Uutteet vatsarasvan vähentämiseen

Kaneli- ja hunajatee on täydellinen juoma rasvan polttamiseen, varsinkin vatsan alueella. Se myös edistää aineenvaihduntaa.
Uutteet vatsarasvan vähentämiseen

Viimeisin päivitys: 16 syyskuuta, 2022

Vatsarasva on monille ongelma. On monia kotihoitokeinoja jotka lupaavat polttaa rasvaa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Terveellinen ruokavalio, säännöllinen liikunta ja kaupalliset kauneuskäsittelyt ovat ainoastaan joitakin niistä vaihtoehdoista joita voit käyttää vatsarasvan polttamiseen. Kun noudatat niitä kaikkia, huomaat että on helpompaa ylläpitää terveellistä painoa ja muokata vartalon muotoja.

Mutta kehossa on tiettyjä alueita, jotka ovat vaikeampia kiinteyttää ja joihin rasva erityisesti kerääntyy. Vatsan alue voi olla yksi kehon vaikeimmista alueista pitää hoikkana ja se saattaa vaatia vähän enemmän apua pysyäkseen hyvässä kunnossa. Onneksi on olemassa tiettyjä uutteita, joiden avulla vatsarasva voi vähentyä luonnollisesti. Lue lisää!

Kehosi luonnollisesti kerää rasvaa vatsan alueelle. Jos sinulla on ongelmia polttaa rasvaa tältä alueelta, et ole ainoa. Mutta on olemassa luonnollisia hoitoja, jotka voivat auttaa sinua pääsemään eroon noista rasvoista. Miksi et kokeilisi niitä?

Hunajatee

Hunajaa kulhossa

Hunaja– ja kaneliteellä on monia terveellisiä ominaisuuksia, ja se on myös luonnollinen hoitokeino auttamaan kehoasi muodostamaan vakaan aineenvaihduntatahdin ja polttamaan liiallista rasvaa, varsinkin vatsan alueelta. Salaisuus on korvata jalostettu ja keinotekoinen sokeri luonnollisella hunajalla. Jotta hoito olisi tehokas, suosittelemme lisäämään kupillisen tätä teetä aamiaisrutiiniisi ja juomaan kupillisen ennen nukkumaanmenoa jotta vatsarasva vähenee.

Ainesosat

 • 1 ruokalusikallinen hunajaa
 • 1/2 ruokalusikallista jauhettua kanelia
 • 1 kupillinen kuumaa vettä

Valmistus

Keitä vesi toivomaasi lämpötilaan. Sekoita se hunajaan ja kaneliin hyvin kunnes molemmat ovat liuenneet. Anna ainesosien asettua vähintään viisi minuuttia ennen juomista. Juo päivittäin ja alat huomata tuloksia viikon kuluessa.

Sitruunatee

Sitruunanpaloja

Sitruunat ovat superhedelmiä, täynnä parhaita ravinnollisia elementtejä; ne esimerkiksi auttavat sinua polttamaan rasvaa ja ylläpitämään terveellistä painoa. Jos haluat eroon itsepäisestä vatsarasvasta, on fiksu idea lisätä sitruunatee rutiiniisi. Sen lisäksi, että se auttaa sinua torjumaan rasvaa joka kasaantuu vatsan alueelle, sitruunalla on myös anti-tulehduksellisia vaikutuksia jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan sen hoikan vatsan jota tavoittelet.

Ainesosat

 • Yksi sitruuna
 • Iso kupillinen kuumaa vettä

Valmistus

Purista sitruunan mehu kuppiin. Lisää lämmitetty vesi. On suositeltavaa lisätä tämän juoman nauttiminen aamutapojesi joukkoon. Lisätäksesi sen tehokkuutta ja saadaksesi siitä herkullisemman, voit lisätä sekaan myös inkivääriä, hunajaa tai vihreää teetä hautumaan.

Salvia- ja laakeritee

valkoista teetä

Jos koet jonkinlaisia ruoansulatusongelmia, tulet olemaan iloinen tästä uutteesta koska salvia- ja laakeritee ei ainoastaan auta taistelemaan vatsarasvaa vastaan vaan se voi myös auttaa ruoansulatuselimistöäsi.

