Kaikille halauksille jotka ovat parantaneet minut, kaikille ihmisille keitä olen rakastanut

marraskuu 21, 2016

Halausten ajatellaan olevan universaali läheisyyden merkki joka symboloi vilpittömyyttä ja huolenpitoa. On olemassa halauksia jotka parantavat, korjaavat rikkoutuneen sielun ja pistävät palaset takaisin yhteen. Mahtavat halaukset muistuttavat meitä, että elämässämme on ihmisiä jotka välittävät meistä.

 

Tunteiden asiantuntijat sanovat, että me kaikki tarvitsemme ainakin kolmesta neljään halausta joka päivä. Pystyäksesi todella parantumaan, sinun täytyy kuitenkin jakaa ne jonkun sellaisen kanssa, johon sinulla on intiimi yhteys. Kun kärsit, kun sydämesi vaatii helpotusta ja tukea, parhaat halaukset tulevat perheeltäsi, kumppaniltasi, lapsiltasi.

Hellyydenosoitukset ovat parasta lääkettä. Ne voivat helpottaa pelkojasi ja epävarmuuksiasi, ja ne voivat jopa estää masennusta.

Erityisesti halauksilla on musertava kyky ”sokeuttaa sinut” siihen mikä on todella tärkeää: rakkaus.

Halaukset kaikilta keitä olet rakastanut

Sydämesi on rakastanut monta kertaa. Itse asiassa, vaikka luulet että olet uupunut ja tunnet että sinulla on henkisiä arpia jotka eivät koskaan parane, sinulla on hieno kapasiteetti rakkauteen sisälläsi.

Et ikinä tiedä mitä huominen tuo mukanaan. Kenties kun sitä vähiten odotat, huomaatkin olevasi merkityksellisessä ja täyttävässä suhteessa joka tasapainottaa sinua. Yhtäkkiä todellisuutesi ottaa uuden ja mahtavan tunteen.

Suosittelemme myös lukemaan: 7 merkkiä siitä ettet rakasta itseäsi tarpeeksi

Ehkä huomenna perheesi kasvaa. Saat enemmän lapsia, sisarentyttöjä ja -poikia, tai jopa ensimmäisen lapsenlapsesi.

Sydämesi jatkaa kasvamistaan, rakastamista ja joka iskulla alat vaiheittain parantua. Sillä mikään ei helpota tuskaasi ja kärsimystäsi niin kuin välitön kiintymys. Ei ole mitään parempaa kuin hymy pyyhkimään harmaan ja myrskyisän päivän. 

Pari halaa

Jos rakastat jotakuta, halaa häntä

Monet ihmiset eivät tiedä kuinka vastata halauksiin, sillä he ovat laiminlyöneet sen niin pitkään, että siitä on tullut epänormaalia.

  • Jos rakastat, anna halauksia. Halaukset ovat kieltä jossa sanoja ei tarvita, jossa aika seisoo paikallaan ja hengityksesi merkkaa rytmin.
  • Maailma lopettaa häiritsemästä sinua metelillään, ja jopa kaaos mielessäsi – missä epäilykset tanssivat pelkojen kanssa – äkkiä katoaa ja sinut viedään syleilyn mukana.
  • Aloita rakkaidesi syleilyn hyvä tapa.

Mikäli kumppanisi ei juurikaan halaile, yritä saada tämä ihana tapa tarttumaan häneen. Mikäli lapsenne ovat aikuisia, yllätä heidät ja anna heille halaus, sillä kukaan ei ole liian vanha annostukselle läheisyyttä. 

Halaukset ovat universaali läheisyydenosoitus

On mielenkiintoista huomata, kuinka kaikki maailman kulttuurit ovat tulkinneet tämän rakkauden konseptin. Joskus siihen lisätään joitakin todella erityisiä ja uniikkeja yksityiskohtia, joita emme omassa kulttuurissamme tunnista.

Esimerkiksi hindissä, joka on yksi Intian kielistä, kun rakastavaisten pari on erossa toisistaan, sanotaan että heidän sielunsa kantavat ”virahan”. Tämä käytännössä viittaa etäisyyteen joka ei riko tai tule sumeaksi, vaan joka pitää erityisen intohimon sisällään.

Suosittelemme sinua lukemaan myös: Näin kasvatat henkisesti kypsiä ja onnellisia lapsia

Kuten voit nähdä, tämä pitkä selitys sisältyy kauniiseen sanaan. On olemassa monia muitakin esimerkkejä, ja halaukset ja halauksen taito pysyvät keskeisinä niille.

Koska joka kulttuurissa, jokaisessa maailman maassa, tätä tekoa on pidetty elintärkeänä rakkauden säilyttämisessä, sen osoittamisessa ja siten myös sen paranemisessa.

Sisarten halaukset

  • Sana ”cwth”, joka on kymriä, symboloi intensiivistä ja kiihkeää syleilyä jonka vain ihminen jota rakastat voi sinulle tarjota.
  • Sana ”naz”, joka on urdua, ilmaisee tyytyväisen ja intensiivisen ylpeyden jota tunnet kun sinä olet rakastettu, kun syleilet jotakuta ja kun sinulla on täysi vakuutus siitä että olet heille erittäin tärkeä.

Nämä ovat taianomaisia sanoja jotka näyttävät meille rakkauden voiman ja niiden eleiden jakamisen tärkeyden jotka ilmaisevat sitä ja tekevät siitä vahvemman: halaukset, suukot, hyväilyt…

UUTISIA VERKOSSA