Logo image
Logo image

Vahvista luita ja lievitä nivelkipua luonnollisella juomalla

3 minuuttia
Voit käyttää tätä juomaa eräänlaisena ennaltaehkäisevänä ratkaisuna tai sitten hoitona. Sen ainekset auttavat sinua vahvistamaan luitasi, ja ne lievittävät myös kipua.
Vahvista luita ja lievitä nivelkipua luonnollisella juomalla
Viimeisin päivitys: 16 syyskuuta, 2022

Luut ja nivelet tukevat kehoasi. Ne ovat yhteydessä toisiinsa, ja ne helpottavat liikkumistasi. Vahvista luita ja niveliä, jotta voit elää aktiivisempaa ja tyytyväisempää elämää pidempään.

Luissa ja nivelissä voi alkaa ilmetä jännitettä ja kipua toistuvasti, mikä tämä on melkoisen tavallinen vaiva. Yleensä ilmiön aiheuttaa tulehdusreaktio ihmisen vastustuskyvyssä.

Tällainen kipu johtuu siitä, että ikääntyminen aiheuttaa kehossa kulumista ja vahinkoa. Sitä voi kuitenkin tulla myös nuoremmille ihmisille, jos kyseessä on jokin vamma tai sairaus.

Olipa syynä mikä tahansa, nämä ongelmat voivat vaikuttaa merkittävästi ihmisen elämänlaatuun, ja näin on etenkin silloin, kun ne estävät arkipäiväisten asioiden tekemisen.

Onneksi ruokavalion avulla voidaan varmistaa, että saadaan kaikki ne elintärkeät ravinteet, jotka auttavat vahvistamaan luita ja niveliä.

Seuraavassa kerromme reseptistä, jonka avulla voit valmistaa luonnollisen juoman luiden vahvistamiseksi ja kivun lievittämiseksi.

Älä jätä tätä loistavaa mahdollisuutta käyttämättä, mikäli itselläsikin on ongelmia luiden ja nivelten kanssa!

Vahvista luita ja lievitä kipua tällä luonnollisella juomalla

Some figure

Tämä terveysjuoma, joka on valmistettu mantelimaidosta, porkkanasta ja kurkumasta, on vanha hoito, joka on saanut suosiota sen kipua lievittävien ja tulehdusta poistavien vaikutusten vuoksi.

Kyseessä on juoma, joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja ravinteita. Sen nauttiminen torjuu tulehdusta ja kipua, joita ilmenee luissa ja nivelissä.

Juoma erottuu sillä, että se sisältää runsaasti kalsiumia, ja tämä on mineraali, joka auttaa pitämään luutiheyden hyvällä tasolla.

Lisäksi se sisältää kaliumia ja magnesiumia, ja siten se on loistava apu liiallisen natriumin vähentämiseksi. Natrium, kuten jo saatatkin tietää, voi aiheuttaa tulehdusta ympäröivissä kudoksissa.

Mantelimaidon terveyttä edistävät vaikutukset

Some figure

Mantelimaito on kasvijuoma, jota suositellaan luonnollisena vaihtoehtona niille, joilla on laktoosi-intoleranssi.

Se sisältää kalsiumia, E-vitamiinia ja Omega-3 -rasvahappoja, jotka auttavat parantamaan verenkiertoa ja tulehtuneisuuden prosesseja kehossa.

Niiden sisällyttäminen ruokavalioon auttaa vahvistamaan luita, mikä sitten vähentää nivelkipuja.

Porkkanan hyödyt

Porkkana sisältää antioksidantteja, ja nämä ovat hyvin tärkeitä, kun haluat estää ennenaikaisen kehon elinten ikääntymisen.

Niiden runsas beetakaroteenin määrä, kuten myös C- ja E-vitamiinien, auttavat pitämään nivelsiteet ja jänteet hyvässä kunnossa, jotta voitaisiin estää nivelten kunnon huononemista.

Lisäksi tämä on loistava tuote verenkierron kannalta, mikä on tärkeää, jotta kehon kudosten solut voivat hapettua hyvin.

Kurkuman hyödyt

Some figure

Kurkuma on luonnollinen mauste, jota käytetään usein päänsärkyjen ja nivelkipujen hoidossa.

Tämä johtuu siitä, että kurkumassa on kurkumiinia, ja kyseessä on aktiiviyhdiste. Sen lisäksi, että se antaa kurkumalle keltaisen värin, se toimii tulehtuneisuuden torjujana ja antioksidanttina.

Säännöllinen tämän tuotteen nauttiminen estää luita kärsimistä kulumisesta, jota aiheuttavat myrkylliset aineet. Lisäksi se luo suojaavan muurin vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia vastaan.

Kurkuma toimii loistavan apuna nesteen kertymisen torjunnassa, joka on ongelma, joka liittyy usein tulehdustilaan.

Kuinka tämä terveellinen juoma valmistetaan?

Some figure

Tämän luonnollisen juoman valmistus on hyvin helppo tehtävä. Tämä on hyvä apu, kun haluat pitää vaivattomasti huolta kehostasi ennaltaehkäisevällä tavalla.

Valitse kaikkein korkealuokkaisimpia aineksia, jotta saisit kerättyä suurimmat hyödyt tästä juomasta.

Tarvittavat ainekset

 • 250 ml mantelimaitoa
 • 1 teelusikallinen kurkumajauhetta
 • 3 porkkanaa
 • 1 teelusikallinen inkivääriä, valinnainen aines
 • 1 teelusikallinen hunajaa, valinnainen aines

Näin valmistat tämän hoidon

 • Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa, niin kauan että saat sille tasaisen koostumuksen ilman paakkuja.
 • Nauti koko juoma heti, hitaasti siemaillen, tai jaa se kahteen annokseen jotka juot saman päivän aikana.
 • Nauti ainakin kolme kertaa viikossa.

Kuten voit huomata, tämä on helposti ja nopeasti valmistettava hoito luiden ja nivelten kunnon kohentamiseen. Me suosittelemmekin sen valmistamista ja nauttimista päivittäin, jotta voisit kerätä kaikki sen sisältämien luonnollisten terveystuotteiden loistavat hyödyt.

Laita resepti muistiin, jos haluat helpon ja tehokkaan avun luiden ja nivelten kunnon parantamiseksi!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Almárcegui, Cristina Julián. “Estilo de vida y salud ósea:¿ cómo podemos fortalecer nuestros huesos?.” Revista Española de Nutrición Humana y Dietética 21 (2017): 30-31.
 • Barnard, Neal. Alimentos que combaten el dolor. Vol. 37. Grupo Planeta (GBS), 1999.
 • Colbert, Don. La Nueva Cura Biblica Para la Osteoporosis: Verdades Antiguas, Remedios Naturales y los Ultimos Hallazgos Para Su Salud. Charisma Media, 2012.
 • Jackson, Mildred. Manual De Remedios Naturales. Vol. 145. Edaf, 2003.
 • Pacheco, Diego Felipe Peral, et al. “La medicina popular en la ciudad de Badajoz.” Revista de estudios extremeños 65.3 (2009): 1389-1438.

 


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.