Mitä on squirtaaminen ja miten se saavutetaan?

Mielellä on erittäin tärkeä rooli squirtaamisessa, joten on välttämätöntä, että pysymme rentoutuneina emmekä turhaannu, jos se ei onnistu heti ensimmäisillä kerroilla.
Mitä on squirtaaminen ja miten se saavutetaan?

Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Oletko joskus kuullut sanan “squirtaaminen”? Termi on vielä varsin uusi ja siitä tuli suosittu muutamia vuosia sitten aikuiselokuvien kohtauksissa niiden kukoistuskauden aikana.

Squirtaaminen tulee englanninkielen sanasta “squirt”, joka tarkoittaa suomeksi ruiskausta tai suihkua, ja termi viittaa naisen ejakulaatioon, jolle ominaista on runsas nesteen purkautuminen.

Aihe on ollut tabu pitkän aikaa, ei pelkästään naisen nautintoa koskevien ennakkoluulojen takia, vaan tämän lisäksi uskottiin, että kyseiset nesteet liittyivät virtsankarkailuun.

Tällä hetkellä squirtaaminen eli naisen ejakulaatio herättää sekä miehissä että naisissa paljon mielenkiintoa, koska se ei ole yksinkertainen ja tavanomainen orgasmi vaan synonyymi maksimaaliselle nautinnolle.

Mitä on squirtaaminen?

Squirtaaminen tunnetaan myös naisen ejakulaationa

Joidenkin naisten saavuttaessa huippunsa, he voivat kokea tahattomasti virtsan kaltaista nestevuotoa, joka tunnetaan myös nimellä squirtaaminen tai naisen ejakulaatio.

Termiä käytetään eniten pornoteollisuudessa, joka on jollain tavalla vastuussa siitä, että tämä naisten kokema ejakulaatio tunnetaan nykyään ympäri maailmaa.

Tätä nestevuotoa ei pidä sekoittaa normaaliin orgasmiin, jossa nainen erittää pienen määrän paksua tai maitomaista nestettä, vaan squirtaamisella viitataan vesipitoisen nesteen erittämiseen, joka vapautuu kirjaimellisesti “suihkauttamalla”.

Tämä neste on peräisen naisen Skenen rauhasista, jotka löytyvät niin sanotun miehen eturauhasen naisellisen vastineen ympäriltä. Näiden rauhasten tehtävänä on kerätä kiihottumisen ja orgasmin aikana kertynyt erite ja kuljettaa se sitten virtsaputken suoria kanavia pitkin.

Skenen rauhasten koko vaihtelee naisen mukaan ja tämän vuoksi monilla naisilla on vaikeuksia saavuttaa squirtaaminen.

Sinua saattaa myös kiinnostaa: 5 orgasmityyppiä ja kuinka saavuttaa ne

Kuinka onnistua squirtaamisessa? 10 vinkkiä maksimaalisen nautinnon saavuttamiseen

Squirtaamisesta on tullut monien pariskuntien seksuaalinen haaste. Monet naiset päättävät kuitenkin kokeilla sitä yksin itsetyydytyksen avulla.

Tärkeintä on keskittyä tavoitteeseen, tehdä se rauhallisesti ja olla luovuttamatta, jos squirtaamista ei saavuteta heti ensimmäisellä yrityksellä.

1. Rentouta mieli

Mielellä on erittäin tärkeä rooli seksuaalisessa nautinnossa

Mielellä on erittäin tärkeä rooli seksuaalisessa nautinnossa. Siksi saavuttaaksesi maksimaalisen nautinnon, sinun on oltava rauhallinen ja vakuuttunut siitä, mitä haluat tehdä.

Jos et pysty rentoutumaan tai alat olla huolissasi siitä, että et saavuta huippuasi tarpeeksi nopeasti, on sinun myös vaikeampaa saavuttaa squirtaaminen.

Kiinnostuitko aiheesta? Lue täältä lisää: 6 naisen sukupuoliviettiä lisäävää ruokaa

2. Tunne kehosi

Kun tunnet kehosi, on sinulla käsissäsi suuri etu seksuaalisissa suhteissa. Tämä kyky auttaa sinua ymmärtämään, mitkä ovat heikoimmat kohtasi ja kuinka voit ohjata kumppaniasi parantamaan nautintoa entisestään.

