Rakkaus ei löydy etsimällä

Vasta kun rakastat itseäsi, voit todella rakastaa jotakuta toista. Sillä vasta kun olet tyytyväinen itseksesi, voit rakastaa toista olematta hänestä riippuvainen.
Rakkaus ei löydy etsimällä

Viimeisin päivitys: 26 elokuuta, 2022

Olet jo luultavasti kuullut, että rakkaus ei löydy etsimällä. Mutta aikaa kuluu, ja popkulttuuri sekä ihmiset ympärilläsi toitottavat sinulle “Mitä? Etkö vieläkään ole löytänyt kumppania?!”. Ahdistut, koska tuo erityinen ihminen ei ole vieläkään astunut elämääsi.

On tärkeää tiedostaa, että ihmiset ympärilläsi käyttäytyvät vain niiden samojen uskomusten mukaan, joita sinulla itselläsikin on ollut. He uskovat (usein virheellisesti), että ollakseen täysin onnellinen ihmisellä on oltava kumppani ja hänen on perustettava perhe, tai että sinkkuna oleminen on epätavallista. Toisaalta he voivat yksinkertaisesti vain uskoa, että ilman kumppania ihminen on epäonnistunut.

On monia asioita, joihin uskomme niitä kyseenalaistamatta. Mutta meidän on alettava katsoa asioita eri näkökulmasta, muutoin ne vaikuttavat ja muovaavat haitallisesti elämäämme.

Kumppanin löytämisen tarve voi muuttua pakkomielteeksi. Mutta rakkaus ei löydy etsimällä.

Rakkaus ei löydy internetistä

Rakkaus ei löydy internetistä

Rakkaus ei löydy etsimällä netistä sivustoilta kuten Badoo tai mobiilisovelluksista kuten Tinder. Kaikki tietävät, mitä näistä paikoista todellisuudessa haetaan, ja se on kaikkea muuta kuin todellista rakkautta.

Vaikka jotkut ovat onnistuneet löytämään rakkauden netistä, sinun on pohdittava kuinka se tapahtui. On monia syitä siihen, miksi joku saattaa haluta olla vuorovaikutuksessa ihmisiin netin kautta:

  • Hänellä saattaa olla heikko itsetunto ja hän saattaa uskoa, ettei kukaan halua häntä oikeassa elämässä.
  • Hän on ujo ja arka, ja sosiaalinen media antaa hänelle hieman rohkeutta uskaltaa puhua ihmisten kanssa rentoutuneemmin ja luonnollisemmalta tuntuvalla tavalla.
  • Hän ei koskaan mene ulos ystävien kanssa eikä elä aktiivista elämää töiden tai muiden velvoitteiden takia, ja hän uskoo, että ainoa keino tavata ihmisiä on netissä.
  • Hän haluaa niin epätoivoisesti löytää jonkun mahdollisimman nopeasti, että hän turvautuu nettiin nopeuttaakseen asioita.

Kuten näet, missään näistä tilanteista ihminen ei etsi rakkautta internetistä. Todellisuudessa hän kaipaa itsetunnon kohotusta, sitä että joku pitäisi hänestä, välittäisi hänestä, että hän tuntisi itsensä tärkeäksi jne.

Onko tällä mitään tekemistä rakkauden kanssa?

Rakkaus ilmaantuu kun sitä vähiten odotat

Rakkaus voi löytyä sattumalta

Tätä näkee jatkuvasti: mitä epätoivoisempia olemme, sitä todennäköisemmin potentiaalinen kumppani ottaa jalat alleen.

Muistatko olleesi joskus suhteessa ja tulleesi yhtäkkiä todella kiinnostavaksi muiden ihmisten silmissä? Tätä tapahtuu siksi, että ollessasi suhteessa olet rento ja rauhallinen, ja tämä vetää ihmisiä puoleensa. Tätä ei tapahdu silloin, kun olet epätoivoinen.

Tästä syystä on tärkeää uskoa, että rakkauden löytäminen odottamatta on mahdollista. Kuntosalilta, kassajonosta, töistä jne.

Kaikki on mahdollista. Maailma on täynnä loputtomia mahdollisuuksia, joita emme osaa edes odottaa. Rakkaus ei löydy ahdistuksen ja epätoivon kautta. Tällä tavoin päädyt vain yhteen ensimmäisen vastaantulevan ihmisen kanssa.

Älä pelkää olla yksin

Älä pelkää olla yksin

Et löydä rakkautta, jos pelkäät olla yksin. Ihmisten mieliin on juurtunut yksinäisyydenpelko, jota yhteiskunta ja aikakautemme ruokkii.

Ei ole mitään hätää, jos olet yksin. Ei ole hätää, jos et ole löytänyt kumppania vielä. Jos se aiheuttaa ahdistusta, se johtuu vain siitä että luulet tarvitsevasi kumppanin ollaksesi onnellinen.

Mutta tiedätkö, mikä todella tekee onnelliseksi?

Se, että olet tyytyväinen itseesi ja siihen mitä olet, pidät huolta itsestäsi ja teet itsestäsi tärkeimmän asian itsellesi.

Jos et osaa olla yksin tai pelkäät yksinoloa, muista ettei rakkaus löydy toisesta ihmisestä. Se on sisälläsi.

Vasta kun rakastat itseäsi, voit todella rakastaa jotakuta toista. Vasta kun olet tyytyväinen itseksesi, voit rakastaa jotakuta olematta hänestä riippuvainen.

Vapauta itsesi noilta negatiivisilta uskomuksilta, sillä rakkaus ei löydy etsimällä. Tämä aiheuttaa vain turhautumista ja pahaa oloa.

Pääkuva on lähteestä © wikiHow.com

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
Mistä tiedät, että kyseessä on kestävä rakkaus?
Askel Terveyteen
Lue se täällä Askel Terveyteen
Mistä tiedät, että kyseessä on kestävä rakkaus?

Tässä artikkelissa vastaamme kysymykseen: mistä tietää, että kyseessä on kestävä rakkaus? Jatka siis lukemista niin saat tietää lisää!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.Tämän julkaisun sisältö on puhtaasti informatiivista. Se ei missään tilanteessa voi avustaa tai korvata lääkärin diagnooseja, hoitoja tai suosituksia. Käänny askarruttavissa asioissa luotetun ammattilaisen puoleen ja pyydä suostumus ennen minkään toimenpiteen aloittamista.