Haluaisitko saada pitkät ripset?

Vaikka yksittäiset tämän luonnollisen hoidon ainekset ovatkin tehokkaita jo sinänsä, yhdistämällä ne saat vieläkin kyvykkäämmän avun ripsiesi kunnon parantamiseksi. Kannattaa kokeilla!
Haluaisitko saada pitkät ripset?

Kirjoittanut Katherine Flórez

Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Silmäripsillä on monen naisen kauneusrutiineissa hyvinkin tärkeä asema, sillä tuuheat ja pitkät ripset voivat antaa ihmiselle paljon ilmeikkäämmän ja syvemmän katseen. Saat pidemmät ripset luonnollisesti seuraavilla vinkeillämme.

Moni on jo luonnostaan onnekas ja omistaa paksut ja pitkät ripset, mutta toisten täytyy käyttää monen tyyppisiä kauneustuotteita vaikuttavien ripsien saamiseksi.

Ripsiväri ja ripsikihartimet ovat tavallisimmat tuotteet silmien ulkonäön kohentamiseksi jo sekunneissa. Näiden liiallinen käyttö voi kuitenkin olla haitallista, sillä ripset voivat heikentyä ja lopulta irrota suurissa määrin.

Onneksi on kuitenkin muitakin keinoja, jos haluat lisätä ripsiesi pituutta ja tuuheutta, ja siten voit tehdä niistä näyttävämmät ja kauniimmat. Voit saada pitkät ripset luonnollisesti niitä vahingoittamatta.

Näihin keinoihin kuuluu eräs tehokas luonnollinen hoito, joka yhdistää kolme kyvykästä ainesta. Niiden avulla annat ripsillesi runsaasti ravinteita.

Tällä kertaa jaamme siis tämän luonnollisen tehohoidon yksityiskohdat sekä kerromme, kuinka sitä kannattaa toteuttaa, jotta voisit saada maksimaalisen hyödyn ja saada pidemmät ripset luonnollisesti. Jos siis haluat kaunistaa katsettasi, jatka lukemista!

Näin saat tuuheammat ja pidemmät ripset luonnollisesti

Tämä luonnollinen ripsihoito on mahtava vaihtoehto kalliimmille ja keinotekoisille tuotteille, joita kaupoista saa vaikka millä mitalla.

Se koostuu kookosöljystä, E-vitamiinista ja risiiniöljystä, jotka ovat kaikki tunnettuja tuotteita siitä, että ne toimivat tehokkaasti sekä kosmetiikassa että lääkkeinä.

Jo yksin käytettyinä nämä ainekset ovat erittäin tehokkaita, mutta yhdistettyinä saat vieläkin kyvykkäämmän hoidon ripsiesi ulkonäön kohentamiseksi.

Seuraavassa kerromme silti jokaisesta aineksesta erikseen, jotta voisit tulla vakuuttuneeksi tämän hoidon kauneutta lisäävistä vaikutuksista!

Kookosöljy

pidemmät ripset luonnollisesti kookosöljyllä

Luonnonmukainen kookosöljy on runsaasti elintärkeitä rasvahappoja ja antioksidantteja sisältävä tuote – nämä tekijät ovat käytössä kosmetiikkatuotteissa erittäin laajalti.

Moni käyttää kookosöljyä korvikkeena tavallisen vartalorasvansa sijasta, mutta se on hyödyksi myös hiuksille ja silmäripsille.

Yksi tämän öljyn monista kyvyistä on sen luonnollinen puhdistavuus, ja se auttaakin poistamaan epäpuhtauksia ja kuolleita soluja.

Kun laitat kookosöljyä ripsiisi, se luo muurin, jotta voisit minimoida heikkouden, jota aiheutuu ripsivärin haitallisista aineksista ja ympäristön saasteista. Sen ravinteet auttavat ripsiäsi myös kasvamaan pitkiksi ja terveiksi.

E-vitamiini

E-vitamiiniöljyä saa helposti ostettua apteekista tai mistä tahansa hyvästä kauneudenhoidon tuotteisiin erikoistuneesta kaupasta.

Se sisältää antioksidantteja, jotka hidastavat soluille koituvaa vahinkoa ja muita negatiivisia seurauksia, joita syntyy vapaista radikaaleista.

Kun sitä laitetaan ripsiin, se torjuu karvojen heikentymistä sekä edistää niiden kasvua luonnollisesti.

Risiiniöljy

pidemmät ripset luonnollisesti risiiniöljyllä

Tätä öljyä saadaan risiinikasvista, ja se on yksi kaikkein suositelluimmista tuotteista, jos haluat lisätä sekä hiustesi että ripsiesi paksuutta ja kasvua.

Sen koostumus on hyvin selkeästi tahmaisempi kuin muiden öljyjen, mutta tämä on itse asiassa yksi niistä syistä, miksi se sopii niin hyvin tähän tarkoitukseen.

Vaihtoehtoisessa lääketieteessä risiiniöljyä on käytetty ihon epätäydellisyyksien hoitoon sekä nivelkipuihin, ja se on jo pitkään ollut joidenkin suosikki hiustenhoidossa.

Sen kosteuttavat ominaisuudet ja runsas ravinteiden määrä auttavat luomaan vahingoittunutta tukkaa uudelleen, ja se vahvistaa hiuksia estäen niiden irtoamista.

Kuinka tämä luonnollinen ripsihoito tulee tehdä?

Kaikki ainekset, joita tähän hoitoon käytetään, ovat hyvin edullisia ja helposti hankittavissa esimerkiksi luontaistuotekaupasta.

Tarvittavat ainekset

 • 3 ruokalusikallista kookosöljyä
 • 40 ml E-vitamiinia (useimmiten ostettavissa kapseleina)
 • 3 1/2 ruokalusikallista risiiniöljyä
 • 1 pieni lasikippo
 • 1 puhdas ripsiväriharja

Valmistus

 • Sekoita öljyt hyvin kipossa, ja käytä tähän puusekoitinta.
 • Avaa muutama E-vitamiinikapseli ja laita neste kippoon.
 • Peitä astia, ja sekoita öljyjä hyvin ennen jokaista käyttökertaa.

Kuinka tämä hoito tulee tehdä?

 • Joka ilta poistettuasi meikin silmistäsi, kasta puhdas ripsiväriharja öljyyn, ja harjaa sitten seosta ripsiisi niiden juurista kärkiin asti. Jos sinulla ei ole ylimääräistä harjaa, voit myös käyttää puuvillapuikkoa tai vaikkapa sormiasi.
 • Älä huuhtele öljyä ripsistäsi – sen tulisi antaa vaikuttaa yön yli, kun nukut.

Jos haluat tästä hoidosta näkyviä tuloksia, sinun tulee toistaa sitä säännöllisesti ja jatkuvasti – nopeisiin tuloksiin vaaditaan ehdottomasti johdonmukaisuutta.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • FEDAPAL. (1987). Usos industriales de los aceites de palma y coco. Revista Palmas.
 • Sánchez, O. F. (2016). Las vitaminas. Revista Medica de Rosario. https://doi.org/10.1108/1525383X20050001391
 • Bellatin, M. (2013). Salón de belleza. In Obra reunida. https://doi.org/10.2307/4141197
 • Alvarado Steller, V., & Sancho Bermúdez, K. (2011). La belleza del cuerpo femenino. Wimb Lu.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.