Vihreät juomat: erinomaisia rasvanpolttoon

Vihreät juomat ovat erityisen suositeltavia elimistön puhdistamiseen ja rasvan polttamiseen niiden sisältämien runsaiden vitamiinien ja mineraalien vuoksi. Ne tekevät näistä käsittelyistä todella tehokkaita.

Kerromme sinulle joistain vihreistä juomista, jotka ovat ominaisuuksiensa vuoksi todella tehokkaita rasvan polttamisessa ja siksi hyödyllisiä jokaiselle, joka haluaa pudottaa painoaan luonnollisesti, sortumatta leikkauksiin tai muihin käsittelyihin, jotka voivat vaarantaa terveytesi.

Yhdistä kiiviä, pinaattia ja lehtisalaattia

kiivi

Näiden kolmen raaka-aineen yhdistelmä muuttuu herkulliseksi ja terveelliseksi mehuksi, joka sisältää runsaasti kuituja, viheraineita ja antioksidantteja. Niiden virtsaneritystä lisäävät ominaisuudet ovat erityisen otollisia rasvan polttamiseen ja sitä kautta painon pudottamiseen ainakin yhdellä koolla alaspäin. Näiden uskomattomien etujen lisäksi nämä kolme ainesosaa auttavat ruoansulatuksen ongelmiin, ja ne ovat myös loistavia stressin lievityksessä.

Valmistaaksesi tämän juoman oikealla tavalla sinun tulee kuoria ja pestä yksi kiivi, pestä viisi pinaatin lehteä, kolme lehtisalaatin lehteä ja lisätä ruokalusikallinen puhdasta hunajaa. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen, ja lisää joukkoon lasillinen kiehuvaa vettä. Soseuta niin kauan, kunnes kaikki ainekset ovat sekoittuneet tasaisesti yhteen. Siivilöi sekoitus ja nauti.

Suosittelemme tämän vihreän smoothien juomista vähintään kolme kertaa viikossa, ja mielellään aamun aikana.

Päärynä, selleri, ananas, greippi ja hunaja

vihreäpersiljavesi

Tämä mehu on tehty erityisesti rasvanpolttoon. Sitä tulisi nauttia aamun tuntien aikana kymmenen päivän ajan, ja sen jälkeen pitää tauko mehun nauttimisessa toisen kymmenen päivän ajan. Tässä juomassa on uskomattoman paljon C- ja B6-vitamiineja sekä kuituja, foolihappoa, Omega3-rasvoja, fytonutrientteja ja antioksidantteja.

Valmistaaksesi tämän mehun, pese sellerin varsi hyvin, samoin pese seitsemän pinaatin lehteä. Lisäksi tarvitaan puolikas kupillinen persiljaa, kuorittu ja pilkottu omena, yhden sitruunan mehu, ja puolikas kurkku. Soseuta nämä ainesosat hyvin, ja nauti välittömästi valmistamisen jälkeen.

Pidä mielessäsi, että kaikki nämä smoothiet ovat luonteeltaan puhdistavia, joten niitä ei tulisi käyttää liian pitkään tai liian säännöllisesti. Ole tietoinen siitä, että myös epätoivottuja sivuvaikutuksia saattaa tulla. Jos niitä ilmenee, sinun tulisi lopettaa juomien käyttäminen, koska kaikkien ihmisten elimistöt eivät reagoi samalla tavalla erilaisiin hoitoihin tai täysin luonnollisiin tuotteisiin.