Eroon migreenistä vaaleanpunaisen Himalajan suolan avulla

Vaaleanpunainen Himalajan suola on eri asia kuin pöytäsuola. Se sisältää paljon terveydelle hyviä ravinteita, jotka voivat jopa auttaa vähentämään migreeniä ja muita kipuja.
Eroon migreenistä vaaleanpunaisen Himalajan suolan avulla

Viimeisin päivitys: 27 joulukuuta, 2018

Migreenit ovat intensiivisiä, raskauttavia, sykkiviä päänsärkyjä. Ne voivat ilmaantua huimauksen, heikentyneen näkökyvyn, ajantajun hukkaamisen, pahoinvoinnin ja oksentamisen kanssa.

Migreenin hoitoon on olemassa vahvoja lääkkeitä, mutta on myös olemassa eräs luonnollinen vaihtoehto, joka on nopeasti käden ulottuvilla kun migreeni iskee. Kyseessä on tietenkin vaaleanpunainen Himalajan suola.

Miksi vaaleanpunainen Himalajan suola auttaa lopettamaan migreenin?

vaaleanpunainen himalajan suola avuksi migreeniin

Tämä kristallisuola sisältää 84 mineraalia, elektrolyyttejä ja muita aineksia. Nämä taistelevat migreeniä vastaan muutamassa minuutissa.

Tämä tapahtuu, koska tämä suola nostaa serotoniinitasoja veressämme. Tämä estää migreenin aiheuttamaa turhauttavaa kipua. Se myös vahvistaa vastustuskykyämme, nostaa energiatasojamme, tasapainottaa pH-tasojamme, palauttaa elektrolyyttejä, ja paljon muuta.

Kuinka vaaleanpunainen Himalajan suola eroaa pöytäsuolasta

vaaleanpunainen himalajan suola auttaa migreeniin

Vaalenapunainen Himalajan suola on yksi energisoivimmista ja rikkaimmista suoloista. Sillä on korkeat ravinnepitoisuudet, se on hyvinvoinnin lähde ja sillä on useita hyötyjä kehollemme.

On terveydellemme pahaksi nauttia suuria määriä suolaa, mutta tällä suolalla on suuri ero normaaliin pöytäsuolaan verrattuna. Pöytäsuola on melkein kokonaan natriumkloridia. Pöytäsuola voi myös tulla paikoista, joissa on saastunut vesi.

Vaikka pöytäsuola käykin läpi puhdistusprosesseja merestä keräämisen jälkeen, se voi silti olla huonoa laadultaan. Jos saastumisen jäänteet jäävät suolaan, se voi olla meille myrkyllistä.

Kuinka vaaleanpunainen Himalajan suola auttaa migreeniin

lisää vaaleanpunainen himalajan suola vaikka lasilliseen sitruunavettä

Taistellaksesi migreenejä vastaan tämän suolan avulla, sinun tulee valmistaa yksinkertainen juoma. Kivusta eroon pääsemisen lisäksi tämä juoma myös vahvistaa vastustuskykyäsi ja antaa sinulle enemmän energiaa.

Ainekset

 • 2 teelusikallista vaaleanpunaista Himalajan suolaa
 • 2 sitruunan mehu
 • 1 kupillinen (200 ml) vettä

Valmistus

 • Sekoita kaikki ainekset keskenään. Juo. Voit juoda tätä juomaa aina, kun sinulla on migreeni.

Huomaa, että jos sinulla on korkea verenpaine, sinun ei tulisi käyttää tätä luonnollista hoitokeinoa. 

Sinun tulisi myös välttää sitä mikäli olet kovin pahoinvoiva, sillä se voi saada sinut oksentamaan. Sillä on myös joitakin laksatiivisia vaikutuksia.

