Torju selluliittia hunajalla ja omenaviinietikalla

· kesäkuu 26, 2017
Jotta voisit päästä eroon selluliitista tehokkaasti, kannattaa ottaa avuksi paikallishoidot ja liikunta, kuten myös sellaiset hoidot, jotka poistavat kehostasi myrkyllisiä aineita sisältä käsin. Seuraavassa kerromme eräästä hyvin tehokkaasta luonnollisesta hoidosta selluliitin karkottamiseksi - lue lisää ja kokeile!

Selluliittia muodostuu siten, että rasvaa kerääntyy ihon pinnan alle, ja se ilmenee lähes aina naisen lantion ja pakaroiden alueella.

Kyseessä on yksi kaikkein yleisimmistä asioista, jonka naiset kokevat ulkonäössään ongelmalliseksi, ja selluliitti liittyy etenkin ylipainoon, liikalihavuuteen ja hormonaalisiin pulmiin.

Sen mukana ilmenee pieniä lommoja ihon pinnalla, ja siten ihon koostumus alkaa näyttää hiukan appelsiininkuorelta.

Vaikka tässä ei olekaan kyseessä mikään vakava terveysongelma, selluliitti voi kertoa nesteen kertymisestä, kuten myös häiriöistä verenkierron tai imusuonten järjestelmässä.

Onneksi on kuitenkin monia tuotteita ja menetelmiä, joiden avulla selluliitista sadaan vähemmän näkyvää, ja niiden avulla ihosta voidaan tehdä terveempi ja sileämpi.

Täll kertaa haluamme kertoa luonnollisesta hoidosta, joka koostuu omenaviinietikasta ja hunajasta. Tämä resepti voi olla erittäin tehokas apu taistelussa selluliitia vastaan, joten jatka lukemista ja kokeile!

Selluliitin torjunta omenaviinietikalla ja hunajalla

reidet

Omenaviinietikka yhdistettynä hunajaan on ollut vaihtoehtoinen hoito selluliitin minimoimiseksi  jo hyvin kauan.

Molemmat näistä aineksista sisältävät antioksidantteja ja luonnonmukaisia happoja. Ne auttavat poistamaan kehostasi myrkyllisiä aineita, ja siten saat imusuonijärjestelmäsi toimimaan tehokkaammin.

Kuitu ja elintärkeät vitamiinit joita näistä tuotteista löytyy, edistävät kunnollista rasvojen käsittelyä suolistossa. Tämä on avainasia, jos haluat välttää rasvan kertymistä kehoosi.

Lisäksi ne estävät lipidejä tulemasta varastoiduiksi vereesi sekä auttavat alentamaan kolesterolia. Ne torjuvat myös muita sellaisia ongelmia, jotka saattavat alentaa elämänlaatuasi.

omenaviinietikka

Sekä omenaviinietikka että hunaja sisältävät luonnollisia aineksia, jotka parantavat aineenvaihduntaa. Näin voit lisätä kalorien kulutustasi sekä edistää painonpudotusta.

Kohtuullinen kyseisten tuotteiden nauttiminen lisää kertyneiden myrkyllisten aineiden poistumista verenkierrostasi, ja siten tämä yhdistelmä edistää veren vapaata virtausta.

Näin voit hallita liiallista tulehtuneisuutta kehosi kudoksissa paremmin. Samalla saat aikaiseksi myös vähentymisen elimistöösi kertyneessä nesteessä, mikä on eräs sellainen ilmiö, joka liittyy selluliittiin.

Kannattaa myös muistaa, että tämä yhdistelmä on luontaisesti emäksinen. Toisin sanoen se vaikuttaa siten, että päästyäsi kehoosi tämä neste auttaa tasapainottamaan veresi pH-arvoa, ja siten kyseiset ainekset auttavat estämään sairauksia.

Kuinka omenaviinietikka-hunajahoito valmistetaan?

omenaviinietikka ja hunaja

Tämän luonnollisen reseptin avulla voit taistella selluliittia vastaan sisältäpäin, mutta lisäksi saat seuraavat hyödyt:

  • Voit stimuloida kehosi myrkyllisten aineiden poistumista sekä vahvistaa vastustuskykyäsi.
  • Estät kroonisia terveysongelmia.
  • Pystyt parantamaan ihosi terveyttä.

Tässä kohtaa on kuitenkin tärkeää selkeyttää eräs asia: tässä ei ole kyseessä mikään ihmehoito selluliittiin. Tulokset tulevat riippumaan muista elämäntyylisi tekijöistä, kuten esimerkiksi ruokavaliostasi, harrastamastasi liikunnasta sekä käyttämistäsi ulkoisista hoidoista selluliitin torjumiseksi.

Tämä tarkoittaa, että jotta voisit saada hoidosta parhaat tulokset, sinun täytyy muokata elämäntapaasi todella kunnolla. Keskitä vaivannäkösi siihen, että torjut rasvan kertymistä – tämä on asia, joka on yhteydessä selluliitin muodostumiseen.

Lisäksi on tärkeää, että pidät mielessä seuraavan neuvon: käyttämäsi omenaviinietikan ja hunajan tulisi olla luomua. Vaikka tarjolla onkin halvempia vaihtoehtoja, jotka eivät ole luomutuotantoa, tämä on ainoa tapa, jolla saat käyttöösi näiden kahden tuotteen vaikutukset maksimaalisen tehokkaasti.

Katsotaan sitten tarkemmin, kuinka tämä hoito valmistetaan.

Tarvittavat ainekset

  • 2 ruokalusikallista luomu-omenaviinietikkaa
  • 200 ml lämmintä vettä
  • 1 ruokalusikallinen luonnollista hunajaa

Toimi näin

  • Sekoita omenaviinietikka kupilliseen lämmintä vettä, ja makeuta seos ruokalusikallisella hunajaa.
  • Kun koostumus on tasainen, voit juoda nesteen.

Ota huomioon nämä varoitukset!

Ei ole olemassa mitään terveysriskejä, jos nautit pienen määrän omenaviinietikkaa, mutta älä kuitenkaan koskaan hoitoa tehdessäsi ylitä sitä määrää, joka tässä reseptissä mainitaan.

Liiallinen määrä omenaviinietikan happoa voi nimittäin saada aikaiseksi huonoa ruoansulatusta, ripulia ja liiallista mahan happojen tuotantoa.

Jos sinulla on vatsakipua tai tulehtuneisuutta tämän nesteen nauttimisen jälkeen, lopeta hoito.

Ei ole hyvä idea juoda omenaviinietikkaa laimentamatta, sillä se saattaa niin juotuna vahingoittaa hammasten kiillettä sekä vaikuttaa vatsaa suojaavaan limakalvoon.