottaa uusia suuntia ja muuttua vahvemmaksi.

Kukaan muu kuin sinä itse ei voi tehdä sinua myönteiseksi ja tyytyväiseksi ihmiseksi. Vain sinä itse olet vastuussa omasta onnellisuudestasi.

Moni ihminen kokee pettymyksen, kun hän odottaa saavansa onnellisuuden jostakin itsensä ulkopuolisesta asiasta, vaikka todellinen onnellisuus on jokaisessa ihmisessä itsessään.

Siksi onkin niin, että mitä enemmän toistat itsellesi tätä neljättä lausetta, sitä paremmin tulet ymmärtämään, että onnellisena ja tyytyväisenä oleminen on asia, joka riippuu vain sinusta itsestäsi.

Tämä tulee myös auttamaan sinua ottamaan vastuuta omista tunteistasi.

5. Otan täyden vastuun omasta elämästäni

Some figure

Aivan kuten koskee omasta onnellisuudestasi vastuussa olemista, omista teoistasi vastuussa oleminen on myös hyvin tärkeää.

Sinun ei tulisi aloittaa asioita siten, että valitat olosuhteistasi, elämäntilanteestasi tai ympärilläsi olevista ihmisistä. Tämä tulee nimittäin vain vahingoittamaan sinua.

Kukaan muu ei ole vastuussa siitä elämästä jota elät, sillä sinä itse luot todellisuutesi tekojesi ja ajatustesi kautta.

Tämän viidennen positiivisen lauseen toistaminen voi usein olla avuksi elämän saamisessa takaisin hallintaan.

6. Paras on vielä edessä

Tämä on yksi niistä positiivisista lauseista, joiden tulisi olla inspiraation lähteinäsi joka ikinen päivä. Tällöin sinulla on se toivo, että kohtalo tulee aina tuomaan sinulle tulevaisuudessa jotakin kirkkaampaa, ja tämä tunne voi antaa sinulle syitä jatkaa itsestäsi parhaan antamista.

Usko siis aina, että huominen tulee tuomaan sinulle parhaat mahdollisuudet. Kun teet näin, alat vetää puoleesi enemmän positiivisia asioita ja tulet myös olemaan täysin valmistautunut niitä varten.

Lue lisää aiheesta: Nämä ovat liiallisen ajattelun seuraukset

7. Olen kiitollinen jokaisesta elämäni päivästä

Arvosta jokaista elämäsi päivää huolimatta siitä, miten se toteutui. Muista, että joskus sinulla ei ole valtaa muuttaa niitä asioita, jotka sinulle tapahtuvat, mutta voit muuttaa asenteesi niitä kohtaan.

Ole kiitollinen kaikista hyvistä ja huonoista asioita, sillä ne ovat oppimiskokemuksia. Tämä asenne osoittaa kiitollisuutta siitä, että olet osa jokaista kokemaasi päivää.

Jos koet elämän tästä näkökulmasta, tulet ymmärtämään, että on ihme herätä jokaiseen uuteen päivään elossa ja kykenevänä tekemään rakastamiasi asioita.

Vaikutus, joka mielelläsi voi olla elämääsi, on merkittävä. Siksi onkin hyvin tärkeää, että otat nämä positiiviset lauseet osaksi omia ajatuksiasi.

Jos otat tavaksi toistaa itsellesi näitä positiivisia lauseita, voit elää täydempää ja onnellisempaa elämää.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.