Kasvata hiuksia luonnonmukaisesti

Stimuloidaksesi verenkiertoa ja edistääksesi myrkkyjen poistumista, harjaa hiuksesi päivittäin juuresta latvaan ja hiero päänahkaasi.
Kasvata hiuksia luonnonmukaisesti
Karla Henríquez

Tarkistanut ja hyväksynyt: lääkäri Karla Henríquez.

Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Hiustenlähtö luokitellaan yleensä esteettiseksi ongelmaksi. Suurin osa ihmisistä jotka kärsivät hiustenlähdöstä etsivät hoitoja kasvattaakseen hiusta uudelleen, koska paksu, terve tukka on usein synonyymi kauneudelle ja terveydelle. Kasvata hiuksia monien erilaisten hoitojen avulla. Sinun ei tarvitse investoida suuria summia saadaksesi takaisin sen kauneuden ja runsauden.

Kasvata hiuksia uudelleen ja näe tuloksia jo kymmenessä päivässä! Seuraa näitä ohjeita palauttaaksesi ja vahvistaaksesi tukkaasi luonnonmukaisesti. Voit tehdä tätä kuuriluontoisesti tai jatkaa pidempään parhaiden tulosten saamiseksi.

Kasvata hiuksia syömällä näitä ruokia

Kasvata hiuksia syömällä lohta

On tärkeää, että syöt rauta-, proteiini-, vitamiini- ja mineraalipitoisia ruokia joissa on Omega-3 -rasvahappoja. Nämä ravintoaineet ovat hyödyllisiä hiuksille ja estävät hiustenlähtöä.

Päivittäisen ruokavaliosi tulisi sisältää:

 • 10 annosta kasviksia
 • 2-4 annosta hedelmiä
 • 4-5 annosta papuja ja maitotuotteita tai 2-3 annosta rasvatonta lihaa

Sisällytä kaikki ainekset ruokavalioosi, mutta älä syö samoja ruokia joka päivä.

Päänahan stimulointi

Päänahan stimulointi on myös tärkeää kasvattaaksesi uusia hiuksia ja lisätäksesi niiden kasvua.

 • Käytä pehmeää harjaa stimuloidaksesi päänahkaasi aamulla ja illalla. Harjaa 50 vetoa, tasaisin liikkein juuresta latvaan.
 • Hiero päänahkaasi sormilla stimuloidaksesi verenkiertoa ja myrkkyjen poistoa. Hiero vain sormillasi tai käytä apuna oliivi- tai kookosöljyä.

Leikkaa hiusten latvat

Kasvata hiuksia leikkaamalla latvat

Jos huomaat, että hiuksesi näyttävät sameilta, elottomilta ja kuivilta, tulisi sinun harkita hiustenleikkuuta, ainakin latvoja.

 • Kun leikkaat latvat, edistät hapetusta ja stimuloit tervettä kasvua.
 • Jos sinusta tuntuu ettet tarvitse latvojen leikkausta, palauta latvat terveiksi eteerisillä öljyillä tai muilla luonnontuotteilla. Kookosöljy, manteliöljy ja oliiviöljy ovat hyviä kaksihaaraisten sulkemiseen.

Kasvata hiuksia meditoimalla säännöllisesti

Muutaman minuutin päivittäinen meditointi voi tehdä muutoksen elämääsi, terveyteesi ja kauneuteesi.

 • Meditointi vähentää stressiä ja hidastaa siitä johtuvaa hiusten menetystä. Hiuksesi tulevat näyttämään terveiltä ja vahvoilta.
 • Meditoidaksesi etsi hiljainen, häiriötön paikka. Istu jalat ristissä ja sulje silmäsi, keskity hengitykseesi. Vapauta ajatuksesi ja anna tilaa pohdiskelulle.

Luonnonmukainen smoothie

Kasvata hiuksia juomalla jogurttia

Tämä luonnonmukainen smoothie auttaa kasvattamaan hiuksia uudelleen ja stimuloi luonnollisesti niiden kasvua.

Käytä tehosekoitinta sekoittaaksesi 1,2 dl maustamatonta jogurttia ja kaksi ruokalusikallista vehnänalkioita ja nauti seos.

Tämä smoothie antaa hiuksillesi ja kehollesi proteiinia, vitamiineja ja mineraaleja.

Vältä näitä

Parhaan tuloksen tällä hoidolla saat kun vältät epäterveellisiä ruokia, kihartimia, suoristusrautoja, hiustenkuivaajia, suoraa ja pitkäkestoista altistusta auringolle, kemiallisia tuotteita kuten värjäysaineita ja muita tuotteita jotka heikentävät hiusta.

Luonnonmukaista hoitoa

Kasvata hiuksia voikukan avulla

Tämä luonnollinen hoito auttaa hiuksia kasvamaan uudelleen ja pysäyttää hiustenlähdön sekä stimuloi sen kasvua. Sen tehokkuus johtuu sen kolmesta pääaineesta: lakritsi, takiaisen juuri ja voikukka, kaikki tarjoavat huomattavaa hyötyä hiuksillesi.

Ainesosat:

 • 1 dl vettä
 • 1 dl maalakritsin juurta
 • 1 dl takiaisen juurta
 • 1 dl voikukan juurta

Ohjeet

 • Laita maalakritsin juuri lasiin ja täytä vedellä puoleenväliin.
 • Murskaa voikukan ja takiaisen juuri morttelissa tai monitoimikoneessa tehdäksesi hienon tahnan.
 • Sekoita tahna lakritsin juureen ja hiero seos päänahkaan.
 • Olisi parasta jättää tämä hoito hiuksiin 24 tunniksi, jotta päänahka imee kaikki ravintoaineet.
 • Huuhtele ja toista tämä hoito kahdesti viikossa.

Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.