Ainesosat

 • 5 laakerin lehteä
 • Kourallinen salvian lehtiä
 • 1 kanelitanko
 • 1 litra vettä

Valmistus

Keitä yksi litra vettä. Kun vesi kiehuu, lisää laakerin ja salvian lehdet sekä kanelitanko. Anna kiehua 15 minuuttia ja poista hellalta. Siivilöi ja nauti! Suosittelemme lisäämään tämän teen ruokavalioosi vähintään viitenä päivänä peräkkäin.

Valkosipuli- ja sitruunatee

Kolme valkosipulia
Se auttaa esimerkiksi edistämään ruoansulatusta, auttaa taistelemaan ilmavaivoja vastaan ja hoitaa tulehtunutta suolistoa.valkosipulin

Sitruunat ovat yksi tehokkaimmista rasvanpolttajista. Sitruunat voivat myös edistää ruoansulatuskanavan toimintaa ja auttaa poistamaan jätteitä kehosta.

Kun käytät valkosipulia ja sitruunaa, sinulla on käsissäsi yhdet voimakkaimmista luonnollisesti saatavista rasvanpolttajista joiden avulla myös vatsarasva vähenee.

Ainesosat

 • 1 valkosipuli
 • 2 sitruunaa
 • 1 1/2 litraa vettä

Valmistus

 • Laita vesi kiehumaan. Kun vesi lämpenee, kuori valkosipulinkynnet ja lisää veteen.
 • Pese sitruunat. Leikkaa kukin neljään osaan, älä kuori. Lisää ne veteen, kun vesi alkaa kiehua.
 • Alenna matalalle lämmölle ja anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia.
 • Siivilöi ja anna jäähtyä vähintään viisi minuuttia. Voit nauttia tätä juomaa päivittäin.

Muista…

 • Kaikki nämä juomat ovat loistavia työkaluja vatsarasvan taistelussa, mutta pidä mielessä että ne toimivat parhaiten kun ne yhdistetään terveelliseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan. Vatsarasva ei häviä pelkillä uutteilla.
 • Terveytesi kannalta ja parhaiden tulosten saavuttamiseksi sinun pitäisi olla tietoinen niistä ainesosista, jotka saattavat aiheuttaa turvotusta tai muita sivuvaikutuksia ja välttää niiden syömistä ja juomista.
 • Juo näitä uutteita juuri niin kuin on suositeltu. Pidä mielessä, että jos käytät niitä väärin, niillä saattaa olla negatiivisia sivuvaikutuksia.

Kokeile lisätä inkivääriä, vihreää teetä ja kanelia päivittäiseen ruokavalioosi auttaaksesi pitämään kehosi aineenvaihdunnan tasapainoisena ja terveellisenä.

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
Vatsarasvan vähentäminen ruoan avulla
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
Vatsarasvan vähentäminen ruoan avulla

Ota terveelliseen ruokavalioosi mukaan seuraavat ruoat, jos haluat vähentää vatsarasvaa terveellisesti ja helposti.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Gary R. Hunter, David W. Brock, Nuala M Byrne, Paula Chandler-Laney, Pedro Del Coral, y Barbara A. Gower, “Exercise training prevents regain of visceral fat for 1-year following weight loss”, Obesity (Silver Spring), 2010 Apr; 18(4): 690–695.
  • Stanhope KL, Schwarz JM, Keim NL, Griffen SC, Bremer AA, Graham JL, Hatcher B, Cox CL, Dyachenko A, Zhang W, McGahan JP, Seibert A, Krauss RM, Chiu S, Schaefer EJ, Ai M, Otokozawa S, Nakajima K, Nakano T, Beysen C, Hellerstein MK, Berglund L, Havel PJ, “Consuming fructose-sweetened, not glucose-sweetened, beverages increases visceral adiposity and lipids and decreases insulin sensitivity in overweight/obese humans”, J Clin Invest. 2009 May;119(5):1322-34.
  • Fouad, A. M., & El-Senousey, H. K. (2014). Nutritional factors affecting abdominal fat deposition in poultry: A review. Asian-Australasian Journal of Animal Sciences. https://doi.org/10.5713/ajas.2013.13702

Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.