Logo image
Logo image

4 vinkkiä roikkuvien poskien kiinteyttämiseksi

2 minuuttia
Vaikka geneettinen perinnöllisyytemme määrittää eniten kasvojemme ulkonäön, hyvä ruokavalio ja ihon erityinen huolenpito voivat saada aikaan ihmeitä.
4 vinkkiä roikkuvien poskien kiinteyttämiseksi
Kirjoittanut Valeria Sabater
Viimeisin päivitys: 26 joulukuuta, 2022

Oletko huomannut, että poskesi ovat muuttuneet vähän veltoiksi? Älä huolehdi, tässä artikkelissa annamme muutaman yksinkertaisen ja edullisen hoitokeinon kohentamaan roikkuvien poskien muotoa ja tekemään olosi viehättävämmäksi. Lue, mitkä nuo keinot ovat.

Roikkuvien poskien kiinteyttäminen ja nostaminen

Some figure
Voimme kuitenkin taistella ikääntymisen merkkejä vastaan koti- ja kauneushoidoilla ja muilla apukeinoilla, ikääntymisen

Esimerkiksi geneettinen perimämme, muutokset painossa ja ravinnon laatu vaikuttavat siihen, minkä verran poskemme roikkuvat. Mutta voimme tosiaan itsekin vaikuttaa siihen jonkin verran, ja voimme lievittää vaikutusta yksinkertaisilla keinoilla. Ota nämä huomioon:

1. Kasvotreeni

Some figure
kiinteyttääksemmepakaroitamme.

Miten se tehdään? Se on todella helppoa:

  • Seiso peilin edessä ja hymyile todella liioitellusti 10 sekunnin ajan. Anna kasvojen levätä sitten hetki ja toista 5 kertaa.
  • Täytä sen jälkeen poskesi ilmalla, ikään kuin olisit puhaltamassa ilmapalloa. Tee tätä 10 sekunnin ajan, rentouta ja toista vielä 5 kertaa.
  • Hiero lopuksi molemmilla käsilläsi pyörivällä liikkeellä juuri poskiluusi päällä 2 minuutin ajan, siirry sitten hiukan pidemmälle alas, keskelle poskia, missä voit tuntea hampaasi. Eikö olekin helppoa? Toista kahdesti päivässä.

2. Avokado-hunajanaamio

Some figure

Tämä hoitokeino on hyvin tunnettu ja todella helppo tehdä. Tiedät ehkä jo, että avokado on kosteuttava ja kiinteyttävä. Se auttaa sinua saamaan kiinteämmän ja kosteutetumman ihon raviten sitä ja näin välttäen poimujen syntyä ja sallien lihaksille hyvän ravitsemuksen.

Tarvitset puolikkaan avokadon hedelmälihan ja kaksi ruokalusikallista hunajaa. Sekoita hyvin ja laita seos poskillesi 15 minuutin ajaksi. On ihanteellista tehdä tämä hoito juuri ennen nukkumaanmenoa. Kun naamio on vaikuttanut 15 minuuttia, huuhtele se pois lämpimällä vedellä.

3. Naamio jogurtista ja aloe verasta

Some figure

Tämä on todella ravinteikas ja monen naisen käyttämä hoitokeino. Tavallinen jogurtti yhdistettynä aloe veraan on loistava kiinteyttävä voide, ja jos aloitat jokaisen päiväsi tällä naamiolla, se on varmasti vaivan arvoista.

Laita neljä ruokalusikallista jogurttia kulhoon ja lisää sitten kaksi ruokalusikallista aloe vera -geeliä (myydään luontaistuotekaupoissa, jos et kasvata kasvia itse kotona). Sekoita kunnes seos on tasaista. Se on todella helppoa kuten näet. Lisää seos kasvoillesi siveltimellä ja anna vaikuttaa 20 minuuttia. Tulet huomaamaan, että se kiinnittyy hyvin iholle. Poista naamio 20 minuutin jälkeen vedellä. Huomaat vaikutuksen välittömästi. Jos teet tämän joka päivä, tulet huomaamaan, että roikkuvat posket vahvistuvat vähän kerrallaan.

4. Oikeanlainen ravinto

Some figure

Tiedät varmasti, että se mitä laitamme kehoomme, heijastuu ulkonäköömme. Pidä mielessä, että nesteen kerääntyminen voi aiheuttaa poskiesi pöhöttyneen ulkonäön ja että näillä painoeroilla on pitkäaikainen vaikutus aineenvaihdunnassa ja ihossa, joka alkaa aikanaan näyttää veltolta. Kaikki tämä voidaan välttää noudattamalla luonnollista puhdistavaa ruokavaliota greippi-, appelsiini- ja jopa mansikkamehujen kera, jotka ovat myös todella sopivia puhdistamaan kehoa ja poistamaan myrkkyjä kehosta.

Tiedämme, että se on joskus vaikeaa, mutta tulet huomaamaan että jos rajoitat makeisten ja leivonnaisten kuluttamista, se tulee näkymään terveydessäsi ja ihollasi. Sinun pitäisi lisätä salaattien, kuitujen, pähkinöiden ja kasvisproteiinin määrän kulutusta, koska varsinkin ne ovat tärkeitä lihasten vahvistamisessa.

Kun menetämme painoa, iho alkaa roikkua, ja siksi meidän pitäisi aina huolehtia kasvolihaksista tehdäksemme ne vahvoiksi ja hyvin ravituiksi. Siten meidän pitäisi ottaa huomioon kasvisproteiinin tarve. Älä myöskään unohda kehon hyvää nesteytystä, joka puhdistaa ja auttaa elimiämme toimimaan paremmin.

On aivan mahdollista kiinteyttää poskia näillä yksinkertaisilla vinkeillä ja pienellä vaivannäöllä. Se on kokeilemisen arvoista!

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.