Sinunkin sisälläsi asuu parantajanainen

Parantajanainen on henkilö, joka uskoo itseensä ja mahdollisuuksiinsa. Hän hyödyntää itseluottamustaan eheytyäkseen ja kasvaakseen ihmisenä, unohtamatta rakkaimpiaan. Oletko sinä parantajanainen?
Sinunkin sisälläsi asuu parantajanainen

Viimeisin päivitys: 06 toukokuuta, 2019

Parantajanainen käsitteenä on yleinen aihe antropologiassa ja kirjastojen spirituaalisuutta käsittelevissä teoksissa. Tämän käsitteen ja siihen liittyvien asioiden pohtiminen voi kuitenkin auttaa sinua kasvamaan naisena. Se on ehkä kannattavaa löytää, tai pikemminkin löytää uudelleen.

Sisälläsi oleva parantajanainen on olemus, joka on täynnä sukupolvelta toiselle kulkeutuneita tarinoita ja viisautta.

Parantajanainen herää sisälläsi ennemmin tai myöhemmin ja sallii sinun nähdä asiat tasapainoisemmin, intuitiivisemmin ja viisaampana. Hän ymmärtää, että henkilö, joka voi auttaa sinua eniten on… sinä itse.

Tänään haluaisimme kutsua sinut pohtimaan tätä mielenkiintoista ja hyödyllistä käsitettä.

Parantajanainen omana parannuskeinonasi

sisäinen parantajanainen

Koko oman henkilökohtaisen historiasi aikana ja maailmanlaajuisena kulttuuriperintönä parantajanaisen persoona on lähes aina yhdistetty vanhustenhoitoon ja lastenkasvatukseen.

Tämä saattaa johtua naisen voimakkaasta velvollisuudentunteesta omistaa kaikki energiansa ja rakkautensa toisille ihmisille. Luonnollisestikin tämä saa monet unohtamaan itsestään huolehtimisen.

Olet ehkä havainnut tämän isoäideissäsi ja jopa omassa äidissäsi. Mutta usko tai älä, nykyajan modernissa ja muka tasa-arvoisessa maailmassa tätä samaa kaavaa toistetaan edelleen. Naiset laittavat yhä rakkaimpansa, aviomiehet, lapset ja omat vanhempansa itsensä edelle.

Luonnollisesti tämä johtaa lopulta itsensä unohtamiseen.

Tiedät, että huolenpito ja hellyys tulee rakkaudesta. Todellisia ongelmia syntyy kuitenkin silloin, kun ihminen menettää yhteyden omaan identiteettiinsä, tarpeisiinsa ja omanarvontuntoonsa. Tätä ei saisi tapahtua. Meidän on nähtävä asiat toisesta perspektiivistä.

Parantajanaisen tulisi nousta esiin yhteiskunnassa herätyksenä.

Meidän on ymmärrettävä, että kaikki asiat joita tarvitsemme, haluamme tai joista koemme jäävämme paitsi, löytyvät sisältämme.

Olet oma parannuskeinosi. Heti siitä hetkestä lähtien kun alat kohdella itseäsi rakkaudella ja ymmärrät että kaikki mitä sinulla on, mukaan lukien menetykset, on kaunis elämän oppitunti, opit olemaan paljon vahvempi.

Ota perintösi avosylin vastaan

parantajanainen ja kumppanit

Parantajanainen on myös sellainen henkilö, joka on eheyttänyt menneisyytensä kulkeakseen vapaana nykyhetkessä. Tämä voi tapahtua ainoastaan hyväksymällä juurensa ja antamalla anteeksi itseään satuttaneet asiat.

Anteeksiantaminen ei kuitenkaan tarkoita toisen henkilön huonon käytöksen suvaitsemista tai hyväksymistä. Se tarkoittaa ennen kaikkea irti päästämistä siirtyäkseen eteenpäin. Se on anteeksiantamista, jotta voit edetä elämässä säilyttäen samalla vahvan siteen itseesi.

Parantajanainen säilyttää myös voimakkaan siteen toisiin naisiin: äitiinsä, siskoihinsa, ystäviinsä jne. Tämän liiton ansiosta hänen on helpompi eheytyä, sillä ei ole mitään niin puhdistavaa kuin jakaa kokemukset muiden kanssa, purkaa tunteitaan, auttaa toisia, kuunnella ja tarjota neuvoja.

Kuinka olla parantajanainen

nainen ja värit

Sinun ei tarvitse olla tietyn ikäinen päästääksesi sisäisen parantajanaisesi vapaaksi. Voit saavuttaa henkilökohtaisen, psyykkisen kypsyyden milloin tahansa, kunhan vain vihdoinkin tunnet olevasi oman elämäsi herra.

Tätä asiaa kannattaa pohtia.

Rakkaus itseä kohtaan

Sinulla on kaikki oikeus rakastaa perhettäsi, kumppaniasi, lapsiasi ja ystäviäsi täydestä sydämestäsi. Jokainen viisas nainen kuitenkin ymmärtää, ettei mikään rakkaus ole aitoa, jos ei ensin opi rakastamaan itseään.

Jos et rakasta itseäsi tarpeeksi, odotat muiden antavan sinulle tarvitsemasi hapen ja täyttävän sydämesi tyhjiön.

Ollaksesi parantajanainen sinun on ymmärrettävä, että itsesi rakastaminen ei ole itsekäs teko. Se on hyvän mielenterveyden perusta.

Hyvyys, voima ja usko intuitioon

Parantajanainen ei odota keneltäkään mitään. Hän odottaa kaiken itseltään, sillä hän tietää olevansa rohkea, kyvykäs ja sen arvoinen. Hän näkee elämän rakkauden ja kunnioituksen kautta. Hän antaa kaikkensa toisille, mutta ei koskaan unohda itseään.

Hänellä on kokemus puolellaan, sekä viisaus ja sinnikkyys, jonka hän on perinyt äidiltään, isoäidiltään ja niiltä naisilta, joiden hän on nähnyt taistelevan joka päivä kääntääkseen surunsa vahvuudeksi.

Emme voi myöskään jättää huomiotta hänen hiuksenhienoa tasapainoiluaan järjen ja intuition välillä. Hän ymmärtää, että elämä vaatii sitä, että on vastaanottavainen ja tarkkaavainen ja laittaa oman egonsa sivuun.

Kun on aika tehdä päätöksiä, hän kuuntelee intuitionsa ääntä, sillä siellä hänen sisäinen kokemuksensa, viisautensa ja voimansa piilee.

Kuulostaako tämä sinulta tai joltakulta rakkaaltasi?

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
Rentouttava aromaterapia
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
Rentouttava aromaterapia

Aromaterapia on parantamista, joka tapahtuu rentoutumalla kasvien, kuorien, yrttien ja kukkien eteeristen öljyjen avulla.


Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.