Logo image
Logo image

Smoothie selleristä ja ananaksesta painonpudotukseen

3 minuuttia
Ota ruokavalioosi mukaan tämä smoothie ananaksesta ja selleristä, jos tavoitteenasi on tehokas painonpudotus.
Smoothie selleristä ja ananaksesta painonpudotukseen
Viimeisin päivitys: 26 elokuuta, 2022

Ananas ja selleri voivat olla aivan loistavia apuja painonpudotuksen edistämiseksi ja nesteen kertymisen ehkäisemiseksi, sillä ne toimivat nestettä poistavina ja myrkkyjä poistavina tuotteina. Ota heti kokeiluun tämä ihastuttava smoothie selleristä ja ananaksesta!

Nykyisin on tarjolla monia keinoja tehostaa painonpudotusta. Tällä emme kuitenkaan tarkoita sitä, että olisi suositeltavaa ryhtyä jonkin tyyppiselle ihmedieetille, vaan sitä, että eräät terveelliset menetelmät voivat olla hyödyllisiä apuja aineenvaihdunnan vauhdittamiseksi.

Yksi tällainen vaihtoehto on suositut ja herkulliset hedelmistä ja kasviksista valmistetut smoothiet, jotka on helppo ottaa osaksi arjen ruokavaliota.

Valmista herkullinen smoothie selleristä ja ananaksesta

Nämä juomat sisältävät vain vähän kaloreita, ja ne ovat tehokkaita kylläisyyden tunteen lisääjiä. Samalla ne myös tarjoavat energiaa sekä edistävät myrkyllisten aineiden poistumista kehosta.

Tällä kertaa annamme reseptin jonka avulla valmistuu herkullinen ja terveellinen smoothie selleristä ja ananaksesta. N

ämä kaksi ainesta ovat tunnettuja niiden rasvaa polttavista ja tulehdusta torjuvista vaikutuksista. Nyt kerromme, kuinka voit helposti valmistaa tämän tehosmoothien kotonasi aina halutessasi – jatka lukemista ja tehosta painonpudotustasi sellerin ja ananaksen avulla!

Pudota painoa smoothien avulla

Näistä kahdesta tuotteesta saat valmistettua erittäin terveellisen juoman, joka tekee painon vähentämisen helpommaksi. Selleri ja ananas toimivat kehossa puhdistaen ja energiaa tarjoten. Lisäksi ne tehostavat aineenvaihdunnan toimintaa siten, että rasva palaa helpommin.

Ananaksen hyödyt painonhallinnassa

Some figure

Ananas on herkullinen trooppinen hedelmä, josta on tullut suosittu apu painonpudotukseen. Tämä ei ole ainoastaan sen ansiota että ananaksessa on vain vähän kaloreita, vaan myös sen, että se antaa kylläisen olon, joka edistää myrkyllisten aineiden poistumista kehosta.

 • Sen maku on makean ja happaman väliltä, ja se sopii erittäin hyvin muihin ruokiin yhdistettäväksi. Ananas vähentää sokerinhimoa.
 • Siinä on ruoansulatusta edistävää entsyymiä nimeltä bromelaiini, joka parantaa proteiinien käsittelyä ruoansulatuksessa. Näin se helpottaa aminohappojen hajoamista.
 • Kyseinen entsyymi on luonnollinen tulehdusten torjuja. Siten ananas vähentää vatsan turvonneisuutta.
 • Ananas sisältää vettä, C-vitamiinia ja elintärkeitä mineraaleja, jotka tukevat jätettä poistavien elinten toimintaa. Siten se poistaa niitä kuona-aineita, jotka tekevät painonpudotuksesta vaikeampaa.

Sellerin hyödyt painonpudotuksessa

Some figure

Selleri on yksi niistä kasviksista, jotka sopivat ihanteellisesti mihin tahansa ruokavalioon. Koska siinä on vain vähän kaloreita mutta runsaasti antioksidantteja, se on avuksi painon vähentämisessä samalla kun se parantaa terveyttäsi.

