Logo image
Logo image

4 tekniikkaa klitoriksen stimuloimiseksi

3 minuuttia
Sen lisäksi että käytetään stimuloivia tekniikoita, viestintä kumppanin kanssa on hyvin tärkeää, jotta nainen pääsisi kliimaksiin sekä voisi nauttia seksistä enemmän.
4 tekniikkaa klitoriksen stimuloimiseksi
Viimeisin päivitys: 09 elokuuta, 2022

Ei ole mikään helppo asia yrittää antaa naiselle nautintoa sekä tyydyttää hänen seksuaaliset tarpeensa. Ei riitä, että “tarkoitus on hyvä”, jotta tämä tavoite täyttyisi. On onneksi kuitenkin tarjolla tekniikoita klitoriksen stimuloimiseksi, ja ne kannattaa ottaa avuksi tässä tehtävässä.

Naisen orgasmin aikaansaaminen ei aina ole mikään helppo homma. Viestintä on tärkeää, mikäli tähän tavoitteeseen halutaan päästä. Myös naisen erogeenisten alueiden stimulointi voi olla hyvä apu prosessin parantamiseksi.

On todella tärkeää olla selvillä naisen anatomiasta, sillä keho on täynnä herkkiä kohtia, jotka voivat tuottaa lukemattomia mielihyvän tuntemuksia.

Tietysti tämä on jokaisen naisen kohdalla eri asia, eikä ole olemassa mitään yleistä opasta, joka pätisi kaikkiin vaiheisiin ja kaikkiin naisiin. Tutkiminen ja halu tyydyttää ovat avainasioita.

Toimiva stimulaatio tällä alueella voi tuoda kumppanillesi orgasmin. Siksi haluammekin nyt kertoa neljästä parhaasta tekniikasta klitoriksen stimuloimiseksi – jatka lukemista, jotta asia helpottuisi!

Löydä ne tekniikat klitoriksen stimuloimiseksi, jotka tuovat suurimman mielihyvän

1. Hellävaraisesti: hiukan kerrallaan

Some figure

Eteneminen vähän kerrallaan on tärkeää. Käytä aikaa ihailuun, ja stimuloi samalla naisen kehoa – tämä on avain menestykseen tämän tekniikan kohdalla.

Muista, että klitoris on hyvin herkkä, ja juuri sen vuoksi suositellaan, että pidät rytmin vähitellen kiihtyvänä, mitä tulee stimulaation voimakkuuteen.

 • Suosittelemme liikkeiden toistuvuuden lisäämistä vähitellen sekä pitkäkestoisia ja kosteita suudelmia klitorikseen – kaikki tämä tulee tehdä erittäin rauhallisesti, jotta nautinto olisi suurin mahdollinen.

Lue aiheesta lisää: 6 seksielämää parantavaa tapaa

2. Sen ei tule olla samanlaista kuin pornoelokuvissa

Kenties aikuisviihde voi olla joillekin pareille stimuloivaa, ja se voi myös jossakin määrin auttaa rikkomaan jään osapuolten väliltä.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että nämä ovat liioiteltuja ja epärealistisia kohtauksia.

Jos haluat antaa unohtumattoman sekoituksen intohimoa ja orgasmeja naiselle, se tekniikka, jonka tulisi olla johdossa, on mielikuvitus ja suuri määrä hyväilyjä.

Ei tulisi koskaan stimuloida liikaa tai olla kovakourainen klitoriksen herkällä alueella. Joskus vähemmän todellakin on enemmän.

On siis parasta toimia seuraavalla tavalla:

 • Erota jalat ja anna pieniä suudelmia naisen intiimialueelle.
 • Vältä voimakasta tai rajua puhaltamista, sillä se voi voi olla epämukavaa tai tehdä stimulaation vaikeaksi.
 • Anan kosteita ja pitkäkestoisia suudelmia, ja käytä sormiasi erilaisin tavoin.
 • Katso kumppaniasi silloin, kun stimuloit klitorista.

3. Imeminen ja kielellä stimulointi

Some figure

Juuri näin! Eli jos olet käynyt lävitse aikaisemmat vaiheet ja hetki on oikea, älä epäröi vaan aloita imeminen.

Tulet huomaamaan kumppanisi huokailujen intensiteetin lisääntymisen tässä edetessäsi.

Tässä imet klitoriksen aluetta vähäisellä paineella, pidät klitorista suussasi lyhyiden jaksojen ajan sekä annat pieniä “taputuksia” kielesi kärjellä. Voit huomata, kuinka stimulaation tuloksena alue alkaa hiukan turvota.

Ota huomioon nämä asiat:

 • Sinun tulee tietää se herkkyys, joka kumppanillasi on – selvitä, kuinka paljon hän kestää tällaista stimulaatiota.
 • Käytä tätä tekniikkaa vasta silloin, kun nainen on jo kiihottunut.
 • Älä käytä liikaa painetta.
 • Voit käyttää myös yhtä tai useampia sormia samaan aikaan kuin imet.
 • Koska kätesi ovat vapaat, voit käyttää niitä naisen muissa kehon kohdissa.

Lue aiheesta lisää: Aseksuaalisuus – kun seksi ei kiinnosta

4. Sormet, kieli ja kosteutus

Some figure

Jos olet todella lämmitellyt kumppaniasi ja hän on hyvin kiihottunut, käytä mielikuvitustasi ja tutki kumppaniasi.

Käytä sekä kieltäsi että sormiasi, ja muista kosteuttaa klitorista syljellä jos se ei kostu stimulaatiosta.

Kuinka tämä tulee tehdä?

 • Jos olet jo lisännyt nopeutta ja toistuvuutta kielen liikkeissä, ota mukaan sormiesi tuoma mielihyvä.
 • Hiukan kerrallaan voit aloittaa sormien laitamisen hänen sisäänsä toisella kädellä sekä käyttää toista kättä pienten (hellävaraisten) pyörivien liikkeiden tekemiseksi klitoriksella.
 • On hyvin stimuloivaa myös huokailla hiukan (vaikka suusi olisikin muussa käytössä), jotta nainen tuntee olonsa rennommaksi sekä pystyy helposti antautumaan stimulaation vietäväksi.

Näillä neuvoilla naisen klitoriksen stimulointi – tämä usein vaikea tehtävä – helpottuu, joten paina vinkit mieleesi ja kokeile niitä kumppanisi kanssa!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Prause, N., Kuang, L., Lee, P., & Miller, G. (2016). Clitorally Stimulated Orgasms Are Associated With Better Control of Sexual Desire, and Not Associated With Depression or Anxiety, Compared With Vaginally Stimulated Orgasms. Journal of Sexual Medicine13(11), 1676–1685. https://doi.org/10.1016/j.jsxm.2016.08.014
 • Wallen K, Lloyd EA. Female sexual arousal: genital anatomy and orgasm in intercourse. Horm Behav. 2011;59(5):780–792. doi:10.1016/j.yhbeh.2010.12.004
 • Herbenick, D., Fu, T. C. (Jane), Arter, J., Sanders, S. A., & Dodge, B. (2018). Women’s Experiences With Genital Touching, Sexual Pleasure, and Orgasm: Results From a U.S. Probability Sample of Women Ages 18 to 94. Journal of Sex and Marital Therapy44(2), 201–212. https://doi.org/10.1080/0092623X.2017.1346530

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.