4 tilannetta, jolloin seksi ei ole hyväksi

joulukuu 22, 2016
Kun seksistä tulee pakkomielteinen asia, nautinto häviää, ja kyseessä saattaa tällöin olla ongelma.

Seksi tuo paljon hupia sekä auttaa ihmistä tuntemaan olonsa paremmaksi omasta itsestään. Siksi seksuaalisen halun torjuminen tai sen kieltäminen, että voisi nauttia seksistä, on absurdia.

Vaikka olemmekin toistaneet monen monta kertaa että seksi on positiivinen asia, kaikella on negatiivinen puolensa, eikä seksi ole tässä mikään poikkeus. Mitkä ovat sellaisia tilanteita, jolloin seksiä ei tuli harrastaa? Jatka lukemista!

1. Kun toinen osapuoli pettää

Pettäminen

Oletpa sitten se suhteen osapuoli joka pettää, tai se joka on tullut petetyksi, muista tämä: jos uskottomuus on sinulle tai kumppanillesi negatiivinen asia parisuhteesi kannalta, sitä ei tulisi toteuttaa.

Ihmisen itsetunto tulee tällöin vahingoitetuksi, ja hänestä tulee surullinen. Hän tuntee olonsa hyvin huonoksi pettävän osapuolen suhteen. Ja toisaalta on niin, että jos siedät uskottomuutta vastoin tahtoasi, suhde tulee olemaan täynnä inhoa ja vihaa.

Siksi onkin tärkeää laittaa kaikki kortit esiin pöydälle. Ehkäpä voitte kumppanisi kanssa puhua avoimesta suhteesta tai löytää asiaan ratkaisun jollakin tapaa.

On tärkeää pitää mielessä, että pahin, mitä voit tämän asian suhteen tehdä, on pitää salasuhde salassa. Jo ensihetkistä lähtien pariskunnan osapuolten tulisi olla läpinäkyviä toistensa suhteen.

On kuitenkin sellaisia ihmisiä, jotka eivät pysty olemaan yksiavioisia, ja sen sijaan että uskollisuutta teeskenneltäisiin, asiasta tulisi olla rehellinen.

2. Kun haluat rakkautta

Oletko koskaan ollut tunnetasolla riippuvainen toisesta? Oliko sinulla vaikea lapsuus ja puuttuiko sinulta rakkauttaNe ihmiset, joilla ei ole ollut vakaata perheympäristöä kasvaessaan, omaavat usein ongelmia parisuhteissa myöhemmin elämässään.

Asia ei tässä ole niin, että et pitäisi seksistä. Ongelma on se, että jos harrastat sitä vain saadaksesi rakkautta, tarvitset seksiä hyvin paljon. Seksistä tulee kuin huume, kuin riippuvuus, ja se luo ahdistusta silloin, kun et sitä saa.

Tämän tyyppinen tilanne kehittää ihmisessä tunnetason riippuvuutta, ja sen seurauksena voi jopa olla aikaisemmin mainitsemamme uskottomuus. Tämä johtuu siitä, että kun kumppanisi ei enää anna sinulle sitä rakkautta jota tarvitset, haet sitä jostakin muusta ihmisestä.

Kahleet

Tässä tapauksessa on tarpeen hoitaa ongelman syytä ilman, että ihminen saisi niitä annoksia seksiä, jotka saavat hänet tuntemaan olonsa vain tyhjäksi.

Lisäksi on niin, että ihminen joka käyttää seksiä saadakseen rakkautta, päätyy usein myrkylliseen suhteeseen. Hän ei tällöin rakasta, vaan ainoastaan tarvitsee. Tämä aiheuttaa vain lisää ongelmia, ja alkuperäinen pulma ei poistu mihinkään.

3. Olet seksiaddikti

Kuten kaikki riippuvuudet, seksiriippuvuus on negatiivinen asia, joka kannattaa ratkaista. Tässä on kyseessä asia, joka tunnetaan nimellä hyperseksuaalisuus.

Hyperseksuaaliset ihmiset eivät voi tyydyttää haluaan harrastaa seksiäTämän vuoksi he harrastavat yleensä irrallisia suhteita etsiessään jatkuvasti nautintoa.

Tämä pakonomainen tarve voi tuoda ihmiselle valtavia syyllisyyden ja tyhjyyden tuntemuksia, turhautumista ja itsetunnon alenemista. Riippuvainen ihminen ei koskaan nauti, sillä kun jostakin asiasta tulee pakonomaista, se tarkoittaa sitä, että nautinto katoaa.

Naisen vatsa ja pitsialkkarit

4. Kun yrität välttää ongelmia

Oletko koskaan kuullut, että moni pari riitelee silloin, kun he harrastavat seksiä? Moni käyttääkin seksiä yrittäessään ratkaista ongelmiaan.

Iso valhe tässä on kuitenkin se, että seksillä ei päästä ongelmien ratkaisussa tavoiteltuun tulokseen. Ongelmat tulevat jatkumaan nautinnollisen kokemuksen takana, piilossa.

Jos seksi tulee sinulle mieleen silloin kun riitelet kumppanisi kanssa tai teillä on jokin erimielisyys, tämä tapa ajatella tulisi muuttaa.

Asialla tulee olemaan pitkän aikavälin vaikutuksia suhteeseen, sillä lopulta koittaa se hetki, kun tämä ratkaisu ei enää toimi samalla tavalla kuin ennen.

Kädet

Kysy itseltäsi, oletko koskaan käyttänyt seksiä jonkin mainitsemamme asian ratkaisemiseksi. Vaikka seksi voikin antaa ratkaisun näihin tilanteisiin hetkellisesti, ongelma tulee kuitenkin vain pahenemaan.

On siis tärkeää, että et anna periksi seksuaaliselle impulssille silloin, kun löydät itsesi jossakin näistä tilanteista.

Lisäisitkö listaamme jonkin muunkin syyn, jolloin seksiä ei kannata harrastaa?

UUTISIA VERKOSSA