Tämä luontainen antibiootti pitää tulehdukset loitolla

Tiesitkö, että voit valmistaa toimivan antibiootin kotioloissa luontaisista aineksista? Tämä antibiootti auttaa ehkäisemään yleisiä tartuntatauteja ja parantaa kehon puolustusjärjestelmän toimintaa, ilman kemiallisten antibioottien haittavaikutuksia.
Tämä luontainen antibiootti pitää tulehdukset loitolla

Viimeisin päivitys: 22 helmikuuta, 2019

Antibiootti on lääke, joka ehkäisee bakteerien kasvua ja leviämistä elimistössä. Bakteerit jakautuvat nopeasti ja pyrkivät lisääntymään elimistössä, jolloin syntyy bakteeritulehdus ja siihen liittyvät oireet.

Ensimmäinen antibiootti, penisilliini, kehitettiin vuonna 1929, mutta yleiseen käyttöön antibiootit tulivat vasta 1940-luvulla. Vaikka monet bakteerit ovat kehittäneet vastustuskyvyn antibiootteja vastaan, ovat antibiootit yhä yleisin ja tehokkain keino hoitaa tavallisia bakteeritartuntoja.

Miksi luonnollinen antibiootti on parempi vaihtoehto?

Antibioottien liiallinen ja toistuva käyttö voi nopeasti johtaa bakteerikantojen vastustuskyvyn kehittymiseen, sekä inhottaviin sivuvaikutuksiin. Jos antibiootit eivät toimi, joudutaan turvautumaan yhä aggressiivisempiin lääkeyhdistelmiin taudin hoidossa.

Harva kuitenkaan tietää sitä, että on olemassa muutamia luontaisia aineita, joilla on samanlainen vaikutus elimistöön kuin antibiooteilla. Ne eivät myöskään aiheuta haitallisia sivuvaikutuksia antibioottien tavoin.

Luontaisia “antibiootteja” voidaan käyttää tavallisten bakteeritulehdusten hoitoon, kuten virtsatietulehdukseen tai hengitysteiden tulehduksiin – vakavammat tulehdukset etenkin lapsilla ja vanhuksilla tulee aina hoitaa lääkärin valvonnan alaisuudessa.

Alta löydät ohjeet helpon ja edullisen antibioottihoidon valmistamiseen, joka auttaa suojaamaan sinua kausiflunssalta ja muilta vaivoilta.

Kotitekoinen antibiootti hunajasta ja kurkumasta

Hunajan ja kurkuman yhdistelmä on ikivanha keksintö, ja sillä on antibioottinen ja viruksia tappava vaikutus, joka auttaa tehostamaan kehon omaa puolustusjärjestelmää. Suosi 100 % luomutuotettua kurkumaa ja hunajaa, sillä näin saat kaiken irti aineksista.

Hunaja ja kurkuma ehkäisevät virusten, bakteerien ja muiden patogeenien aiheuttamia oireita. Kumpikin aineksista toimii positiivisesti kehon hyväksi myös yksinään, mutta kun niiden voimat yhdistää, saadaan tehokas hoito. Tutustutaan ensin kummankin aineksen hyötyihin terveydenhoidossa.

Hunajan hyödyt terveydelle

Hunaja on luonnollinen antibiootti

Hunaja on makeutta tuova ruoka-aine, joka tunnetaan sen korkeasta ravintoainemäärästä sekä hoitavista vaikutuksista. Hunajaa on käytetty vuosisatojen ajan erilaisten vaivojen hoitoon.

Hunaja sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja tärkeitä aminohappoja, ja lisäksi sillä on antibioottinen vaikutus, joka on tehnyt siitä suositun aineksen luontaisissa hoidoissa.

Hunajan uudistava ja tulehdusta hillitsevä vaikutus auttaa ehkäisemään vapaiden radikaalien vaikutusta kehon soluissa, samalla hunaja auttaa vahvistamaan kudoksia ja lisää vasta-aineiden kehittymistä elimistössä.

Sisäisesti ja ulkoisesti käytettynä hunaja voi hidastaa tiettyjen bakteerien, virusten ja sienten kasvua, joten se sopii hyvin lievien vaivojen hoitoon. Hunaja on lisäksi loistava apukeino flunssan hoidossa, sillä se tehostaa liman poistumista, helpottaa kurkkukipua ja aukaisee ilmateitä.

Kurkuman hyödyt terveydelle

kurkuma on luonnollinen antibiootti

Kurkuma on kauniin värinen mauste, joka on alunperin kotoisin Intiasta. Maustetta on käytetty sen hoitavien vaikutusten takia sekä ruuanlaitossa että vaihtoehtoisessa lääketieteessä.

Kurkuman sisältämä aktiivinen yhdiste kurkumiini, antaa sille sen luontaisen oranssin värin ja toimii myös tulehdusta hilliten antibiootin lailla ja kipua lievittäen.

Tämä yhdiste kontrolloi kudoksissa ilmenevää tulehdusreaktion aiheuttamaa epätasapainoa, tuhoaa haitallisia bakteereja ja luo suojan patogeenien aiheuttamia tulehduksia vastaan.

Kurkumalla on yli 150 erilaista terapeuttista vaikutusta, jotka sopivat monen eri vaivan hoitoon ja ehkäisyyn.

Näin valmistat luontaisen antibiootin

hunaja on tehokas antibiootti

Tämä hunajasta ja kurkumasta valmistettu luontaishoito tunnetaan suuressa osassa maailmaa “kultaisena hunajana”. Hoito on loistava liittolainen kehon terveydelle, sillä se auttaa tuhoamaan bakteereja ja viruksia, ja tukee elimistön luontaista puolustusjärjestelmää.

Monet lisäävät kultaisen hunajan osaksi päivittäistä ruokavaliotaan, sillä he haluavat vahvistaa immuniteettiaan. Hoitoa voi käyttää päivittäin, mutta sitä voi kokeilla myös olemassaolevan tulehduksen hoitoon.

Muista hoitoa valmistaessasi käyttää korkealaatuisia aineita, sillä vain nämä tuovat halutun vaikutuksen.

Ainekset:

  • 4 rkl luomuhunajaa
  • 1 1/2 rkl jauhettua kurkumaa
  • Kannellinen lasipurkki
  • Pieni puulusikka

Valmistus

  • Kaada hunaja lasipurkkiin ja lisää sitten kurkuma.
  • Sekoita hyvin puulusikalla, kunnes ainekset ovat sekoittuneet toisiinsa tasaisesti.
  • Peitä purkki kannella ja anna sen valmistua yön yli.

Hoidon käyttö

  • Nauti kultaista hunajaa lusikallinen joka päivä, mieluiten tyhjään mahaan.
  • Voit sekoittaa hunajan kupilliseen lämmintä vettä, sillä tämä tekee sen nauttimisen helpommaksi.
  • Jos kärsit tulehduksesta, nauti hoitoa kolme kertaa päivässä.

Huomioitavaa hoidon käytössä

Sappikivistä ja munuaissairauksista kärsivien ei tule käyttää tätä hoitoa. 

Oletko valmis kokeilemaan luontaisten antibioottien voimaa? Käytä tätä joko päivittäin ehkäistäksesi flunssaa ja muita vaivoja, tai käytä sitä lievän tulehduksen nitistämiseen. 


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.