Logo image
Logo image

7 muotivinkkiä vatsan piilottamiseksi

3 minuuttia
Oletko huolissasi siitä, miten vatsasi vaikuttaa ulkonäköösi? Opettele nämä vinkit voidaksesi pitää päällä mitä vain haluamiasi vaatteita.
7 muotivinkkiä vatsan piilottamiseksi
Viimeisin päivitys: 16 joulukuuta, 2018

Kesä on aikaa, jolloin tunnemme tarvetta vähentää vaatetusta. Se tarkoittaa sitä, että paljastamme enemmän kehostamme. Tämä saattaa olla huono uutinen monille ihmisille, ja sen takia siihen täytyy löytää ratkaisu. Kerromme sinulle tässä artikkelissa joitakin muotivinkkejä vatsan piilottamiseksi.

Vatsa on monien miesten ja naisten vihollinen. Monet ihmiset tuntevat olonsa epämukavaksi joutuessaan syystä tai toisesta paljastamaan hieman vatsaa.

On kuitenkin kaksi faktaa, joiden pitäisi rauhoittaa tätä ahdistusta. Ensimmäinen ja kaikista tärkein on se, että kukaan ei ole täydellinen. Se miltä näytät ulkoa, ei määritä sitä kuka olet sisältä. Sinun tulisi hyväksyä omat muotosi. Jos todella haluat muuttaa sitä, sen pitäisi johtua omasta halustasi, eikä yhteiskunnan asettaman paineen takia.

Toinen hyvä uutinen on se, että vaatteesi voivat oikeastaan toimia suurena apuna.

Kuinka piilotat muutaman ylimääräisen kilon vaatteiden taakse? Kerromme sen sinulle tässä artikkelissa.

Lue myös: 15 laihdutusvinkkiä dieetin lisäksi

Muotivinkit naisille vatsan piilottamiseksi

1. Pitkät puserot

Idea on tavanomainen, mutta pettämätön. Pitkät ja löysät paidat auttavat sinua piilottamaan muotosi ongelmitta. Lisäksi tunnet olosi mukavaksi ja hyvinpukeutuneeksi. Voit yhdistää tällaisen paidan monien erilaisten housujen ja farkkujen kanssa. Älä jätä väliin tilaisuutta näyttää mahtavalta ja tuntea oloasi paremmaksi.

Ei ole kuitenkaan suositeltua käyttää liian isoja vaatteita. Ne saavat sinut oikeastaan näyttämään vielä isommalta kuin mitä oikeasti olet. Sinun pitäisi etsiä sellainen koko, joka on juuri sopiva: ei liian iso, eikä liian pieni.

Some figure

2. Valitse tummia värejä

Saman vaatekappaleen käyttäminen eri väreissä voi usein saada sitä käyttävän ihmisen näyttämään täysin erilaiselta. Mustan värin valitseminen on siis aina hyvä vaihtoehto. On myös muita värivaihtoehtoja kuten tummansininen, mahonginruskea, viininpunainen tai tummanvihreä.

Some figure

3. Valitse oikeat leikkaukset

Vatsan piilottamisen salaisuus on valita leveämpiä leikkauksia lantion kohdalle. Peplum-helma ja alaspäin levenevät leikkaukset ovat erinomaisia valintoja.

On myös hyvä idea täydentää niitä muodoillesi sopivilla alusvaatteilla. Voit jopa käyttää vyötä, jos se tuntuu sinusta mukavalta ja tekee olostasi hyvän.

Nämä kaksi vinkkiä auttavat sinua muokkaamaan muotojasi ihmeellisellä tavalla. Älä epäröi kokeilla niitä.

Some figure

4. Älä pidä matalavyötäröisiä farkkuja

Parhaita valintoja vatsan piilottamiseksi ovat vyötäröltä korkeat tai keskikorkeat housut. Ne saavat olosi tuntumaan mukavammalta ja piilottavat vatsan.

Matalavyötäröiset farkut auttavat sinua vain korostamaan juuri sitä aluetta, jonka haluat piilottaa.

Some figure

Muotivinkit miehille vatsan piilottamiseksi

Naiset eivät ole ainoita, jotka haluavat näyttää hyviltä missä vain pitämissään vaatteissa. Myös miehet tuntevat sillä tavoin. Annamme sinulle siis muutamia vinkkejä.

Ensinnäkin miehet voivat myös noudattaa naisille antamiamme muotivinkkejä. Niihin kuuluu tummien värien valitsemista sekä liian löysien ja tiukkojen vaatteiden välttelyä.

5. Valitse isompi takki

Sen lisäksi, että ne saavat sinut näyttämään tyylikkäältä, voivat isot takit myös tarjota erinomaisen ratkaisun yrittäessäsi piilottaa niiden alla olevan vatsan. Kesäisin tämä vaihtoehto ei tietenkään ole sopiva kaikkina päivinä. Siinä tapauksessa voit jatkaa seuraavien vinkkien lukemista.

Some figure

6. Vaatteiden istuvuus

Tähän liittyy useita asioita, jotka tulisi pitää mielessä. Takit ja bleiserit voivat olla erittäin hyödyllisiä, varsinkin jos pidät niitä auki.

Toisaalta on parempi pitää korkeavyötäröisiä housuja, kunhan vatsa ei ole liian iso. Tämä saa jalat näyttämään pidemmiltä ja sinut laihemmalta.

Välttele myös poikkiraitoja, elastaania ja kuvioita. Vaikka ne saattavatkin vaikuttaa vain pieniltä yksityiskohdilta, on niillä oikeasti suuri vaikutus.

Some figure

7. Ryhti ja asenne

Viimeisimpänä miesten ja naisten ulkonäkövinkkinä on asenne.

Sama keho voi näyttää hyvin erilaiselta, jos seisot suorassa, pidät leuan ylhäällä ja olet itsevarma.

Jos häpeilet tai piilottelet itseäsi, ahdistuksesi tulee näkymään. Tulet oikeastaan paljastamaan kaiken mitä yrität piilotella. Pysy itsevarmana!

Some figure

Kuten huomaat, jokaisella yksityiskohdalla on merkitystä. Harkitse kaikkia näitä vinkkejä ja käytä niitä parantaaksesi muotojasi merkittävällä tavalla.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.