3. Kiihottuminen ja esileikit

Squirtaamisen stimuloimiseksi tarvittavien tunnetilojen vapauttamiseksi esileikin harrastaminen on tärkeää: suudelmat, hyväily, seksileikit sekä kaikki muu mahdollinen toiminta, joka voi lisätä kiihottuneisuutta.

4. Liukasteet

Liukastevoiteiden käyttö auttaa usein nostamaan nautinnon tasoa sekä esileikin että yhdynnän aikana

Liukuvoiteiden käyttö ennen stimulaation aloittamista voi auttaa lisäämään nautinnon tasoa yhdynnän aikana.

5. Klitoriksen stimulointi

Klitoriksen oikeaoppinen stimulaatio auttaa laukaisemaan uskomattomia ja todella jännittäviä tunteita, jotka voivat helpottaa orgasmin saavuttamista.

On tärkeää yhdistää pyörivät liikkeet oikeaan paineeseen ja nopeuteen välttäen samalla liian äkkinäisiä liikkeitä, jotta klitoriksen herkkyys ei vähene.

6. Penetraatio

Jotta squirtaamisen saavuttaminen olisi helpompaa, penetraation tulisi tapahtua yksinomaan sormilla tai seksilelujen avulla.

Lantion tulisi olla mahdollisimman rentona ja jalat avonaisina. Jos haluat, voit asettaa allesi tyynyn lantion nostamiseksi ja näin parantaa kokemusta.

7. G-piste

Jotta squirtaaminen voitaisiin saavuttaa mahdollisimman helposti, on G-pisten oikeaoppinen stimulaatio tärkeää

G-pisteen stimulointi on ratkaiseva tekijä silloin, kun tavoitteena on saavuttaa squirtaaminen. G-piste sijaitsee emättimen sisällä etuseinämässä samassa linjassa klitoriksen kanssa.

Kun G-piste on löytynyt, voit kokeilla alueella pyöreitä liikkeitä painellen kevyesti ja nopeuksia vaihdellen. Tämä lisää painetta Skenen rauhasissa, jotka, ja kuten aikaisemmin jo mainitsimme, ovat vastuussa naisen ejakulaatiosta.

8. Klitoriksen hieronta

Oikean tunteiden “buumin” luomiseksi on hyvä yhdistää G-pisteen stimulaatio kevyellä klitoriksen hieronnalla. Aseta peukalo klitorikselle ja kokeile sen päällä pehmeitä liikkeitä eri nopeuksia vaihdellen.

9. Lantion liikkeet

Ennen squirtaamista, lihasten supistumisen helpottamiseksi kokeile liikuttaa lantiota eteenpäin jännittämällä samalla pakaroita.

Tällä tavalla voit tuntea enemmän nautintoa ja muutamassa minuutissa sinusta voi jo tuntua, kuinka haluat laueta koko voimalla.

10. Virtsaamisen tunne

Squirtaaminen muistuttaa usein virtaamisen tunnetta, mitä sitä ei kannata säikähtää, vaan pyrkiä pysymään mahdollisimman rentona

Juuri ennen squirtaamisen saavuttamista koet tunteen, joka muistuttaa sitä tunnetta silloin, kun sinun tekee mieli virtsata. Älä kuitenkaan lopeta ja pysy rentona, kunnes saavutat sen.

Oletko valmis kokeilemaan? Jos et ole koskaan kokenut squirtaamista, sinulla voi todennäköisesti aluksi olla joitakin vaikeuksia sen saavuttamisessa. Älä kuitenkaan turhaudu! Rentoudu, keskity ja yritä uudelleen ja uudelleen.

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
Seksileikit parisuhteessa: 7 piristävää vaihtoehtoa
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
Seksileikit parisuhteessa: 7 piristävää vaihtoehtoa

Erilaiset rooli- tai seksileikit antavat maustetta parisuhteeseen, ja näiden avulla voidaan virkistää tuttuja kuvioita makuuhuoneessa.
Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.