Kotitekoinen shampoo torjumaan hiustenlähtöä

· elokuu 31, 2015

On aikajaksoja jolloin huomaat että hiuksesi irtoilevat enemmän. Ne ovat heikommat ja hauraat sekä on enemmän kaksihaaraisia. Sinulta irtoaa hiuksia etkä tiedä mitä tehdä. Hiustenlähtö voi johtua monista syistä geneettisistä tekijöistä stressiongelmiin. Yksinkertainen keino pitää niistä huolta ja vahvistaa niitä on asianmukainen hoito. Kerromme kuinka teet itse hiustenlähtöä ehkäisevän shampoon. Se on todella yksinkertainen ja taloudellinen.

Kuinka teet itse hiustenlähtöä ehkäisevän shampoon?

Hiusten lähtö 2

Me kaikki tiedämme; se on todella huolestuttavaa. Miehillä se johtuu lähes aina perintötekijöistä. Perinnöllinen varjo isältä pojalle, jota on vaikea välttää. Mutta naisille tekijät ovat yleensä erilaisia ja ovat parannettavissa monissa tapauksissa, jos noudatat terveitä elämäntapoja, minkä vuoksi sinun pitäisi nauttia enemmän vitamiineja ja pitää parempaa huolta ruokavaliostasi. Lähdetäänpä katsomaan mikä yleensä aiheuttaa hiustenlähdön:

  • Hormonaaliset ongelmat, aineenvaihdunnan muutokset
  • Raudan tai muiden mineraalien puute, E-vitamiinin puute
  • Stressi ja ahdistus
  • Hilse tai jopa rasva, joka tukkii karvatupin
  • Tiettyihin sairauksiin liittyvä ylimääräinen testosteroni

1. Mitä tarvitset hiustenlähtöä ehkäisevän shampoon tekemiseen

Shampoo

 

  • Ensimmäinen asia jota tarvitset on luonnollinen shampoo, jossa on neutraali pH. Sinun pitää käyttää sitä pohjana muille ainesosille, jonka vuoksi esimerkiksi yleisesti vauvoille käytetty shampoo on hyvä. Ne ovat yleensä luonnollisimpia kaupoissa myytäviä shampoita. Tarvitset vain pienen normaalin pullon, joita löytää kaupoista.
  • Tehdäksesi hiustenlähtöä ehkäisevän shampoon, käytä eteeristä rosmariiniöljyä. Se on hyvä elvyttämään verenkiertoa ja antamaan hiuksille vahvuutta. Tarvitset myös eteeristä sitruunaöljyä. Se on hyvin antiseptinen ja virkistävä.
  • Tarvitset myös kaksi E-vitamiinikapselia. Löydät niitä luontaistuotekaupoista ja apteekeista. Se on oleellinen ja ihanteellinen ainesosa ehkäisemään hiustenlähtöä. Sillä saat loistavat tulokset.

2. Kuinka teen sitä?

Se on todella yksinkertaista. Kaada vain 10 tippaa eteeristä rosmariiniöljyä ja 10 tipaa sitruunaöljyä neutraalin shampoon sekaan. Sitten lisää E-vitamiinikapselit. Ravista pulloa hyvin ja niin shampoo on tehty!

On tärkeää käyttää tätä shampoota usein, vähintään joka toinen päivä. Sinun pitäisi lisätä se märkiin hiuksiin ja suorittaa päänahan hierontaa vähintään 10 minuuttia. Anna sen sitten vaikuttaa vielä toiset 10 minuuttia. Viimeiseksi, huuhtele lämpimällä (ei kuumalla) vedellä. Näetkö kuinka helppoa se on? Se on virkistävä shampoo käyttäen ainesosia jotka parantavat verenkiertoa ja elvyttävät hiustesi vahvuutta.

Kosteusemulsio hiustenlähtöön – loistava hiustenpesun jälkeen

Hiussuihke

Nokkonen. Nokkonen on lääkinnällinen kasvi, joka vahvistaa hiuksiasi ja ehkäisee hiustenlähtöä. Löydät paljon tämän ainesosan sisältäviä tuotteita apteekeista ja luontaiskaupoista. On olemassa laaja valikoima voiteita ja shampoita, joilla saat erittäin hyviä tuloksia.

Annamme sinulle yksinkertaisen reseptin, jota voit hyödyntää ja käyttää sitä edellä mainitun shampoopesun jälkeen. Huomioi:

Ota kuusi nokkosen lehteä ja tee uute. Laita kupillinen vettä kiehumaan, lisää lehdet kun vesi alkaa kiehumaan ja anna asettua 10 minuuttia. Siivilöi ja anna jäähtyä vähäsen. Sen on parempi olla lämmintä kuin täysin kylmää.

Loistavaa. Kun olet pessyt hiuksesi shampoolla ja huuhdellut ne, lisää tämä nokkosuute ja suorita hieronta uudelleen vähintään 10 minuutin ajan. Muista, että tätä nokkospohjaista kosteusemulsiota ei tarvitse huuhdella jälkeenpäin. Toisin sanoen sinun pitäisi hieroa seosta 10 minuuttia ja sitten jättää hiuksesi kuivumaan. Jos kuivaat hiuksesi hiustenkuivaajalla, yritä pitää alhainen lämpötila koska hiustenkuivaaja voi kuivattaa ja vahingoittaa hiuksiasi.

Voit pestä hiuksesi shampoolla joka toinen päivä, kun taas voit käyttää tätä loistavaa nokkospohjaista voidetta kahdesti viikossa. Ole johdonmukainen ja näet tuloksia.