Tulevaisuudessa yhä useammilla ihmisillä on kuulo-ongelmia

Nuorilla on yhä enemmän kuulo-ongelmia, jotka johtuvat huonoista tavoista, kuten jatkuvasta kuulokkeiden käytöstä ja suurista äänenvoimakkuuksista klubeissa. ALAIN AFFLELOU Audiólogo varoittaa meitä säännöllisten ennaltaehkäisevien tarkastusten tarpeesta.
Tulevaisuudessa yhä useammilla ihmisillä on kuulo-ongelmia
Diego Pereira

Tarkistanut ja hyväksynyt: lääkäri Diego Pereira.

Kirjoittanut Toimitus

Viimeisin päivitys: 09 joulukuuta, 2022

Madrid, 3. maaliskuuta 2020. – Viimeisimmän WHO:n kuurojen ja kuulon heikkenemistä koskevan raportin mukaan vuonna 2050 kuulo-ongelmista kärsivien ihmisten määrä voi nousta 900 miljoonaan, ellemme ryhdy ehkäiseviin toimiin.

ALAIN AFFLELOUn korva-asiantuntijat ovat liittyneet maailman kuulopäivään korostaen ihmisten tiedottamisen tärkeyttä kuulonaleneman syistä ja oireista. He myös lisäävät tietoisuutta tarvittavista toimenpiteistä, joita voimme toteuttaa kuurouden ehkäisemiseksi väestössä, jossa näitä oireita ilmaantuu yhä useammilla nuorilla.

On hyvin yleistä, että laiminlyömme kuuloamme. Tästä syystä ALAIN AFFLELOU haluaa kertoa säännöllisten tarkastusten tärkeydestä ja tarpeellisuudesta. Ja tämä ei koske vain yli 65-vuotiaita!

Myös lapset, nuoret ja aikuiset tarvitsevat tarkastuksia. Meidän on mahdollista estää 60 % kuulonalenemisista; pelkästään säännöllinen tarkastuskäynti ja erikoiskeskuksessa käynti voivat vaikuttaa valtavasti.

Esimerkiksi Espanjassa on tällä hetkellä yli miljoona kuulonalenemaa. 72 % yli 65-vuotiaista kärsii tällaisesta ongelmasta. On kuitenkin yhä yleisempää, että 12–35-vuotiaat nuoret kärsivät kuulo-ongelmista. Tämä johtuu pääasiassa jatkuvasta altistumisesta melulle.

Akustinen altistuminen: suurin tämän vuosituhannen ongelma

Kehittyneimmissä maissa kuulon heikkeneminen on yleistymässä. Tämä johtuu osittain riskialttiista melutasoista, joita nuoret kohtaavat sekä päivittäisessä rutiinissaan että vapaa-aikanaan. Jatkuva kuulokkeiden käyttö (kytkettynä matkapuhelimeen tai tablettiin) tai yökerhoissa sekä konserteissa käyminen, ovat tärkeimpiä syitä tuleviin lyhytaikaisiin kuulo-ongelmiin.

Tyypillisesti keskimääräinen melutaso yökerhossa on 100 dB. Asiantuntijat suosittelevat, että emme ylitä 85 dB 8 tunnin ajan. Ja jos altistamme itsemme 100 dB:lle, sen ei pitäisi kestää yli 15 minuuttia.

Kaikkien ongelmien alkuperä ei kuitenkaan ole akustinen altistuminen. Mitä tulee nykyajan nuoriin, korvatulehdukset, tartuntataudit, kuten vihurirokko, aivokalvontulehdus, tuhkarokko tai raskauden tai synnytyksen aiheuttamat ongelmat, ovat pääasiallisia syitä, jotka aiheuttavat kuulo-ongelmia tai kuuroutta vauvoille sekä lapsille.

Liitettävyys ja mukautuvuus, ALAIN AFFLELOUn tarjoama ratkaisu

Kuulovauriot ja kuulokojeet ovat osa todellisuutta, jota emme aina hyväksy sosiaalisesti. Itse asiassa monet ihmiset eivät ota kantaa siihen, että heillä on kuulo-ongelmia, koska heillä on vääristynyt näkemys kuulokojeista. Monet ihmiset uskovat niiden olevan näkyvissä ja vaikuttavan heidän jokapäiväiseen elämäänsä.

Mutta ALAIN AFFLELOUn käyttämien liitettävyyden ja teknologian edistymisen ansiosta kuulokojeet voivat olla näkymätön auttava käsi kenelle tahansa. Ne ovat tuskin näkyvissä ja niissä on erinomainen langaton yhteys. Tämä tarkoittaa, että ne eivät tarvitse minkäänlaista kaapelia toimiakseen.

Lisäksi ALAIN AFFLELOU tarjoaa erilaisia ​​kuulokojeita yksilön kuulonaleneman tason ja elämäntavan mukaan. Ne tarjoavat myös helppoja latausratkaisuja ja Bluetooth-tekniikkaa. Ne kattavat ja mukautuvat jokaisen henkilön kuulotarpeisiin.

ALAIN AFFLELOUn audiologian johtaja Jesús Hervás huomauttaa, että: “Audiologia-ala on aina liitetty iäkkäisiin ihmisiin, mutta tällä hetkellä näemme yhä enemmän nuorempia ihmisiä ja lapsia, jotka myös tarvitsevat apua. Tavoitteenamme on tiedottaa ja auttaa ehkäisemään tulevia kuulo-ongelmia. Audiologiaverkostomme kautta yritämme auttaa kaikkia niitä, jotka ovat kiinnostuneita kuuloterveydestään.”

Tietoja ALAIN AFFLELOUsta ja heidän lähestymistavastaan ​​kuulo-ongelmiin

Viisitoista vuotta sitten ALAIN AFFLELOU saapui Espanjaan, ja yhdeksän vuotta myöhemmin he alkoivat laajentaa ALAIN AFFLELOU -linjaansa. Sen jälkeen kun he päättivät laajentaa palveluitaan audiologian alalle, he ovat jatkaneet kasvuaan.

He ovat saavuttaneet suosiota ja näkyvyyttä eri alueilla Espanjassa. Yrityksen tavoitteena on tavoittaa koko maailma; luoda luottamuksen, läheisyyden ja uskollisuuden ilmapiiri sekä osoittaa, että “koko maailmalla on oikeus kuulla hyvin”.

Ranskalaisella yrityksellä on nyt 40 ALAIN AFFLELOU -keskusta kansallisella tasolla pelkästään Espanjassa. Ne tarjoavat monipuolisia ratkaisuja sekä kuulo- ja yhteystuotteita. Niiden tavoitteena on varmistaa, että jokainen, jolla on kuulohäiriöitä, voi elää mahdollisimman paljon normaalia elämää.

Käyttämällä uusimman sukupolven kuulokojeita, jotka asiantuntijat ovat mukauttaneet kunkin henkilön kuulotarpeisiin, erityisiä herätyskelloja tai kuulonsuojajärjestelmiä, löytyy jotakin jokaiselle profiilille ja ammattilaiselle.

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
Vinkkejä ja luontaishoitoja kuurouden ehkäisemiseen
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
Vinkkejä ja luontaishoitoja kuurouden ehkäisemiseen

Kuulonmenetys ilmaantuu kuulon alentuessa, mutta ihminen pystyy edelleen kuulemaan jotain, kun taas kuuroudessa ihminen ei havaitse mitään ääntä.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.