Tärkeintä ovat tunnesiteet toisiin, eivät tavarat

Elämässä tulee hetki, jolloin tavaroilla ja materialla ei enää ole merkitystä, ja tällöin ymmärrämme, että oleellisimmat asiat ovat tunnesiteet toisiin ihmisiin.
Tärkeintä ovat tunnesiteet toisiin, eivät tavarat

Viimeisin päivitys: 25 huhtikuuta, 2019

Tunnemme olomme oikeasti kotoisaksi silloin, kun olemme sellaisten ihmisten ympäröiminä, joista välitämme. Kaikkein arvokkaimmat asiat elämässä eivät ole materiaa, vaan tunnesiteet toisiin ihmisiin.

Tämä saattaa unohtua, tai saattaa tulla sellaisia hetkiä, jolloin emme pidä kyseistä faktaa kovin todenmukaisena. Lopulta kuitenkin on niin, että elämä on helpompaa, kun rinnalla on joku toinen.

Tunteikas sydän, jossa on paljon rakkautta ja ystävyyttä, on todella tärkeä asia ajan kuluessa. Ajan kuluessa alat arvostaa sitä tyydytyksen tunnetta, joka liittyy rakastamiseen ja tuen saamiseen, kun tarvitset olkapäätä itkeäksesi ja käsivarsia halaamaan sinua lämpimästi.

Tärkeintä on tunnesiteet toisiin ihmisiin, ei tavaroihin

Rakastaminen ja ympäristön arvostaminen on perusta henkiselle kasvulle

Elämässä tärkeintä on tunneside toisiin ihmisiin, ei tavaroihin.

Tunnetason hyvinvointi muodostuu niistä tyydyttävistä, terveistä ja vastavuoroisista suhteista, joita elämän varrella muodostuu.

Ystävät ja perhe merkitsevät eri tavoilla erilaisissa elintärkeissä vaiheissa, jotka muodostavat ihmisen tunnetason kasvun. Kun ymmärrät tämän, tiedät että suhteissa ei kannata etsiä mitään enempää.

Kun vanhenet, raha, työ tai täydellinen vartalo eivät enää merkitse yhtä paljon kuin ne joskus merkitsivät mielemme elintärkeiden asioiden listalla.

Tunnesiteet ystäviin ovat elintärkeitä.

Ihmisen prioriteetit muuttuvat koko elämän ajan

Asenteesi määrittyy prioriteettiesi mukaan. Siksi katsoessasi taaksepäin ajattelet luultavasti tähän malliin: “Olen todella muuttunut aivan hirveästi!”

Olemme ihmisiä, ja sellaisina meidän olemukseemme kuuluu, että muutumme sekä opimme ja luovumme opeistamme kaikilla todellisuutemme osa-alueilla.

Erilaiset kokemukset saavat meidät ymmärtämään, kuinka haurasta elämä on. Pikkuhiljaa alamme yhä enemmän arvostaa sitä, että luomme tunnesiteet toisiin ihmisiin erityisellä tavalla. Alamme pitää tärkeämpänä sitä, että saavutamme tunnetason siteen sekä voimme pitää rinnallamme jonkun sellaisen, joka itkee ja nauraa kanssamme – tarvitsimmepa sitten mitä tahansa.

Meillä on tarve saada sosiaalista yhtenäisyyttä, jotta voisimme kokea olevamme täysiä, ja alamme ajan kuluessa ymmärtää, että raha ei voi tätä tuoda. Emme ole rikkaita ennen kuin meillä on IHMISIÄ syvimmässä tasossa omaa minuuttamme.

“Nämä ovat taianomaisia ihmisiä. Minä vannon, että olen nähnyt heitä. Heitä on kätkettyinä kaikissa maailman kolkissa, ja he näyttävät tavallisilta, mutta he piilottavat erityiset ominaisuutensa.

He yrittävät käyttäytyä kuin muut. Siksi heitä on joskus niin vaikea löytää. Mutta kun löydät tällaisen ihmisen, takaisinpaluuta ei ole. Et voi koskaan unohtaa näitä henkilöitä.

Älä kerro kenellekään, mutta sanotaan, että tällaisilla ihmisillä on niin suurta taikaa, että jos he koskettavat sinua kerran, kosketus säilyy ikuisesti.”

-Tuntematon kirjoittaja-

Kun löydät ihmisen, johon saat syvän yhteyden, vaali tätä yhteyttä.

 

“Taianomaiset ihmiset”, joita löytää kaikkialta

Nämä “taianomaiset ihmiset” ovat niitä, jotka tuovat elämääsi onnellisuutta. Niitä, jotka auttavat sinua lentämään, loistamaan ja pudottamaan ne tarpeettomat painot, joita keräät elämäsi varrella tunnetason taakaksesi.

Saat näiden ihmisten kanssa kumppanuutta, pysyvyyttä ja tunnetta siitä, että heidän kanssaan olet kotonasi. Nämä ovat terveellisiä ja vastavuoroisia suhteita, jotka luovat kauniin yhteyden sinun ja ympäristösi välille.

Vilpittömät katseet, joita näiltä henkilöiltä saat, valaisevat maailmaasi surun hetkellä, ja ne auttavat sinua pääsemään eroon niistä esteistä, joita kohtaat matkallasi. Nämä ovat suhteita, jotka auttavat sinua olemaan tietoisempi, herkempi tunnetasolla ja sosiaalisesti taidokkaampi.

Tämä johtuu siitä, että on sellaisia asioita, joita voit oppia vain tunnetasolla muodostamiesi yhteyksien kautta. Opit näin esimerkiksi empaattisuuden ja kuuntelemisen tärkeydestä, kuten myös siitä, kuinka oleellista on antaa toisen sanoa se, mitä hän haluaa sanoa. Ymmärrät, kuinka tärkeää on muodostaa hyviä ihmissuhteita, ottaa toiset huomioon sekä rakentaa soljuvia ja tehokkaita vuorovaikutustilanteita.

Pidä kiinni taianomaisista ihmisistä elämässäsi.

Tässäkin avainasiana on ehdottomasti se, että jätämme sivuun vähemmän tärkeät tarpeemme sekä käytämme aikaa tunnesiteidemme vahvistamiseen.

Tämä on tärkeää, sillä liittojen muodostaminen saa meidät olemaan mukana elämässä. Se edistää sitä, että muutumme paremmiksi ihmisiksi sekä saamme selville, mitä ovat ne varjot, jotka tekevät arkipäivän elämästämme vaikeampaa.

On mahtavaa, että lähellä on sellaisia ihmisiä, joiden kanssa suhde on vilpitön ja joiden kanssa voit muodostaa ystävyyden, jossa ei ole itsekkyyttä, tekopyhyyttä tai huonoja tunteita.

Tämä ei ole helppoa. Me kaikki kuitenkin lopulta tajuamme, että on hyvin tärkeää pysyä sellaisessa paikassa, josta tulee koti siellä olevien ihmisten vuoksi.

Rakasta siis näitä ihmisiä, ja pidä osana elämääsi olevat tärkeät ihmiset lähelläsi – ajattele, että elämäsi riippuu tästä. Tunnesiteet tuovat hyvinvointia jokapäiväiseen elämään.


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.