Vaaleanpunainen Himalajan suola ja muu käyttö

vaaleanpunainen himalajan suola auttaa moneen ongelmaan

Migreenikipujen hoidon lisäksi tällä suolalla on muitakin terveyteen liittyviä käyttötapoja. Tässä on niistä muutama:

1. Suolakylvyt ihon, nivelten ja reumatismin ongelmiin

Vaaleanpunaisen Himalajansuolakylpyjen tulisi kestää 5-20 minuuttia. Ne voivat auttaa ihon, nivelten ja reumatismin ongelmiin. 

 • Kylpy tulisi tapahtua kädenlämpöisessä vedessä.
 • Käyttämäsi suolan määrä riippuu ammeesi koosta. Ideaalinen suhde on 1 % suolaa vedessä.
 • Rentoudu kylvyn jälkeen tunnin ajan. Kylvystä saamiesi terveysvaikutusten lisäksi se on hyvin rentouttavaa ja virkistävää.

2. Käyttö kauneudenhoidossa

vaaleanpunainen himalajan suola osaksi aamupesua

Vaaleanpunainen Himalajan suola on ainesosana useissa henkilökohtaisen hygienian ja kauneuden tuotteissa. Paikallinen käyttö (esimerkiksi kuorinnassa) on toinen tapa, kuinka voimme käyttää sitä auttamaan ihoamme.

3. Hengityshoito nenäonteloiden avaamiseksi

Voimme myös käyttää tätä suolaa pääsemään eroon nenän tukkoisuudesta nopeasti ja tehokkaasti.

Mitä meidän täytyy tehdä?

 • Lisää ruokalusikallinen tätä suolaa kiehuvaan veteen.
 • Laita pääsi vesiastian ylle. Laita suuri pyyhe pääsi ylle. Hengitä sitten suolaveden höyryjä.

4. Puhdista nenäsi, kurkkusi ja silmäsi

Valmistaaksesi veden näihin huuhteluihin, liuota ruokalusikallinen vaaleanpunaista Himalajan suolaa litrassa kädenlämpöistä tislattua vettä.

Valmista sitten huuhtelut seuraamalla näitä ohjeita.

 • Laita suolavesi tippapulloon tai pipettiin valmistaaksesi liuoksen silmillesi. Pidä silmäsi auki sormillasi. Tiputa yksi tai kaksi tippaa kädenlämpöistä suolaliuosta silmiisi.
 • Voit käyttää samaa seosta nenähuuhteluun.
 • Tätä seosta voidaan käyttää myös kurkkuhuuhteluun.

Vaaleanpunainen Himalajan suola on hoitokeino useisiin kipuihin. Mutta ennen kaikkea se on sekä helppoa että taloudellista, ja se voi auttaa sinua pääsemään eroon migreeneistä.

Muista, että tätä luonnollista hoitokeinoa ei tulisi koskaan käyttää lääkehoidon sijasta. Sen tulisi olla vain lisähoito.

Useilla ihmisillä on uskoa tämän hoidon tehokkuuteen ja nopeuteen. Mikäli kipu jatkuu, käy tapaamassa lääkäriäsi.

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
Hoida rasvoittuvaa tukkaa merisuolalla
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
Hoida rasvoittuvaa tukkaa merisuolalla

Merisuola on monikäyttöinen luonnollinen ainesosa ruuanlaitossa, kauneudenhoidossa ja kodinhoidossa. Sillä voi myös hoitaa rasvoittuvaa tukkaa.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Duggal, H., Bhalla, A., Kumar, S., Shahi, J. S., & Mehta, D. (2015). Elemental analysis of condiments, food additives and edible salts using X-ray fluorescence technique. International Journal of Pharmaceutical Sciences Review and Research.

 • Bar-Yoseph, R., Kugelman, N., Livnat, G., Gur, M., Hakim, F., Nir, V., … Calhoun, D. A. (2013). Pink Himalayan Salt Benefits that Make it superior to Table salt. Dr.Axe. http://doi.org/10.1136/bmjopen-2018-022848


Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.