 • Se sisältää tehokkaita fytoravinteita, jotka parantavat ruoansulatusta. Siten se auttaa estämään myrkyllisten aineiden kertymistä ja paksusuolen rasvoja.
 • Sen runsas mineraalien määrä auttaa pitämään yllä elektrolyyttitasapainoa. Siten se ehkäisee nesteytyksen puutetta ja energiatason laskua.
 • Se tarjoaa kevyitä annoksia ravinnekuitua, joka auttaa hallitsemaan kolesterolia ja ruoanhimoa.
 • Sillä on nestettä poistavia ominaisuuksia, jotka auttavat estämään nesteen kertymistä kehoon. Tämä ongelma liittyy turvotukseen ja aineenvaihdunnan hankaluuksiin.

Ananas-sellerismoothie resepti

Some figure

Ananas- ja sellerismoothie on herkullinen apu elimistöä puhdistavan kuurin toteuttamiseksi. Sen ominaisuudet auttavat poistamaan myrkyllisiä aineita ja ne säätelevät ruoansulatusprosessia niin, että keho voi jatkaa painon pudottamista.

Voit myös ottaa tämän smoothien osaksi ruokavaliotasi. Se on esimerkiksi ihanteellinen juoma aterioiden välillä silloin, kun ruoanhimo iskee.

Tarvittavat ainekset

 • 3 palaa ananasta
 • 2 sellerinvartta
 • 1 kupillinen vettä
 • 1/2 sitruunan mehu

Näin tämä juoma valmistetaan

 • Leikkaa ananas pieniin paloihin ja kuutioi selleri.
 • Yhdistä ainekset sitten kupilliseen vettä.
 • Anna juoman sekoittua tehosekoittimessa muutaman minuutin ajan, jotta saat tasaisen, paakuttoman nesteen.
 • Kun smoothie on valmis, nauti se välittömästi ja lisää mukaan sitruunamehu.

Nauti smoothie näin

 • Jos tavoitteenasi on puhdistaa kehosi, ota juomaa tyhjään vatsaan kolme viikkoa yhteen putkeen.
 • Lisäksi juo sitä ainakin kolme kertaa viikossa aamupäivällä tai iltapäivällä, jotta voisit parhaiten hyödyntää sen painoa vähentävät ominaisuudet.

On tärkeää, että otat huomioon tämän asian: se vaikutus joka tällä smoothiella on painoon, vaihtelee riippuen henkilön aineenvaihdunnasta ja tottumuksista. Joissakin tapauksissa voit nähdä tuloksia jo lyhyessä ajassa, kun taas toisinaan tarvitsee tehdä hiukan enemmän töitä painonpudotuksen eteen.

On tärkeää yhdistää tämä smoothie sellaiseen ruokavalioon, joka pitää kalorit hallinnassa. Tämän lisäksi runsas vedenjuonti ja liikunta ovat hyvin tarpeellisia asioita hyvien tulosten aikaansaamiseksi.

Haluatko pudottaa painoa terveellisellä ja herkullisella tavalla? Ota tässä tapauksessa avuksesi smoothie selleristä ja ananaksesta!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


 • Salud, O. M. de la. (2013). Dieta, nutrición y prevención de enfermedades crónicas. Alimentacion Y Dieta, Consecuencias De Habitos Alimentarios Inadecuados Pdf. https://doi.org/10.1007/s13398-014-0173-7.2
 • Izaga, M. A., Pablo, A. M. R., Alday, L. A., Apalauza, E. P., Beti, I. S., & Ochoa, E. R. (2006). Calidad de la dieta, sobrepeso y obesidad en estudiantes universitarios. Nutrición Hospitalaria. https://doi.org/10.1021/ac971375e
 • Martínez, M. I., Hernández, M. D., Ojeda, M., Mena, R., Alegre, A., & Alfonso, J. L. (2009). Desarrollo de un programa de educación nutricional y valoración del cambio de hábitos alimentarios saludables en una población de estudiantes de Enseñanza Secundaria Obligatoria. Nutrición Hospitalaria. https://doi.org/10.1213/ANE.0b013e3182110f9f

 


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.