Logo image
Logo image

Vahvan naisen rakastamisen 10 edellytystä

3 minuuttia
Vahva nainen tietää, mitä hän elämässä tahtoo, ja hän on myös valmis tekemään töitä kaikenlaisten esteiden yli päästäkseen. Haluatko olla osa tällaisen naisen elämää?
Vahvan naisen rakastamisen 10 edellytystä
Viimeisin päivitys: 17 syyskuuta, 2022

Ajan kuluessa naisten on täytynyt voittaa se stereotypia heikkoudesta, jonka yhteiskunta heille on antanut. Heidän on täytynyt näyttää maailmalle, mihin he pystyvät. Moni entisaikojen seksistinen näkemys on myös kadonnut täysin, ja nykyään monilla naisilla onkin rajattomat mahdollisuudet menestykseen. Ei kuitenkaan käy kieltäminen sen suhteen, että joskus naisten vapaus ja itsenäisyys on miehelle uhkaavaa, mikäli hän haluaa olla osa tällaisen naisen elämää. Vaikka jotkut miehet pitävätkin tätä hyvin viehättävänä, joskus he myös kamppailevat yrittäessään ymmärtää sitä, mistä on kyse vahvan naisen ajatusprosessissa ja käytöksessä.

On tosiaan niin, että vahva nainen tietää, mitä hän elämässään tahtoo sekä on valmis tekemään työtä päästäkseen kaiken tyyppisten esteiden ylitse tavoitteet saavuttaakseen. Hän ei myöskään yleensä omaa tunnetason riippuvuuksia, ja hän tietää, että hän voi rakastaa ilman, että hän olisi sidottuna kumppaniinsa.

Oletko sinä suhteessa vahvan naisen kanssa? Jatka lukemista, sillä seuraavassa kerromme niistä kiinnostavista piirteistä, joita vahvan naisen persoonallisuus käsittää.

Vahvan naisen persoonallisuuspiirteet

1. Vahvat naiset pärjäävät yksin

Some figure

 

He saattavat joskus haluta apuasi aktiviteettiensa ja projektiensa suhteen, mutta vahvat naiset yrittävät aina pärjätä omillaan.

Muista, että tällainen nainen tulee haluamaan olla kontrollissa aina silloin tällöin ja hoitamaan tilanteet sellaisella tavalla, jota hän itse pitää oikeana. Vältä sekaantumasta hänen päätöksiinsä, sillä muuten asia voi muodostua ongelmaksi.

2. Hän on luova

Vahvalla naisella on avoin mieli, ja hän on innovatiivinen sekä etsii aina uusia asioita, joista keskustella.

Hän pitää lukemisesta, ajan käyttämisestä harrastuksiinsa sekä sellaisten uusien asioiden kokemisesta, jotka tuovat hänen elämäänsä jännitystä. Täten hän ei luultavasti aina halua mennä ulos samoihin paikkoihin tai jäädä kotiinkaan.

3. Hän osaa kommunikoida hyvin

Some figure

 

Hyvät viestintätaidot ovat yksi kaikkein kiinnostavimmista vahvojen naisten ominaisuuksista. He eivät pelkää vaikeita tilanteita, eivätkä piilota sitä mitä tuntevat.

Vahvat naiset ovat suoria ja valmiita mihin tahansa reaktioon, ja he pitävät siitä, että he voivat löytää ratkaisuja tilanteisiin puhumalla niistä.

4. Hän pitää itsestään huolta

Vahva persoonallisuus ei tarkoita sitä, että vahva nainen ei tarvitsisi seuraa tai ei haluaisi saada huolenpitoa aina silloin tällöin. Suurimman osan ajasta tällainen nainen kuitenkin haluaa saada sinut ymmärtämään, että hän voi pitää huolen itse itsestään ilman, että hän tarvitsisi sinun apuasi tärkeiden päätösten tekemisessä.

5. Hänellä on selkeät tavoitteet

Some figure

 

Hän saattaa olla rakastunut, mutta vahva nainen tietää aina, mitä hän tahtoo ja kuinka hän pystyy pääsemään omiin määränpäihinsä.

Tällainen nainen tietää, että itsensä rakastaminen on se tärkein asia. Tämän lisäksi hän tulee pääsemään ylitse kaikista niistä esteistä, jotka saattavat olla hänen suurimpien unelmiensa edessä.

Älä yritä estää häntä saamasta sitä mitä hän haluaa, tai hän saattaa haluta sinut pois elämästään.

6. Hän ei aina halua viettää aikaa kanssasi

Ajan viettäminen yhdessä on mahtavaa ja saattaa antaa tärkeitä hetkiä vahvalle naiselle, mutta hän tarvitsee yksinoloa ja omien sosiaalisten ryhmiensä kanssa olemista. Jos odotat, että hän antaa sinulle kaiken aikansa, tämä tulee olemaan suhteenne loppu.

Yritä ymmärtää sitä, kun hän haluaa omaa tilaansa, ja nauti itsekin omasta tilastasi yhtä lailla.

7. Hän haluaa asioiden olevan selkeitä

Some figure

 

Mitä tulee rakkauteen, vahvat naiset haluavat aina, että asiat ovat selkeitä, vaikka tulos ei olisikaan se, mitä on toivottu. Hänen täytyy saada tietää, minkä tyyppinen suhde on kyseessä, mitä hän voi sinulta odottaa sekä mihin hän voi olettaa suhteen etenevän.

Vahva nainen ei todellakaan pidä siitä, että toinen ihminen leikkii hänen tunteillaan, ja hän lähtee pois suhteesta heti, jos huomaa näin käyvän.

8. Hän huomaa, jos asiat eivät ole kunnossa

Jos jokin ei toimi suhteessanne, vahva nainen tulee tekemään tämän selväksi välittömästi. Lisäksi hän tulee luultavasti kysymään sinulta, voisitteko puhua asiasta.

Vahva nainen pystyy analysoimaan sinun käytöstäsi sekä huomaa kaikki mahdolliset uskottomuudet tai epäilykset.

9. Hän pelkää tulevansa loukatuksi

Some figure

 

Huolimatta hänen vahvasta asenteestaan ja kypsästä mielestään, tällainen nainen yrittää pitää etäisyyttä sinuun, kunnes hän luottaa tarpeeksi tunteakseen olonsa turvalliseksi.

Hän jakaa kanssasi paljon asioita, mutta luultavasti hän ei anna sinun nähdä parasta puoltaan ennen kuin hän tuntee, että voi luottaa sinuun täysin.

Lue aiheesta lisää: Pettymys parisuhteessa: pysähdy ja mieti

10. Hän on positiivinen

Positiivinen asenne on osa vahvan naisen persoonallisuutta. Hän tulee kyseenalaistamaan kaikki negatiiviset ajatukset, joita sinulla on. Hän tulee myös ärsyyntymään, jos jäät niihin viipymään.

Vahva nainen ajattelee, että negatiivisuus on vain este. Hän etsii aina vaikeiden tilanteiden valoisaa puolta.

Tunnetko sinä tällaisia naisia? Tai oletko juuri suhteessa vahvan naisen kanssa?


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • McCrae, R. R., Costa, P. T., Hřebíčkovǎ, M., Ostendorf, F., Angleitner, A., Avia, M. D., … Smith, P. B. (2000). Nature over nurture: Temperament, personality, and life span development. Journal of Personality and Social Psychology. https://doi.org/10.1037/0022-3514.78.1.173
  • Bakker, A. B., Tims, M., & Derks, D. (2012). Proactive personality and job performance: The role of job crafting and work engagement. Human Relations. https://doi.org/10.1177/0018726712453471

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.