Tatuointitaiteilijat palauttavat rintasyövästä selvinneiden naisellisuuden

Auttaakseen rintasyövästä selvinneitä naisia saamaan itsetuntonsa takaisin tatuointitaiteilijat tarjoavat palveluina nännien ja nännipihojen tatuoimista ilmaiseksi kaikille halukkaille.
Tatuointitaiteilijat palauttavat rintasyövästä selvinneiden naisellisuuden

Viimeisin päivitys: 29 heinäkuuta, 2022

Tatuoitu nänni on pieni asia, mutta se palauttaa syövästä selvinneiden naisien varmuuden. Maailman terveysjärjestön WHO:n tilastojen mukaan joka vuosi diagnosoidaan 1,38 miljoonaa uutta rintasyöpätapausta.

Rintasyövän kuolleisuusprosentti tekee kuitenkin laskuaan. Varhainen diagnosointi yhdistettynä jatkuvasti yhä innovatiivisempiin hoitomuotoihin on vähitellen lisännyt rintasyöpädiagnoosin saaneiden potilaiden eliniänodotetta.

Yksinkertainen tai radikaali mastektomia muuttaa naisen vartaloa ja saa aikaan psyykkisen haavan, jota on vaikea parantaa. Kuten jo varmasti tiedät, rintasyöpä jättää jälkeensä pitkäaikaista fyysistä, psyykkistä ja henkistä vahinkoa.

Rintojen menettäminen eli rinnanpoistoleikkaus, jossa nänni ja nännipiha poistetaan, on vaikea asia, joka monen potilaan on kohdattava.

Nyt erilaiset liikkeet kuten “Tatuointitaiteilijat rintasyöpäpotilaiden puolesta” tarjoavat syövästä selvinneille rohkeille naisille mahdollisuuden saada takaisin naisellisuutensa.

Kerromme kuinka.

Naisellisen itsetunnon palauttaminen erityisen tatuoinnin avulla

nännin tatuoiminen

Moni ei erityisemmin pidä tatuoinneista ja siitä, että se pysyy iholla läpi elämän.

Pidimme niistä tai emme, nämä tarinat paljastavat kuitenkin sen, miten pelkkä tatuointi voi olla avuksi ihan erityisissä tapauksissa, kuten rintasyövässä.

Stephanie M. on vastikään selviytynyt rintasyövästä. Mastektomian jälkeen hän päätti valita rintojen uudelleenrakennusleikkauksen. Rintarekonstruktio on kuitenkin monimutkainen asia, johon nännit eivät aina reagoi hyvin.

Nykyään eräs tavallisesti käytettävä menetelmä on “värjäys”. Menetelmä on samankaltainen kuin tatuointi, mutta sitä tehdään valitettavasti vain hyvin harvoissa sairaaloissa ja klinikoilla. Tässä menetelmässä on otettava huomioon myös toinen seikka: se ei ole pysyvä.

Muutama vuosi sitten Jero Velasco, tatuointitaiteilija Collado Villalbasta (Madrid, Espanja) käynnisti uuden projektin sosiaalisessa mediassa, tarjoten omia tilojaan ja palvelujaan “nännien” tatuoimiseksi niitä tarvitseville naisille, ilmaiseksi.

Tämän aloitteen ansiosta Stephanie M:llä on taas rinnat. Hän kertoi, että tänä kesänä ollessaan rannalla tyttärensä kanssa tämä tokaisi: “Äiti, bikiniesi yläosa putosi, peitä itsesi tai muuten ihmiset näkevät tissisi!” Asia saattaa vaikuttaa vähäpätöiseltä, mutta nämä sanat saivat Stephanien tavattoman onnelliseksi. “Minulla on taas rinnat”, hän hymyili.

Hyvin erityinen tatuointi

uusi nänni

Mastektomian läpikäyneet rintasyöpäpotilaat tietävät, ettei kyseessä ole mikä tahansa tatuointi. Nänni ja nännipiha ovat kumpikin tärkeitä alueita naisen feminiinisyyden kannalta. Ei ole väliä, vaikka kukaan muu ei näkisi niitä koskaan kuin vain nainen itse ja hänen kumppaninsa.

Kyseessä on naisen kehon tärkeä ja herkkä osa. Sen menettäminen yhden tai kummankin rinnan poistamisen seurauksena on hyvin traumaattista ja arkaluonteista.

  • Tatuointitaiteilija Jero Velasco tietää asian hyvin. Hän käyttää eri värien sekoituksia, kuten oranssia ja ruskeaa, imitoidakseen nännipihan ja nännin rakennetta, ja antaa näin naisille takaisin heidän suuresti ansaitsemansa itsetunnon.
  • On huomautettava, että rintojen uudelleenrakennuksen jälkeen naisella on jäljellä kaksi “ihokasaa”, jotka eivät näytä lainkaan luonnollisilta rinnoilta.

Jäljellä on kyllä ehkä rintojen muoto, joka näyttää hyvältä vaatteiden alla, mutta silti jotakin puuttuu. Nänni ja sen puuttuminen voi olla monelle naiselle (ei kaikille, sillä jokainen käsittelee tilanteen omalla tavallaan) syy heikkoon itsetuntoon.

Kirurgit ja tatuointitaiteilijat

vaaleanpunainen nauha

Kyseessä on yhteinen ponnistus. Jotta nämä naiset paranisivat kokonaan, kirurgia ja tatuointitaiteilijaa vaaditaan rakentamaan täydellinen rinta.

Kun tämä tatuointiartisti suorittaa hienovaraista työtään, on lähes mahdotonta olla kysymättä ja vaikuttumatta jokaisen asiakkaan henkilökohtaisesta tarinasta. Selviytyjät antavat toivoa.

Kuten artisti selittää, tämän tyyppiset tatuoinnit tehdään tavallisesti yksityisillä klinikoilla. Ne maksavat usein 300 ja 400 euroa per rinta, mikä on suoranaista kiskontaa. Hintojen ei pitäisi olla lähelläkään näitä lukemia, kun ottaa huomioon naisen henkilökohtaisen tilanteen. Monen heistä on jo täytynyt käyttää rahaa muihin asioihin, kuten peruukkeihin, tunteakseen olonsa yhä naiselliseksi.

Näiden asioiden on tarkoitus palauttaa muutakin kuin vain naisen omanarvontunto. Hiusten ja rintojen menettäminen on kuin pyyhkisi pois koko naiseuden.

He ovat silti aina kauniita meidän silmissämme.

Jokaisen ihmisen oma henkilökohtainen todellisuus on kuitenkin ainutlaatuinen ja poikkeuksellinen. Toiset kärsivät toisia enemmän syövän tuhoisista jälkiseuraamuksista.

Tämän tatuointitaiteilijan kaltaiset ideat saavat potilaat kuitenkin suorastaan pakahtumaan onnesta.

 

 


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.