Mitä on eroottinen piiskaaminen?

· toukokuu 3, 2018
Eroottinen piiskaaminen on seksuaalinen toiminta, jossa toinen osanottajista harjoittaa fyysistä rankaisemista asettumalla alistavaan rooliin seksuaalisen mielihyvän saavuttamiseksi.

Kun ajattelemme seksiä, mielikuvituksemme pääsee vauhtiin ja mietimme mitä seuraavaksi tapahtuu. Eroottinen piiskaaminen on kipinä, joka aloittaa sellaisen tapahtumasarjan ketjun, joka on hyvin laaja, omakohtainen ja keskustelua herättävä ihmisen seksuaalisuuden maailmassa.

Luulitko tietäväsi kaiken seksin maailmasta? Tämä aihe on niin laaja ja moniuloitteinen, että siitä riittää aina uutta opittavaa.

Hyväily, kipinä, kosketus… nämä kaikki ovat fyysisen vuorovaikutuksen erityispiirteitä sekä flirttiä ihmisten välillä.

Mitä tapahtuu silloin, kun joku yrittää petipuuhissa lyödä kevyesti toista?

Huolimatta kaikista rooleista, sopimuksista tai säännöistä, jotka pari, ryhmä tai henkilöt ovat yhdessä luoneet, on kommunikointi avainsana. Seksuaalisuhteet pysyvät suotuisina ja positiivisina vain kommunikoinnin avulla – oltiin miten oikeaoppisia tai vapaamielisiä tahansa.

Kuvittele olevasi partnerisi kanssa ja olette juuri keskellä intiimiä hetkeä. Sitten hän ottaa sinusta kiinni ja kuiskaa, ”piiskaa minua”. Sinä hermostut ja tulet levottomaksi, etkä anna rehellistä vastausta. Pitäisikö sinun antaa hänelle pyynnön mukaisesti piiskaa?

Jätämme tämän sinun ratkaistavaksesi ja sinun valinnaksesi. Se millä todella on väliä on piiskaamisen alkuperä ja tarkoitus.

Ihmiset käyttävät piiskaamista seksuaalisena toimintana. Siihen kuuluu molempien yhteisymmärrys tilanteesta sekä harkittu dominaatio ja henkinen reaktio.

Tuoko toisen lyöminen oikeasti tyydytystä?

Jokainen tapaus on erilainen, jokainen piiskaaminen vaihtelee voimakkuudeltaan ja intohimoltaan, mutta tämä ei tarkoita etteikö lyöminen olisi silti pieni, vahingollinen teko ihmistä kohtaan, puhumattakaan eettisestä, moraalisesta tai sosiaalisesta yhteydestä tähän aiheeseen, joka on yhä erittäin suuri tabu mutta silti yleisesti harjoitettu tapa.

Mikäli olet kiinnostunut tästä aiheesta vaikka vain hiukkasen, ja etsit hieman lisämaustetta seksielämääsi etkä tiedä miten löytäisit sitä, siihen kannattaa tutustua.

Kaikki piiskaamisesta

eroottinen piiskaaminen televisiossa

Perusteeton lyöminen vai spontaanisen seksuaalisuuden ilmaisu?

Psykiatrian mukaan

Pitkän aikaa, aina melkein nykyhetkeen asti, psykiatrian ja lääketieteen mukaan nämä harjoituksen olivat kauheita ja psykiatrin piti tarkkailla sitä.

Kun uudet psykiatrian määritelmät oli luotu, nämä yhteisöt lakkasivat näkemästä piiskaamiseen yhdistetyt seksileikit kauheina.

Mainitsemme vielä, että American Psychiatric Association säilytti piiskaamisen määritelmän alkuperäisenä vielä pitkään. Emme kuitenkaan voi unohtaa, että samainen yhdistys poisti homoseksuaalisuuden mielisairauksien listalta vasta vuonna 1973.

Historia

Kaikki alkaa aina jostain, eikä tämäkään keskustelua herättävä aihe seksuaalisesta aktista ole poikkeus. Cambridgen sanakirjan mukaan piiskaaminen ei tarkoita sellaista, minkä yleensä uskomme olevan haitallista.

Tämän tiedon valossa voimme ymmärtää tämän harjoituksen olevan vielä suhteellisen uusi ja harvakseltaan harjoitettu.

Lue tämä artikkeli: Kegel-harjoitukset lantionpohjan lihaksille ja seksuaalisen mielihyvän lisäämiseksi

Seksuaalinen toiminta: mitä se oikeasti on?

eroottinen piiskaaminen kohtaus televisiosta

Dominoiva osapuoli antaa rangaistuksia takapuolelle käyttäen klassisia välineitä kuten viivoitinta, piiskaa, bambukeppiä, vyötä, kättä, jne.

  • On olemassa ”alistava/alistuva” -suhde.
  • Tähän kuuluu aiemmin asetetut roolit, jotka antavat subjektiivista tyydytystä osapuolille. On selvää kumpi osapuoli voittaa.

Löydämme piiskaamisen BDSM (sadomasokistiset seksuaalifetissit) -maailmasta, ja meidän tulisi ottaa huomioon useita eri näkökulmia.

Alistamiseen ja voiman lisäämiseen käytetyt välineet

Tässä on lueteltuna suosituimmat alistamisen välineet ja tavat:

  • Keppi: Ihmiset antavat usein piiskaa kurin pitämiseen. Piiskaajat tässä tarkoituksessa käyttävät usein koristeellista keppiä.
  • Vyö: Hihna, remmi tai muu joustava nahasta tai muusta vahvasta materiaalista tehty asuste.
  • Piiska: Alkuperäinen argentiinalainen tai uruguaylainen lyhyt, nahkainen piiska, joka suunniteltiin karjan paimentamiseen.
  • Sylissä: Tässä asennossa piiskattava makaa piiskaajan sylissä katse lattiaan suunnattuna. Tämä on klassisin piiskaamisasento, jossa on suoraa ja varmaa kehokontaktia osapuolien välillä.