Logo image
Logo image

6 verta puhdistavaa terveysjuomaa

3 minuuttia
Vereen kertyneet myrkylliset aineet saattavat aiheuttaa muun muassa aknea.
6 verta puhdistavaa terveysjuomaa
Viimeisin päivitys: 19 maaliskuuta, 2019

Veri saattaa saastua monestakin syystä. Myrkyllisiä aineita kerääntyy vereen esimerkiksi siksi, että munuaiset, maksa ja suolisto eivät enää toimi oikealla tavalla, ja muita verta saastuttavia syitä ovat saasteet sekä huono ruokavalio, jossa on paljon rasvaa ja myrkyllisiä aineita.

Kun elimistösi alkaa kerätä itseensä myrkyllisiä aineita ja jätteitä, kulkevat nämä verenkierrossa siksi, että kehosi yrittää päästä niistä eroon ihon kautta. Tämän vuoksi jotkut saattavatkin kärsiä aknesta juuri veren myrkyttymisen vuoksi. Tässä artikkelissa käsittelemme siis veren puhdistusta luonnollisilla ja terveyttä edistävillä juomilla.

Jos veri ei pysty itse puhdistamaan itseään päästämällä myrkyllisiä aineita ihon läpi pois kehosta, säilyy veri saastuneena. Tämä voi puolestaan johtaa kroonisiin terveysongelmiin ja sairauksiin, kuten muun muassa liikalihavuuteen. Siksi onkin hyvin tärkeää stimuloida veren puhdistusprosessia, jotta pystyisit paremmin säilyttämään veresi puhtaana ja myrkyttömänä.

Verta puhdistavat juomat

Hedelmä- ja vihannesjuomat, kuten myös luonnolliset haudukkeet, ovat mahtava apu puhdistamaan verta sekä siivoamaan kaiken sen myrkyllisen jätteen, jota veressäsi saattaa olla. Seuraavaksi kerromme sinulle siis sellaisista juomista, jotka ovat fantastisia apuja tässä puhdistusprosessissa – tässä tulevat parhaat luonnolliset juomat veren puhdistamiseksi sekä niiden sairauksien estämiseksi, joita veren saastumisesta saattaa seurata.

Punajuurimehu

Some figure

Punajuuresta valmistettu mehu on yksi parhaista vaihtoehdoista veren puhdistamiseksi luonnollisesti ja helposti. Tämä mehu sisältää punajuurta ja punajuuren lehtiä, ja se on todella kyvykäs veren puhdistumista vauhdittava hoito.

Ainekset

 • 2 punajuurta
 • Punajuuren lehtiä
 • Vettä

Kuinka tämä mehu valmistetaan?

Pese punajuuret ja niiden lehdet hyvin, ja varmista, että ne ovat täysin puhtaita liasta. Kuivaa ja paloittele punajuuret niin pieniin osiin, että ne mahtuvat mehukoneeseen tai tehosekoittimeen. Lisää sitten lehdet ja hiukan vettä, jotta sekoittuminen helpottuisi. Anna tehosekoittimen olla päällä muutaman minuutin ajan. Tätä mehua olisi paras juoda aina tyhjän vatsaan.

Valkosipuli-punaviinijuoma

Tämä tehokas juoma on täydellinen apu aineenvaihdunnan aktivoimiseksi sekä kehossa olevan rasvan vähentämiseksi. Se voi auttaa sinua pääsemään eroon myös liiallisesta suolasta elimistössäsi – tämä kuuluu itse asiassa olennaisesti myös veren puhdistukseen.

Ainekset

 • 12 valkosipulinkynttä
 • ½ litraa punaviiniä

Kuinka tämä juoma valmistetaan?

Pilko hyvin 12 valkosipulinkynttä ja laita ne lasipurkkiin punaviinin kanssa. Sulje kansi hyvin ja laita purkki ikkunalaudalle tai jollekin toiselle lämpimälle, aurinkoiselle paikalle. Anna purkin olla kahden viikon ajan.

Kun tämä aika on kulunut, valuta siivilöiden neste ja kaada se johonkin toiseen lasiastiaan. Ota ruokalusikallinen tätä juomaa kolme kertaa päivässä, ja toista hoitoa kuukauden ajan.

Vihreä mehu puhdistaa verta

Some figure

Tämä vihreä mehu on oivallinen apu myrkyllisten aineiden ja muiden epäpuhtauksien poistumisen stimuloimiseksi verenkierrossasi. Lisäksi tämä juoma on mahtava keino aktivoida aineenvaihduntaa ja pudottaa painoa.

Ainekset

 • 1 kourallinen pinaattia
 • 3 lehtimangoldin vartta
 • 2 omenaa
 • 1 kourallinen persiljaa
 • 1 sitruuna
 • 1 kurkku

Kuinka tämä mehu valmistetaan?

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen, anna sekoittua muutaman sekunnin ajan, ja juo sitten tätä smoothieta mukavan viileänä, jotta voisit hyötyä parhaiten sen loistavista terveysvaikutuksista.

Takiaisesta valmistettu hauduke

Takiainen, eli arctium lappa, on hyvin kyvykäs kasvi, joka pystyy auttamaan sinua veren ja imusuonisysteemisi puhdistamisessa. Suosittelemme, että joisit tätä hauduketta tukkoisuuden ja turvotuksen lieventämiseksi, ja jotta voisit paremmin poistaa myrkyllisiä aineita ihon ja virtsan kautta. Pääset myös paremmin eroon liiallisesta virtsahaposta elimistössäsi.

Takiaisen ominaisuudet ovat niin tehokkaat, että suosittelemme tämän haudukkeen juontia myös sellaisille ihmisille, jotka kärsivät muun muassa niveltulehduksesta, lonkkahermoon liittyvistä ongelmista, kihdistä, ihottumasta, aknesta, veren happamuudesta, turvotuksesta, munuaiskivistä tai maksasairauksista. Hyvin monipuolinen tuote!

Voikukkahauduke

Some figure

Voikukka on yksi kaikkein puhdistavimmista haudukeaineksista joita voit löytää, ja se onkin hyvin suosittu tehokkaiden ominaisuuksiensa vuoksi. Tämä juoma on täydellinen ratkaisu jos haluat vähentää nesteen kertymistä elimistössäsi sekä poistaa niitä myrkyllisiä aineita ja jätettä, jotka mahdollisesti päätyvät saastuttamaan vertasi. Tämä uute on täysin turvallinen, ja se on hyvin tehokas apu veren myrkyllisten aineiden poistamisessa.

Nokkostee

Tämä on toinen erinomainen puhdistava hauduke niille, jotka haluavat parantaa verensä hyvinvointia luonnollisesti sekä päästä eroon terveyttä uhkaavista myrkyllisistä aineista. Nokkostee on nestettä poistava sekä maksaa ja munuaisia hoitava juoma.

Kannattaa siis kokeilla näitä 6 verta puhdistavaa terveysjuomaa mikäli haluat lisätä hyvinvointiasi sekä torjua veren saastumisen mukanaan tuomat vaarat!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Stowell, A. (2012). Blood. In Encyclopedia of Forensic Sciences: Second Edition. https://doi.org/10.1016/B978-0-12-382165-2.00294-4

 • Glorieux, G., Van Biesen, W., Lameire, N., & Vanholder, R. (2010). Uremic toxins. In Management of Acute Kidney Problems. https://doi.org/10.1007/978-3-540-69441-0_3

 • Zhu, J., & Paul, W. E. (2008). CD4 T cells: Fates, functions, and faults. Blood. https://doi.org/10.1182/blood-2008-05-078154


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.