Logo image
Logo image

Mies tekee väliaikaisia tatuointeja sairaille lapsille

3 minuuttia
Näissä tatuoinneissa käytetty muste ei ole myrkyllistä ja se peseytyy helposti pois vedellä. Tatuointien tuoma itseluottamus ja voima kestää kuitenkin paljon pidempään.
Mies tekee väliaikaisia tatuointeja sairaille lapsille
Viimeisin päivitys: 02 toukokuuta, 2019

Näiden tatuointien tekeminen ei satu tippaakaan ja niiden sisältämät värit valuvat pesuveden mukana viemäriin, mutta tatuointien asenne pysyy lasten matkassa pidempään ja antaa heille voimia taistella sairautta vastaan. Tässä artikkelissa kerromme tapauksesta, jossa mies tekee väliaikaisia tatuointeja sairaille lapsille.

Väliaikaisia tatuointeja sairaille lapsille

Heti kun tatuointi on valmis, näkyy ero entiseen lapsen kasvoilta: hymy irtoaa herkästi ja lapsi esittelee ylpeänä upeaa luomusta ihollaan. Lapsi voi unohtaa sairautensa ja nauttia uudesta ulkomuodostaan.

Tämä Uudesta-Seelannista kotoisin oleva tatuointitaiteilija haluaa auttaa sairaita lapsia ja tuoda hymyn heidän huulilleen – hän ymmärtää, miten tärkeää on voida nauttia elämästä ja kerätä hauskoja kokemuksia sairaanakin.

Tatuointi kasvattaa itseluottamusta

Benjamin Lloyd, nuori tatuointiartisti herättää ihastusta ja ihmetystä ympäri maailmaa, ja hänen hyväntekijän maineensa on kiirinyt jo pitkälle.

Lloyd joutui lapsena onnettomuuteen, jossa hän paloi pahasti ja hänen kätensä jäi vakavasti vammautuneeksi. Hän kuvailee kouluaikojaan helvetillisinä, sillä kiusaaminen oli vahvasti läsnä hänen arjessaan. Luokkatoverit pilkkasivat hänen “epämuodostunutta ja ryppyistä” kättään. Tämä jätti Lloydiin vahvan jäljen. Aikuistuttuaan Lloyd halusi peittää kätensä tatuoinnilla ja tekikin niin, ja siitä alkoi uusi vaihe miehen elämässä: hän rakastui tatuointeihin ja päätti tehdä niistä itselleen uran.

Uskomattomien taideteosten luominen muiden ihmisten iholle tuli hänen elämäntehtäväkseen. Hän halusi nähdä samanlaisen muutoksen muissa ihmisissä kuin näki itsessään: ensimmäinen tatuointi antoi hänelle itseluottamusta ja uskomusta omiin kykyihinsä.

Some figure

 

Kuolema osuu joskus kohdalle täysin yllättäen. Muutama vuosi sitten Lloyd joutui kohtaamaan alle 7-vuotiaan poikapuolensa kuoleman.

Idea tatuointien tekemisestä sairaille lapsille syntyi pian tapahtuneen jälkeen. Lloyd ei kuitenkaan ollut varma siitä, otettaisiinko hänen ideansa vastaan avosylin vai torjuttaisiinko se kokonaan, sillä monet suhtautuvat tatuointeihin yhä negatiivisesti.

Lloyd halusi kuitenkin yrittää ajaa ideaansa läpi, sillä hän uskoi, että tatuoinnin maalaaminen lapsen iholle toisi heille onnea ja toivoa.

Somen avulla voittoon

Lloyd halusi ensin selvittää, miten ihmiset suhtautuvat ajatukseen lasten ihon maalaamisesta tatutointityyliin, joten hän testasi ideaansa naapurustonsa lapsilla ja jakoi kuvat Facebookissa.

Hän kertoi sivullaan, että mikäli kuvat saavat 500 tykkäystä, hän marssii sairaalaan ja tekee saman syöpää sairastaville lapsille, jos he vain haluavat kuvan iholleen.

Seuraavana aamuna kun Lloyd heräsi ja tarkasti Facebook-sivunsa, tulos oli mykistävä: hänen kuvansa olivat saavuttaneet yli 400 000 tykkäystä. Nyt hän oli varma ideastaan ja loi ainutlaatuisen retussiruiskun, jolla voi luoda helposti väliaikaisia tatuointeja.

Ruisku käyttää myrkytöntä mustetta, joka peseytyy pois suihkussa. Lloyd käyttää valmiiksi suunniteltuja kaavioita, joista lapset saavat valita mieleisensä. Tulokset ovat upeita.

Some figure

 

Lloydin syöpäpotilaille tekemät tatuoinnit ovat levinneet ensimmäisiä kuviakin nopeammin. Lloyd on vieraillut siitä lähtien sairaaloissa säännöllisesti ja jakaa aikansa ja taitonsa ilmaiseksi potilaiden hyväksi.

Lasten perheet ovat kiitollisia siitä, että lasten tylsyydellä ja kivulla täytetyt päivät saavat piristystä Lloydin vierailusta. Monet pitkäaikaissairaat lapset joutuvat viettämään tuntikausia maaten paikoillaan pelkkä TV seuranaan, joten Lloydin antama elämys tuo vaihtelua heidän päiviinsä ja saa heidän olonsa tuntumaan normaalimmalta.

  • Lääkärit ovat varmistaneet, ettei Lloydin käyttämä muste aiheuta minkäänlaisia haittoja potilaille.
  • Lloyd antaa lapselle käyttämänsä kaulakorun tatuointia tehdessään ja kertoo heille niistä tapaamistaan lapsista, jotka ovat selvinneet syövästä voittajina.
  • Tämä nuori taiteilija tuo lapsille toivoa, rohkeutta ja voimaa. Kun lapsi katsoo peiliin tatuoinnin jälkeen ja näkee ihonsa peitettynä ruusuilla, pääkalloilla ja fantastisilla olennoilla, hänestä tuntuu kuin hänen päällään olisi suojaava haarniska.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.